Svekrva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Ja svoju vidim dvaput godišnje na par dana i to mi je i više nego dovoljno 

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Blago tebi... moja se svakih par dana ili češće pojavi nenajavljena i to sa kolačem ili nečim sličnim da joj ne mogu ni prigovoriti 

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Mary36

Blago tebi… moja se svakih par dana ili češće pojavi nenajavljena i to sa kolačem ili nečim sličnim da joj ne mogu ni prigovoriti 

Dobra joj je taktika  ajd bar imaš kolača ako ništa drugo 

anchyca2

Broj poruka: 141

Prijavi adminu

Da malo osvjezim temu...moja je zmaj sve nesto lijepo pred drugima a meni od vrijedjanja pa na dalje i onda meni drugi kazu kao pa ona ti je super e reko de zivite blizu nje pa cete vidjet...inace oni su 400m od nas i svekar je svaki dan tu bila je i ona po ljetu a ulazili u dvoriste da ni ne znam da su tu i lijepo sam im prigovorila al dzabe dok nisam zube pokazala sad znaju da se ne mogu sa mnom bas zezat ne dam se ja 

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicnaanchyca

• Natali2

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Nixie

Mary36

Blago tebi… moja se svakih par dana ili češće pojavi nenajavljena i to sa kolačem ili nečim sličnim da joj ne mogu ni prigovoriti 
    Dobra joj je taktika  ajd bar imaš kolača ako ništa drugo 

Moja dođe kod mene pitati ako sam ja nešto pekla, jer joj se jede nešto slatko. Dođe kad joj prifali riže, mlijeka....

Chichita

Broj poruka: 212

Prijavi adminu

Ja za svoju imam samo jedno ime MARIE ( svi vole raymonda....)

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Chichita

Ja za svoju imam samo jedno ime MARIE ( svi vole raymonda….)

Hahahhaha takva je bila moja nesudena svekrva hahahah taj metak sam izbjegla hahahah

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Chichita

Broj poruka: 212

Prijavi adminu

Ajme Bože, baš metak....ja s njom nekad plačem od smijeha, a nekad samo plačem hahahahaha. 
    U subotu je došla kod mene u stan, donila zdjelu sa sarmama jer joj se učinilo da mi je muž naglo smršavio... pa joj se nisu svidjele moje moderne zavjese...ode žena doma i vrati se sa svojom zavjesom sa ogromnim paunom u sredini i kaže da bi njezine puno bolje pristajale....i usput dobaci komentar " uopće ne izgledaš debelo u toj haljini......sve to u sat vremena...hahahaha...ah, di bi mi bez naših svekrva....

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Jao ja sam se krvnički jučer posvađala sa svojom...Stalno nam ulazi u stan dok nas nema doma i slaže sve po stanu iako smo joj rekli sto puta da to ne radi. Dolazim jučer iz šetnje sa L i svuda po stanu postavljene kutije ad- a i fruteka!!! Inače dojim na zahtjev...dobila sam trenutni slom živaca. Jedno desetak minuta nakon toga dolazi ona i ja je pitam da zašto je to postavila po stanu, a ona mi na to odgovara pa da si napokon nahraniš svoje gladno dijete!!! Jedva sam se suzdržala da joj ne razbijem fruteke na glavi. Izbacila sam je van skupa sa tom hranom i rekla joj da je više ne želim vidjeti...katastrofa. Još se ne mogu smiriti koliko me uzrujala. Jadno moje gladno dijete koje s četiri i pol mjeseca ima samo 7 kg...

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

ajoooj mary, tvoja je pravi vrag pa daj zaključaj stan. ili živi s vama?  promjeni ključavnicu
    što tvoj muž veli na sve to? mislim, i on bi joj mogao očitati bukvicu, njega bi možda više slušala nego tebe... mi smo ipak "snahe"

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.