Ne živi s nama nego je autom udaljena oko 20 min, ali je to ne sprečava da se skoro svaki dan pojavljuje. Jako je hiperaktivna. Problem je da je taj stan u kojem živimo od svekra pa je meni neugodno postavljati se kad trenutno nemamo baš druge mogućnosti za odseliti. Ali ovaj puta me stvarno uzrujala i nije mi žao da sam je izbacila...ne javlja se od tada i duri se - neka, hvala Bogu imam malo mira napokon. Ključanicu mi je bad mjenjati kad stan nije naš... Dok smo bili još cura i dečko stalno nam je dolazila...mi u sobi, 6 u jutro a ona uđe i krene pospremati!!! Onda je sadašnji muž to riješio razgovorom i nije više dolazila, ali je sad opet krenula od kada se L rodila.... Znam da je djelomično i moj problem što sam dosta dugo sada bila ljubazna jer sam si mislila pa dobro pomaže zbog male, želi je vidjeti...ali onda je to opet krenulo u totalnu kontrolu i kulminiralo ovom svađom. Najgore je što ona to sve govori onako nasmiješeno i umilno, pravi se glupa i čini mi se da samo čeka da popizdim. Maloj stvarno svašta govori npr. tvoja mama će te jednom izbaciti van kao mačku iz kuće, tvoja škrta mama ti ne da ništa osim tog svog mlijeka i takve slične stvari. Ali sve to radi kao onako nasmiješeno, kao ona je strašno draga i divna. Ma prolupat ću...čim opet krenem raditi sve mi se čini da selimo u podstanare.
Jao ja sam se krvnički jučer posvađala sa svojom…Stalno nam ulazi u stan dok nas nema doma i slaže sve po stanu iako smo joj rekli sto puta da to ne radi. Dolazim jučer iz šetnje sa L i svuda po stanu postavljene kutije ad- a i fruteka!!! Inače dojim na zahtjev…dobila sam trenutni slom živaca. Jedno desetak minuta nakon toga dolazi ona i ja je pitam da zašto je to postavila po stanu, a ona mi na to odgovara pa da si napokon nahraniš svoje gladno dijete!!! Jedva sam se suzdržala da joj ne razbijem fruteke na glavi. Izbacila sam je van skupa sa tom hranom i rekla joj da je više ne želim vidjeti…katastrofa. Još se ne mogu smiriti koliko me uzrujala. Jadno moje gladno dijete koje s četiri i pol mjeseca ima samo 7 kg…
Ne mogu vjerovat da ti je donijela ad...neka si je izbacila... Uzas. To je stvarno lose i mislim da bi se i ja krvnicki posvadala oko toga! Pazi ti na malu, nemoj je ostavljat slucajno samu s njom, mogla bi joj to uvalit iza ledja!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Jao ja sam se krvnički jučer posvađala sa svojom…Stalno nam ulazi u stan dok nas nema doma i slaže sve po stanu iako smo joj rekli sto puta da to ne radi. Dolazim jučer iz šetnje sa L i svuda po stanu postavljene kutije ad- a i fruteka!!! Inače dojim na zahtjev…dobila sam trenutni slom živaca. Jedno desetak minuta nakon toga dolazi ona i ja je pitam da zašto je to postavila po stanu, a ona mi na to odgovara pa da si napokon nahraniš svoje gladno dijete!!! Jedva sam se suzdržala da joj ne razbijem fruteke na glavi. Izbacila sam je van skupa sa tom hranom i rekla joj da je više ne želim vidjeti…katastrofa. Još se ne mogu smiriti koliko me uzrujala. Jadno moje gladno dijete koje s četiri i pol mjeseca ima samo 7 kg…Ne mogu vjerovat da ti je donijela ad…neka si je izbacila… Uzas. To je stvarno lose i mislim da bi se i ja krvnicki posvadala oko toga! Pazi ti na malu, nemoj je ostavljat slucajno samu s njom, mogla bi joj to uvalit iza ledja!
Da, skužila sam da već neko vrijeme to pokušava napraviti...mislila sam si da sam paranoična ali sad vidim da sam ipak imala dobar osječaj. Stalno me nagovarala u zadnje vrijeme da odem od male na neko vrijeme i ostavim je s njom . A svekar stalno ponavlja samo što ona govori i onda mu izleti preda mnom što ona namjerava...tako je jednom rekao brzo daj joj vode sad dok je mi držimo!!! Mislila da se zeza, al eto izgleda da i ne baš...
Jao ja sam se krvnički jučer posvađala sa svojom…Stalno nam ulazi u stan dok nas nema doma i slaže sve po stanu iako smo joj rekli sto puta da to ne radi. Dolazim jučer iz šetnje sa L i svuda po stanu postavljene kutije ad- a i fruteka!!! Inače dojim na zahtjev…dobila sam trenutni slom živaca. Jedno desetak minuta nakon toga dolazi ona i ja je pitam da zašto je to postavila po stanu, a ona mi na to odgovara pa da si napokon nahraniš svoje gladno dijete!!! Jedva sam se suzdržala da joj ne razbijem fruteke na glavi. Izbacila sam je van skupa sa tom hranom i rekla joj da je više ne želim vidjeti…katastrofa. Još se ne mogu smiriti koliko me uzrujala. Jadno moje gladno dijete koje s četiri i pol mjeseca ima samo 7 kg…Ne mogu vjerovat da ti je donijela ad…neka si je izbacila… Uzas. To je stvarno lose i mislim da bi se i ja krvnicki posvadala oko toga! Pazi ti na malu, nemoj je ostavljat slucajno samu s njom, mogla bi joj to uvalit iza ledja!Da, skužila sam da već neko vrijeme to pokušava napraviti…mislila sam si da sam paranoična ali sad vidim da sam ipak imala dobar osječaj. Stalno me nagovarala u zadnje vrijeme da odem od male na neko vrijeme i ostavim je s njom . A svekar stalno ponavlja samo što ona govori i onda mu izleti preda mnom što ona namjerava…tako je jednom rekao brzo daj joj vode sad dok je mi držimo!!! Mislila da se zeza, al eto izgleda da i ne baš…
Nenormalno. Koji je k tim ljudima, ne kuzim. Pa mogu ti zeznut cijelo dojenje i bebicinu probavu. Ne kuzim kako so neki ljudi svasta dopustaju.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mary, ne mogu vjerovati! Pa to je stvarno onako luđački potez tvoje svekrve.
Ja već znam da ću se mučiti i sa mojima i muževom mamom oko prehrane male kad počne jesti normalnu hranu. Mojima su glupi moji stavovi o prehrani (bez rafiniranih šećera npr.), a muževa mama ima isto blesave predstave što je zdravo (idealan doručak je kruh i namaz, a za djecu je najbolje nadrobiti kruha u mlijeko) i uz sve to jako čudno shvatanje kakvo voće i povrće je jestivo. Dakle, njoj je izgleda jestivo sve ono što bi bilo tko normalan bacio da se već pokvarilo. Redovno mi pošalje hrpu gnjilog, osušenog, uvenulog povrća i voća. I ne, ona nema svoj vrt nego kupi u dućanu i pošalje nam.
što bi napravile da vam muž stane u obranu mame a ne vas?(iako ste vi u pravu)slučaj kod mene. posvađala sam se s svekrvom danas jer nije fer, živimo skupa, djelimo račune, mi npr. uopče ne koristimo fiksni telefon, niti gledamo tv, to je njezino, ali čekove plačamo i mi, naravno. ovaj mjesec imamo čekove 1700kn, a ona je dala 300kn. po meni to nije fer ako se djeli na 3 osobe (mene, muža i nju) pa sam joj rekla da premalo daje. otišla sam van, a ona zvala na posao mog muža i plakala mu na mobitel kak budemo joj isključili i tv, a to je jedino kaj ima i napravila dramu naravno, muž onda zvao mene, kao kaj sam joj rekla. evo ja sam popizdila! meni je več toga stvarno dosta. da ne pričam da na mjesec ne kupi kilu kruha niti litar mljeka, niti ništ ostalo, sve mi kupujemo a ona je naravno prva za stolom. ona živi kao grofica s 3000kn mirovine od kojih da 300kn za čekove. a ostalo hoda po feštama i koncertima. nema auto, mi ju vozimo kamo god treba, nikad nije niti kunu za benzin dala.i onda sam ja luda i ja kriva??????????????????????
A morat češ porazgovarati s mužem o tome...mi imamo sličan problem sa bratom od muža. Stana su dva, ali su režije za vodu i struju zajedničke. On ne plača ništa nego mi s malom bebom plačamo sve - ja nezaposlena, muž na minimalcu dok mu buraz ima dobro plačen posao. Ja sam pizdila zbog toga ali me nije nikuda dovelo. Muž mu se nije uspio postaviti, brat mu svaki puta kad mu prigovori kaže da je idiot koji ništa ne razumije i tako to završi.... Ti njega lijepo posjedni i reci mu smireno da ti to smeta, a sad što češ time postići je druga stvar. Bar će ti duša biti mirna da nisi samo šutjela. Ima ljudi koji su jednostavno bezobrazni i naučili su se krpati drugima bez previše srama.
Jaooo,ovo je tema na koju se uvijek ima sto napisati. Ja imam,hvala Bogu, bivsu svekrvu koja je isto tako bila najpametnija za sve,samo si sina nije znala odgojiti-zato i je bivsi! Kada smo mali i ja otisli jer me varao i lagao rekla je da sam valjala kao zena on to nebi radio! Dakle,zlo mi je kada samo cujem rijec svekrva.
uf obelixx... ja bi ju zadavila da mi to kaže
da ga je ona odgojila kao poštenoga muškarca i objasnila mu od malena da se to ne radi, onda nebi bio takav.
kak to meni digne tlak kad su žene sve krive a one svetice pokraj njih. ispalim ih sve na mars
al tebi je svejedno bolje da si se ga riješila. smrad od čovjeka. fuj. ja nebi niti sekundu dvoumila, isto bi se spakirala i otišla.
Sortiraj odgovore
Najstariji