Ja sam se ovih stvari bojala jako, mi živimo u kući moje bake, mi gore, ona dolje, a moji su nam prvi susjedi :D Na svu sreću, ostavili su nam naš mir, baka ima muhe ko i svaka 80-godišnjakinja, al da se to sve preživjet. Još uvijek nam češće dođu muževi koji su desetak km udaljeni nego moji. I to mi mama pozvoni il me nazove prije nego kaj dolazi :D Ja sam isto za odcjepljivanje od roditelja, jer kolko god oni bili dobronamjerni, to počne smetat jer hoće svoj život a ne zajednički
Ej Tyna 24 a koliko ti svekrva ima godina?ima 52godine. i izgleda dobro, moram priznati. frizure,nokti bla bla…
i več sam je ja sprašila par puta, pa mi onda veli da njoj nitko neće braniti koga će dovesti u kuću. i kaj da ja na to onda velim?
a mjenja ih stalno jer ona ne traži normalnog muškarca nego mora imati stranu mirovinu, dobar auto, svoju kuću, i apartman na moru. to vam sve govori
sve u svemu, nije normalna…Pa tvoja sveki je sponzoruša. Pa to ti je super, možda i tebi ostane neki apartmančić, stvarno neznam u čemu je problem. Ti si nezahvalna, ona to radi zbog vas, žrtvuje se jadna radi vas.
hahaha, dobro si me nasmijala mama prvi put, zašto si ne napravite svoj ulaz posebno? zazidajte onu rupu gdje hodaju po stepenicama gore/ dole, i stvar riješena
ili još jednostavnije, zaključaj vrata, ako te pita zašto je zaključano, reci da trebaš svoj mir. možda skuže vremenom...
Jeb*** drzava u kojoj si nemozes priustit svojim radom makar podstanarski stan. Svi smo u qurcu i zeznutii, zivit cemo sa svojom obitelji kako triba tek kad starci pomru, a u meduvremenu cemo mi postat svekrve i nama ce se prikrpat dica sa svojim obiteljima. Ali sto ces, moze bolje ali moze i gore :) Imam dana kad bi sve ostavila i otisla u podstanare, zivila od zraka ali bila u miru, dokazala nesto svoje. A onda vidis da nema smisla uopce nesto se dokazivati, starci tiraju svoje i gotovo. Moramo si svi sloziti u glavi da smo "zajednica unutar zajednice" i da neke stvari moraju biti unutar nase male zajednice, intimne, ritualne, da stvaramo svoju tradiciju, svoje obrasce ponasanja i svoja pravila. Dogovorimo se ja i muz to.Ali onda tu uskoci svekrva i resetira mog muza na tvornicke postavke, dok mene nema pokupi njegove carape i promijeni mu posteljinu, poslozi mu robu, pofriga mu jaja. Ka bebi. Onda ja popizdim. 31 god a mater mu jaja friga, pa tavom bi ga u glavu od bijesa drmnula tako da bi zaboravia kako se zove. Kad smo sami, par mjeseci u godini, onda ga izdriblam pa bude dobar. Dok se ona ne vrati pa ga resetira. I kad ja kazem, ljuto, neka si sam sfriga jaja pa nije beba, onda ona namjerno i jos onako patnicki "umorna sam jako, ali ajde isfrigat cu ti jaja", kao da je to neki teski posa.Sve pacijenti.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
lollypop, potpisujem sve tvoje, takav je i moj bio, i moja svekrva.
ja sam mu uvijek govorila da se njegova mama ponaša ko da je mala beba, zezala sam ga oko toga, i on ju je počeo polako udaljavati od svega što je za njega radila, valjda mu je bilo neugodno jer sam ga zezala
a i to što si napisala je radila( mjenjala krevetninu, pospremala čarape,njegov ormar) dok joj nisam rekla da sam sad ja tu, i da ona više ništ ne mora za njega, da ima mene. da bi je ljepo molila nek ne ulazi više u našu spavaču sobu. i od poslje nije više nikad ništa
probaj razgovarati s svojom
Ej Tyna 24 a koliko ti svekrva ima godina?ima 52godine. i izgleda dobro, moram priznati. frizure,nokti bla bla…
i več sam je ja sprašila par puta, pa mi onda veli da njoj nitko neće braniti koga će dovesti u kuću. i kaj da ja na to onda velim?
a mjenja ih stalno jer ona ne traži normalnog muškarca nego mora imati stranu mirovinu, dobar auto, svoju kuću, i apartman na moru. to vam sve govori
sve u svemu, nije normalna…Pa tvoja sveki je sponzoruša. Pa to ti je super, možda i tebi ostane neki apartmančić, stvarno neznam u čemu je problem. Ti si nezahvalna, ona to radi zbog vas, žrtvuje se jadna radi vas.hahaha, dobro si me nasmijala mama prvi put, zašto si ne napravite svoj ulaz posebno? zazidajte onu rupu gdje hodaju po stepenicama gore/ dole, i stvar riješena
ili još jednostavnije, zaključaj vrata, ako te pita zašto je zaključano, reci da trebaš svoj mir. možda skuže vremenom…
Ma joj zato jer svi sutimo i glumimo medusobnu ljubav neku a nemozemo se smislit i da idemo to zidat bila bi samo svada i onda bi sve bilo samo jos gore a najbolje od sveg ima kuca jedna prazna od muzevog dede pokojnog samo stara treba ju renovirat iz temelja treba novaca
mama prvi put,to je dobra solucija,ta kuca,ali neisplativa.mislim razmislite prije svega koliko vam novaca treba da obnovite tu staru kucu.to nije kuca od roditelja koja je stara 30-ak godina,nego od dede stara 60-ak godina.mislim da je isplativije skupit novce pa napravit novu kucu(ako imate gdje),barem neku manju prizemnicu.
kod muzevih je nedavno bila ´´podjela´´imovine,posto je muz najmladi njemu su namjenili svoju kucu u kojoj smo i sad,na katu.ili moze dobiti zemlju da pravi kucu,jer ovaj stariji brat vec ima kucu u drugoj drzavi pa mu nije sad do gradnje.pa smo mi odlucili uzeti tu zemlju,sebi pravit,jer kako god izracunamo troskove,treba nam isto novaca za sredit samo jedan kat kuce stare 30 godina(i opet si na katu,pod svekrvinim krovom) i od temelja do krova sagradit novu kucu.
muz se prvo mislio,bilo mu zao ostavit gotovu kucu,koja ima uredjenu i okucnicu i sve,al tu nastupam JA. znas dragi kako nam je ruzno kad hocemo zvat drustvo na rostilj,kad hocemo sjest popit kavu s prijateljima u nasem dvoristu,nikad nemamo mira,tvoji su uvijek tu,a znas oni su dvije razlicite generacije,i jos se nepoznaju dobro,neugodno je i jednim i drugim bla bla bla.i to je presudilo.jos nikako nije pozalio sto se na to odlucio,juppiiii.uskoro pocinjemo gradnju vlastitog doma
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
mama prvi put,to je dobra solucija,ta kuca,ali neisplativa.mislim razmislite prije svega koliko vam novaca treba da obnovite tu staru kucu.to nije kuca od roditelja koja je stara 30-ak godina,nego od dede stara 60-ak godina.mislim da je isplativije skupit novce pa napravit novu kucu(ako imate gdje),barem neku manju prizemnicu.
kod muzevih je nedavno bila ´´podjela´´imovine,posto je muz najmladi njemu su namjenili svoju kucu u kojoj smo i sad,na katu.ili moze dobiti zemlju da pravi kucu,jer ovaj stariji brat vec ima kucu u drugoj drzavi pa mu nije sad do gradnje.pa smo mi odlucili uzeti tu zemlju,sebi pravit,jer kako god izracunamo troskove,treba nam isto novaca za sredit samo jedan kat kuce stare 30 godina(i opet si na katu,pod svekrvinim krovom) i od temelja do krova sagradit novu kucu.
muz se prvo mislio,bilo mu zao ostavit gotovu kucu,koja ima uredjenu i okucnicu i sve,al tu nastupam JA. znas dragi kako nam je ruzno kad hocemo zvat drustvo na rostilj,kad hocemo sjest popit kavu s prijateljima u nasem dvoristu,nikad nemamo mira,tvoji su uvijek tu,a znas oni su dvije razlicite generacije,i jos se nepoznaju dobro,neugodno je i jednim i drugim bla bla bla.i to je presudilo.jos nikako nije pozalio sto se na to odlucio,juppiiii.uskoro pocinjemo gradnju vlastitog doma
Da mislili smo novu radit al da imamo novca posto nemamo nista jedino da oni odu u tu kucu al bojim se da nista od toga ...sto se tice festa i rostiljanja isto i kod nas bilo nedavno imali slavlje pozvali kumove sve mladi ljudi do 30 god i naravno njegovi starci s nama uzas nemoze se covjek opustit i nije to bilo to sa njima
Sortiraj odgovore
Najstariji