Svekrva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natali2

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Luda ko kupus.

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

jooooj, vidim da i vi imate probleme sa svojim dragim svekrvama. kao i ja s mojom. još nisam rodila, ali živim s njom i mogu vam reči da sam na kraju s živcima. pred 4 godine joj je umro suprug i od onda ona je kući dovela ne mogu niti nabrojiti koliko muškaraca. sa jednim je bila pola godine, a ove dovede 1-2x i onda dođe drugi. ja ću popizdit stvarno. jučer je dovukla opet novoga. i kao ono, zašto se nismo muž i ja išli s njim upoznali. haloooooo!!!!
    em što je stalno slušam jer sam na komplikacijama o njezinim ljubavnim problemima, sram me pred susjedima jer nam je na dvoru muški kolodvor,ko javna kuća, još bi se morali upoznavati sa svakim kurcem? oprostite na izrazu.
    da ne velim i da ništa ne želi kuhati, sve moram sama, i prati veš, ona je draga i divna u muževoj mirovini, i cijele dane na laptopu (kad nema niti jednog od ovih navedenih)
    divim se svima vama koje imate dobre svekrve.... držite ih samo!!!
    uf... morala sam se ispuhati...

• Nutella

Broj poruka: 315

Prijavi adminu

jao Tyna nije ti lako,imas li ikakvu sansu da se odselis?znas i sama da to nije zdrava okolina za dijete kad rodis.i nedaj boze da koji od tih njenih bude ljubomoran(lud) pa da vam svima pravi cirkus oko kuce.
    sta tvoj muz kaze na tu situaciju?

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Tyna24

Prijavi adminu

Miki

jao Tyna nije ti lako,imas li ikakvu sansu da se odselis?znas i sama da to nije zdrava okolina za dijete kad rodis.i nedaj boze da koji od tih njenih bude ljubomoran(lud) pa da vam svima pravi cirkus oko kuce.
    sta tvoj muz kaze na tu situaciju?

ma nemam šansu maknuti se odavde... osim što si radimo kat za sebe, nadam se da bude gotovo do bebe..
    moj muž je lud več na sve te njezine, ali joj nikad ništa ne veli jer se neće svađati.

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Tyna 24 ...svatko ima pravo na svoj život ali ja takav primjer djetetu da baka šalje...ono malo too much. Mora da je stvarno zgodna baka kada toliko frajera dovlači.
    Kako joj nije neugodno ispred sina? Ako on ne želi popričati s njom trebala bi ti. Nekaj ne štima s njom ako ne može naći mir s jednim čovjekom ili dva ako ne znaju jedan za drugoga. većinom je to pokazatelj nekakve psihičke nesređenosti, , tuge,pogubljenosti , samodokazivanja...
    A jebate ja se našla ko psiholog . trebala bi popričati sa ženom , možda ju nekaj muči a na ovaj način to ispoljava, nek ode planinariti s penzićima ili slično kao kompenzacija....

• Natali2

Prijavi adminu

Ej Tyna 24 a koliko ti svekrva ima godina?

Tyna24

Prijavi adminu

Natali

ima 52godine. i izgleda dobro, moram priznati. frizure,nokti bla bla...
    i več sam je ja sprašila par puta, pa mi onda veli da njoj nitko neće braniti koga će dovesti u kuću. i kaj da ja na to onda velim?
    a mjenja ih stalno jer ona ne traži normalnog muškarca nego mora imati stranu mirovinu, dobar auto, svoju kuću, i apartman na moru. to vam sve govori
    sve u svemu, nije normalna...

• Natali2

Prijavi adminu

Tyna24

Natali

ima 52godine. i izgleda dobro, moram priznati. frizure,nokti bla bla…
    i več sam je ja sprašila par puta, pa mi onda veli da njoj nitko neće braniti koga će dovesti u kuću. i kaj da ja na to onda velim?
    a mjenja ih stalno jer ona ne traži normalnog muškarca nego mora imati stranu mirovinu, dobar auto, svoju kuću, i apartman na moru. to vam sve govori
    sve u svemu, nije normalna…

Pa tvoja sveki je sponzoruša. Pa to ti je super, možda i tebi ostane neki apartmančić, stvarno neznam u čemu je problem. Ti si nezahvalna, ona to radi zbog vas, žrtvuje se jadna radi vas. 

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Evo i mene na ovoj temi da se izjadammi zivimo kat iznad muzevih roditelja imamo isti ulaz i nemoram ni rec kad god kamo idemo tu su oni ko policija kam idemo zasto idemo kad se vracamo itd kad se vratimo opet nas docekuju na hodniku kak je bilo itd voljela bi bar jednom izac iz te kuce a da me niko nista ne pita tu je jos milion stvari "dobronamjernih"savjeta itd a oko bebe da ne govorim doma su i svekar i svekrva ne rade dolaze mi gore sto miliona puta gore na dam privatnosti nista nemamo imamo lijepo veliko dvoriste al ja nemam volje izac s malim jer se oni odma ko priljepci zaljepe s nama a neda mi ih se slusat a volila bi sa svojom bebom uzivat vani u dvoristu tak da rade odem s mal u setnju zbog njih

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Mogu oni bit super divni i krasni al mladi i stari nejdu skupa i gotovo ja kazem da mogu birat nebi bila ni sa svojima ni sa njegovima nego sama sa muzem i djetetom

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.