Svekrva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ELLY

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Joj kad se sjetim svoje od prvog dana nam je ulazila u stan u bilo koje doba bez kucanja, jer to je ipak njena kuća u kojoj mi imamo svoj stan. Muz joj je nekoliko puta rekao da nam to smeta, durila se i neko vrijeme nije ulazila, nakon toga opet. To je trajalo i trajalo dok lani nismo izgubili kljuceve i morali promijeniti bravu. Sad nema rezervnih kljuceva! 
    Stvarno ne mogu shvatiti kako netko nema osnovne kulture. Ja nikad nisam usla ni u sobu svome bratu i sestri ako prije nisam pokucala.

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Vidim da ovo nije tako neuobičajeno, ja sam mislila da se samo meni takva čuda događaju  Jednom sam izašla iz tuša i šećem u gaćama, a kad ono ona sjedi u dnevnoj na kauču!!!shock!!

ELLY

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Je li joj bar bilo neugodno? Ja sam se pred svojom znala "preplasiti" kad mi se tako usulja, a ona se smjeska: joj kak si ti strasljiva. Jednom nam je usla u spavacu sobu, vikend, osam ujutro, jer nije nasla kljuceve od auta, a bas joj je hitno trebao. Hello, a nazvati na mobitel,pa pitati, to joj nije palo napamet! 
    Sva sam zivcana kad se sjetim nekih stvari i stalno si govorim, ignoriraj ju, al' tesko ide.

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Elly izgleda da su naše baš slične Pa i nije joj baš nešto bilo neugodno, samo se smješkala i pozdravila a ja se brzo zamotala u ručnik . Sad je i meni smiješno, al tad me jako uzrujalo...
    A normalno da se preplašiš kad  odjednom vidiš nekog u sobi, a znaš da su ti ulazna vrata zaključana. Ja sam nekoliko godina prije nego sam se doselila k dečku živjela sama, pa su mi to bili dodatni šokovi. Bila sam naviknuta da radim u stanu kaj hoću i sad od jednom ovo!

cedevita2

Broj poruka: 138

Prijavi adminu

hvala Bogu pa smo samiii.....

deverika

Broj poruka: 147

Prijavi adminu

A kaj da vam ja pričam... Moja je vjerski fanatik, BAŠ FANATIK, pa mi zna križeve metnit po sobi i tak... vegeta je, to je, ali ljudi... A ja i moj suprug nismo nikakvi vjernici, nit smo vjenčani nit kanimo dijete krstiti, pa ona jadna, boli ju "srce i duša" kak to ona kaže. A da ne pričam o savjetima kako dijete ne treba biti u peleni nego zamotano u staro platno i ostali idiotski savjeti, slične sam gore i pročitala. A sram ju je reči npr bradavica pa veli ono što strši sa sise i tak... Živimo skupa...
    zahvaljujem na pažnji

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

lonny

Broj poruka: 277

Prijavi adminu

Oprosti,  moram prokomentirati,  kaj ju nije sram reći sisa?
    Od početka sam zahvalna na svojoj svekrvi,  a kad čitam vaše komentare još i više! 
    Moja se ne petlja, ne daje savijete, kad joj ostavim malu da muž i ja skoknemo skupa do trgovine na pola sata čuva ju onako kako smo mi rekli,  nema neka svoje bijesne gliste o odgoju.  Kad dođe ako mi treba nešto pomoći po kući uvijek pomogne,  stalno se nudi da će mi prati i peglati (sto ja ne prihvačam, ali je lijepo znati da će uskočiti ako treba i da me zbog toga neće smatrati lijenom ili beskorisnom)
    Mogla bi sad nabrajati još toga,  žena je stvarno divna!
    A da ne kažem da su nam ona i svekar poklonili stan koji je on naslijedio od mame i nikad to vise nisu spomenuli niti su se petljali u uređenje ili išta slično. A sami nemaju skroz riješeno stambeno pitanje (da sad ne ulazom u detalje ). Njima se to jednostavno podrazumijeva. A malu obožavaju!  Ma predivni su,  morala sam to podijeliti s vama!

sandramarta

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Majka mog supruga je..........noćna mora jedne majke. Reći ću jedan primjer. Nakon dugo nagovaranja po ne znam koji put sam popustila i pustila malenu kod svekrve. Već isti dan sam požalila. Malena je povračala i nije joj bilo dobro. Najgore od sveg što meni to nitko nije rekao. Saznala sam slučajno nazvavši susjedu da je pitam jel se naši klinci igraju. Nemogu vam ni opisat kako sam se osječala. Pokušavam suprugu objasnit da ne želim da mi takva osoba čuva dijete. Ali ona ga uvijek nekako riješi. Od toga da ona mora na hitnu da joj nije dobro jer joj ja nedam da čuva klinku. itd.
    Pa me zanima, dali biste vi dale da vam takva osoba čuva dijete? ( M ima samo 1,5godina)

• Marinela2

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav. Napravi sto je najbolje za bebicu. Ja sam ovaj mjesecodgodila crkveno vvjenčanje radi trudnoće. Ovo kod maticara je ok. Manje stresa. Nije bitno tko ste zeli.najbitnije je da se beba rodi. Crkveno se moze uvijek vjencat.i meni su svi htjeli veliku svadbu. Ne slučaj nekog ne
    da boze da senešto desi radi  stresa svi ce krivit  trudnicu. Bolje samo kodmaticara. Sretno. Javi se i na fb. Marinela kos

• Marinela2

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Odgodi crkveno vjenčanje i cura trudnoca. Ovak kod maticara je manje stresno.najvaznije je da se babica rodi a ne sto drugi zele

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.