Svekrva

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella

Broj poruka: 315

Prijavi adminu

neda bebac svoju mamu

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• ineska2

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

ooo da, bubica mamina 

• Natali2

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Ja perem, peglam i kuham svaki dan, a ne samo nedjeljom, na manikuri ne pamtim kad sam bila.

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Ne kužim od kuda svekrvama ideja da nam treba pomoć oko bebe kada dođemo doma iz rodilišta. Ono ženo skuhaj , pospremi i pitaj me što mi treba . Beba kada dođe doma samo jede i spava i tako bar mjesec dana i više. To stvarno sam mogla sama uz šavove i bolove ali do dućana i kuhati si ručak, oprati veš i slično to ne baš. Dok krene kupanje i ostalo već sam na nogama. A kada mi je stvarno trebalo odmora eeee onda nikoga oko mene , što sada nakon pola godine ne dođu svi ti dušebrižnici i pomognu ali ono što im ja kažem da treba a ne što oni misle da treba.

• Nutella

Prijavi adminu

meni je trebala pomoc itekako,a svekrva je u tim stvarima stvarno ok.odmah je rekla da ce nam kuhat,ali da nece cistit ako bas ne mora(ima astmu pa to nisam ni ocekivala od nje,necisti ni sebi tako cesto).imam dvije sogorice koje su mi pravile kolace,i cistile,i kupale bebu(jer su i one mlade mame).mama i sestra su mi isto bile blizu,pa sam i s te strane imala povremeno kolac,rucak,ciscenje.sve po dogovori,tko-sta-kad.
    neznam koliko je vas dugo rana bolila,ja 3tjedna nisam mogla ni pomislit da ustanem.zato mi je i trebala pomoc.a kao sto vidite imala sam ih 5 koje su mogle podijelit poslove hehehe.
    moj vam je savjet,ako imate ikakvu pomoc,prihvatite je.a lako je poslije rec,´´trenutno mi nista netreba´´ ili ´´probat cu sama okupat bebu´´.

Jojo5

Prijavi adminu

Ja sam bila užasno posesivna na početku, nije mi trebala pomoć oko bebe ali da mi netko pospremi i skuha e to mi je trebalo . a nitko nije pitao što mi treba nego samo ono što oni misle da treba je bilo u pitanju. Svekrva se samo bebom htjela baviti a ja ne dam ipak dok je tako mala i još mi je prva beba ne može, mama zna najbolje i mamine su ruke najnježnije. Ne može i ne dam Treba poštivati želje mame pogotovo dok sam bila užasno osjetljiva prvih par mjeseci nakon poroda. Sada sam manja aždaja :D Miki imaš sreće što si okružena divnim ženama, to je stvarno lijepo.

• Natali2

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Ovako ja imam sina od 2 god i 2 mj.  i rodila sam 30.05. znači prije mjesec dana. Dođe meni svekrva neki dan i pita me dali sam pekla kolače, jer joj se jede nešto slatko. Pa sad tko je tu lu? Ja njoj da jesam još i to, pa nemam vremena. A ona se čudi kako nemam, pa kad beba spava lako ispečeš na brzinu nešto.

• Nutella

Prijavi adminu

da jojo bila sam okruzena tim zenama i stvarno im hvala na svemu.ali kako si prije napisala gdje su ti dusebriznici nakon pola godine!?nigdje nikog.kad mi je dijete bolesno,pa 3noci i 3dana nisam oka sklopila i jos svima pricam kako nemam snage zbog neispavanosti nitko OSIM MOJE MAME nije rekao daj meni dijete ti odspavaj.svi se u biti brinu za nas za vrijeme babinja,poslije toga misle da smo od celika i da vise netreba nudit pomoc da se dijete pricuva.a ako trazis da ga pricuvaju onda sipaju pitanja,a sta cu mu,a sta ako bude plakao,a sta ako bude gladan,a sta ako ovo a sta ako ono,i onda ga najradije nebi ostavljala.
    e a sad je druga situacija,vec godinu dana nezivim s njima,ako i kad rodim drugo dijete neznam bas tko ce mi od njih moc doc da mi pomogne,jako smo daleko.

• Nutella

Prijavi adminu

Natali

Ovako ja imam sina od 2 god i 2 mj.  i rodila sam 30.05. znači prije mjesec dana. Dođe meni svekrva neki dan i pita me dali sam pekla kolače, jer joj se jede nešto slatko. Pa sad tko je tu lu? Ja njoj da jesam još i to, pa nemam vremena. A ona se čudi kako nemam, pa kad beba spava lako ispečeš na brzinu nešto.

a tvoja je bas luckasta.

Jojo5

Prijavi adminu

Miki

da jojo bila sam okruzena tim zenama i stvarno im hvala na svemu.ali kako si prije napisala gdje su ti dusebriznici nakon pola godine!?nigdje nikog.kad mi je dijete bolesno,pa 3noci i 3dana nisam oka sklopila i jos svima pricam kako nemam snage zbog neispavanosti nitko OSIM MOJE MAME nije rekao daj meni dijete ti odspavaj.svi se u biti brinu za nas za vrijeme babinja,poslije toga misle da smo od celika i da vise netreba nudit pomoc da se dijete pricuva.a ako trazis da ga pricuvaju onda sipaju pitanja,a sta cu mu,a sta ako bude plakao,a sta ako bude gladan,a sta ako ovo a sta ako ono,i onda ga najradije nebi ostavljala.
    e a sad je druga situacija,vec godinu dana nezivim s njima,ako i kad rodim drugo dijete neznam bas tko ce mi od njih moc doc da mi pomogne,jako smo daleko.

Potpisujem. Pogotovo ovo o nespavanju .Cvilim ali nitko da se odazove  Sreća što imaš mamu pa hoće pomoći ja nažalost nemam a svi koji su mi bliski žive daleko. Bar je dragi počeo sudjelovati pustila ga je poslijeporođajna depresija A moja svekrva isto misli da sam ljena  jer ne stignem veš pospremiti... još i kolače peći ajme a da imam dva djeteta pa guzicu si ne bih stigla obrisati , ionako s ovim jednim jedva stižem da mi stan liči na nešto , da smo oprani i siti. Meditacija ommmmmm ommmmmm i ne misliti na svekrvu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.