Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 14:57

Sretno Renchiii. Drzi se i zelim tinda cim prije drzis svoju curku u rukama .

Mary meni je mala jucer to radila i bas me boljelo,a danas mi leda odpadaju,ona se opet smirila tako da neznam ni sama. Prepone nocas i danas ne osjecam. Bas grozan osjecaj. I ko kvocka sam,nikak se namjestiti. Sve me zivo boli.

Bublica123
    13. Lipanj 2015. 15:11

Mary i buco smirite se i nemojte mene samu ostaviti na cjedilu...cekajte bar iduci tjedan

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 15:29

Hahahha... Pikica ti bus nam nosila kolace u bolnicu 
    Jel vas hvata tolka panika ko mene kad je beba mirna? 
    Ja ocu iz koze iskociti.

renchiii
    13. Lipanj 2015. 15:38

Javljanje uzivo iz boksa br 6! 

Dosla sam 8cm otvorena! Lezim na ctg-u i cekam. 

Ujujuuuuuj!!!!

Bublica123
    13. Lipanj 2015. 15:51

Daaaaa furat cu vam hladne kremsniteeee

Buco moja beba ti je bio skroz miran cijelu trudnocu tako da sam ti ja vec navikla na to...dobro sad kad je veci non stop se komeska i gura pa mi izletavaju kvrge...ne brini se jer je to i zavrsna faza kad vise nemaju puno mjesta

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 16:03

Renchiii jel strasno? 
    Jesu ok?

renchiii
    13. Lipanj 2015. 16:22

Nije strasno, boli ali jbg, da se izdrzat... nisam trazila nista jos za bolove

Sad su mi na 3 min trudovi

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 16:33

Ajde drzi se. Nadam se da nece dugo trajati .

Jel ti vruce? 

Mislimo na tebe 

Bublica123
    13. Lipanj 2015. 17:08

Daaaaa furat cu vam hladne kremsniteeee

Buco moja beba ti je bio skroz miran cijelu trudnocu tako da sam ti ja vec navikla na to...dobro sad kad je veci non stop se komeska i gura pa mi izletavaju kvrge...ne brini se jer je to i zavrsna faza kad vise nemaju puno mjesta

Bublica123
    13. Lipanj 2015. 17:11

Ajme renchiiii predobrooooo...ma ti si zmaj...pa rodit ces u tren oka....za pozelit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI