Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    07. Lipanj 2015. 16:34

I mene cerviks pece ko da mi je neko žar ubacio unutra. A da idem se nadati da ce skinuti serklaz. Kaj drugo. Mada mi je tak tesko da je to strasno. 

Rekla sam bas danas da bi htjela cim prije roditi da nam dode nasa sara,a as druge strane nebi htjela jer me strah kolko bu boljelo.

Mary36
    07. Lipanj 2015. 20:29

Držim ti fige da skinu sutra. Ma kažem ti ja mi čemo još prenjeti kak je krenulo! Sjećam nas se uplašenih prije par tjedana kako nas je bilo strah da čemo ranije. Renchiii nam se stvarno ne javlja, baš me zanima da li je rodila! Ak je ti joj sutra skokneš u posjetu malo po stepenicama da i tebi krene!

Buco tvoj
    07. Lipanj 2015. 20:40

Skoknem malo po stepenicama i odmah ostanem u radaoni .
    Mene danas bas neka paranoja hvata,uzas jedan. Nisam se mogla ni odmoriti popodne,glava me boli.  Uzas jedan. 
    Mi nikad zadovoljne 

Mary36
    07. Lipanj 2015. 22:46

Meni se čini da je renchiii prva dočekala bebicu Cijeli dan se nije javila...baš me zanima!

Buco tvoj
    07. Lipanj 2015. 23:30

I mene bas zanima :-) . cijeli dan nam se nije javila. A mene tak panika hvata cure zbog sutra 

Mary36
    07. Lipanj 2015. 23:57

Ma nemoj se nervirati, najgore kaj ti se može dogoditi je da rodiš, a to je super!

Buco tvoj
    08. Lipanj 2015. 00:04

Renchiii nam je u komadu ali je bila u guzvi i nije stigla na forum ....

Neznam zas me hvata tolka panika od poroda 

Buco tvoj
    08. Lipanj 2015. 11:39

Hej cure. Eto mene iz Petrove. Danas nikaj od skidanja konaca,narucio me za ponedjeljak. I moram vam se pohvaliti da je bio jakooooooooo ljubazan i reko je da je ponosan na mene sto sam 10 tjedana izdrzala sa serklazom i da malo tko uspije tolko i da je bas sretan kaj bum dogurala skoro do termina. Otvorena sam kolko sam i bila. Jedini nam je ctg bio po njihovom kao malo los jer je princeza spavala. Mada ja na onoj listi vidim da su otkucaji od 95-165. Valjda to nije toliko lose. Goluza ga je samo potpisao i reko da se vidimo za tjedan dana. Kaj vi kazete?

Mary36
    08. Lipanj 2015. 12:10

A gle ja ne znam puno o serklažu i kad se skida, al ako je sve ok super! Ak se nisi dalje otvarala to je već normalan nalaz za ove tjedne! Najbitnije da je s bebicom sve ok! Kažem ti ja da budemo mi do termina dogurale i rodile bebe od pet kg! Ja se danas baš dobro osjećam, beba skače ko luda i ima već toliko malo mjesta da sam po noći imala osjećaj da ću se raspuknuti! Meni je isto pregled tek drugi utorak! Prvo sam bila sigurna da neću to dočekati, a sad je to već dosta blizu

renchiii
    08. Lipanj 2015. 12:10

Bokic curke! Nisam jos rodila
    Jucer cijeli dan po gostima, zlo mi je vise od rođendana i rostilja itd... skuhala sam se, umorila, trbuh me boli stalno, koza me pece i samo mi strije iskacu, noge su mi ko balvani, a stopala ce mi eksplodirati. Dobila sam neki iscjedak koji me malo pecka i strah me da nisu gljivice a otvorena sam bez cepa 
    Uglavnom luda sam i hocu rodit a ova mala je tvrdoglava na svog taticu kojem je to sve smjesno i samo festu priprema  i sprda se s mojim stopalima.... al fakat jesu smjesna 

Nocas nisam oka sklopila od vrucine i grceva u nogama.

Buco super da ste se "pomirili" ti i Goluza. Bar znas da neces jos ovaj tjedan   mene bas zanima moj ctg u srijedu zbog tih trudova koje  stalno imam.

Kak ste vi? Ima kakvih promjena? Tko je sljedeci za pregled? Sutra Pikica? Ili Mary?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI