Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    06. Lipanj 2015. 22:51

Ja imam puno više stvari u torbi, hi, hi. Ovo nabrojano je već složeno!

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 22:55

Kaze da za bebu ne treba apsolutno nista, samo robica za doma sta donese tata

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 22:58

Ja sam za sada na +12...al sad nekako mi se smanjuje apetit...zadovoljna sam...ma buco ne brini sta ti nisi dobila vise kila...bebica se opskrbila sa svim potrebnim sta si vec i imala tako da nemas straha

Buco tvoj
    06. Lipanj 2015. 23:01

A nikad nisam bila sitna,uvijek me bilo,ne sad previse,ali bilo me da sam morala nositi garderobu 40. I eto tako dobila samo 2 kg ,a mama me plasila da bum dobila previse jer je ona samnom dobila 30 kg i jos k tome nije mirovala neg je sve zivo radila. A ja i mirovala i sve stvarno jedem i nije me briga kolko je sati ak sam gladna jedem i nisam povracala na pocetku ni nista i eto samo to malo kila dobila 

Mary36
    06. Lipanj 2015. 23:08

Ak beba raste to ti je super. Mene je isto sad apetit pustio, al sam zato u drugom tromjesječju sve živo tamanila. Kad sam ja štapić i dalje sam mršavija od većine trudnica oko mene, samo buša velika strši!

Buco tvoj
    07. Lipanj 2015. 00:00

Rekla sam da bum ja non stop trudna jer da sam najmrsavija u trudnoci 

Bublica123
    07. Lipanj 2015. 12:48

Kad smo kod apetita..mi danas palimo na sljeme u puntjarku na puricu s mlincimaaaaa!!!!  Jupiiiiiii

Mary36
    07. Lipanj 2015. 13:13

U njam njam Pikica! Lijepo se zabavi! Di ste druge cure? Jel Renchiii rađa možda?!

Buco tvoj
    07. Lipanj 2015. 14:57

Eto ja doma,kuham se. Nocas nista nisam spavala,cijelu noc me mucili neki lazni trudovi.

Vec mi lagano dosta. Mala skace po mjehuru pa mjenjam gace ko ne znam kaj. Veli muz da pored mog vesa ispada da se on jednom mjesecno presvlaci .

Mary kak si ti?

Mary36
    07. Lipanj 2015. 16:13

A tako sam, srednje. Danas sam više doma i ležim pa me manje boli, jučer sam umirala od bolova po noći...ma isto mi je dosta i jedva čekam da krene...a izdržat ću valjda još tjedan. Ne znam što da radim, da li da se krećem jer možda s tim ubrzam stvar ili da sam mirna jer mi je ipak tako bolje i lakše. Ma ja isto s tim lažnim  trudovima i užasno me peče oko cerviksa...nadam se da se bar otvaram od toga. Nema nam Renchiii! Ti sutra već kod doktora ideš, sretno! Ja imam još za čekati do drugog utorka...ak dočekam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI