Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    06. Lipanj 2015. 21:43

Ma mary moja nisi nista fulala, kod nas uvijek sve na knap...osim kolica, njih smo uboli u 2.mj hahaha...samo mi je muka ako su dobro izmjerili miša, pa do termina ce biti preko 4kg

Mary36
    06. Lipanj 2015. 21:56

A tako nekako i moja...ma nadam se da mi je ipak malo fulala dr i da će do termina bit oko 3500 S tim bi se mogla pomiriti! A po trbuhu bi se reklo da je dosta velika, a bome i po tome kako osjećam težinu...

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 22:17

Majko mila, odmah ih mozemo upisati u jaslice koliki ce biti...toliko se danas gnijezdi sirocek, mislim da mu je jako tijesno u unutra

Mary36
    06. Lipanj 2015. 22:19

Da, baš Moja se isto na veliko danas gura prema van s guzom!

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 22:31

Evo bas mi sad frendica salje sms sta ponjeti u bolnicu...ona je 25.06.2014. rodila drugo dijete...zelite li da vam proslijedim?

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 22:32

Oboje u petrovoj...pa mozda da vidite sta vam fali

Buco tvoj
    06. Lipanj 2015. 22:44

Posalji posalji da vidim kaj da izbacim iz torbe. Jer kad dodem tam mislili budu da sam se odlucila useliti k njima 

Buco tvoj
    06. Lipanj 2015. 22:45

Mene i dalje brine kaj sam dobila sam 2 kg od pocetka trudnoce 

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 22:48

tvoje spavacice i to pomogucnosti sa gumbima ako mislis dojiti...e sad,nemoj se smijati,meni je jako koristio pareo sa plaze...a to je bilo kad mi je puknuo vodenjak doma,pa dodes tamo,curi.ti voda,ides na klistir,trebas nesto s cim ces se ogrnuti,jer ti stave i pelenu dok klistir ne odradi svoje...tak mi je bilo s magdom,pricam grubu istinu :) od stvari sam nosila,japanke za tus,2-3 rucnika,za noge jedan rucnik, uloske,meni su najbolji chicco.vi,jer ti treba samo jedan i ne slijepi se,kozmetiku sto ti i inace treba,jednokratne gace nisu mi bile bas od koristi,bolje se mi bile moje koje i inace nosim,obavezno si uzmi neke kekse ili nesto tak da mozes gricnuti nakon poroda,jer se obicno rodi o dok sve ne prode,ogladnis...punjac,slusalice i tak to mi nije trebalo...grudnjak za dojenje,obavezno veci broj od onog sto nosis,izdajalica meni nije trebala,ja to sve rucno delam :) ali su zenske nosile koje su se spraksale s njom...ugl. ja sam imala mali ruksak u radaoni sa sobom sa vodom i melemom i mob.,novcanikom kraj sebe,ostalo kad sve prode,donio mi je zvonko

Mary36
    06. Lipanj 2015. 22:49

Pošalji Pikice! Ma daj Buco tvoj, ja dobila 15...pa ako si imala viška na početku valjda je to ok. Ja imala manjka...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI