Ma mary moja nisi nista fulala, kod nas uvijek sve na knap...osim kolica, njih smo uboli u 2.mj hahaha...samo mi je muka ako su dobro izmjerili miša, pa do termina ce biti preko 4kg

A tako nekako i moja...ma nadam se da mi je ipak malo fulala dr i da će do termina bit oko 3500 S tim bi se mogla pomiriti! A po trbuhu bi se reklo da je dosta velika, a bome i po tome kako osjećam težinu...

Majko mila, odmah ih mozemo upisati u jaslice koliki ce biti...toliko se danas gnijezdi sirocek, mislim da mu je jako tijesno u unutra

Evo bas mi sad frendica salje sms sta ponjeti u bolnicu...ona je 25.06.2014. rodila drugo dijete...zelite li da vam proslijedim?

Posalji posalji da vidim kaj da izbacim iz torbe. Jer kad dodem tam mislili budu da sam se odlucila useliti k njima
tvoje spavacice i to pomogucnosti sa gumbima ako mislis dojiti...e sad,nemoj se smijati,meni je jako koristio pareo sa plaze...a to je bilo kad mi je puknuo vodenjak doma,pa dodes tamo,curi.ti voda,ides na klistir,trebas nesto s cim ces se ogrnuti,jer ti stave i pelenu dok klistir ne odradi svoje...tak mi je bilo s magdom,pricam grubu istinu :) od stvari sam nosila,japanke za tus,2-3 rucnika,za noge jedan rucnik, uloske,meni su najbolji chicco.vi,jer ti treba samo jedan i ne slijepi se,kozmetiku sto ti i inace treba,jednokratne gace nisu mi bile bas od koristi,bolje se mi bile moje koje i inace nosim,obavezno si uzmi neke kekse ili nesto tak da mozes gricnuti nakon poroda,jer se obicno rodi o dok sve ne prode,ogladnis...punjac,slusalice i tak to mi nije trebalo...grudnjak za dojenje,obavezno veci broj od onog sto nosis,izdajalica meni nije trebala,ja to sve rucno delam :) ali su zenske nosile koje su se spraksale s njom...ugl. ja sam imala mali ruksak u radaoni sa sobom sa vodom i melemom i mob.,novcanikom kraj sebe,ostalo kad sve prode,donio mi je zvonko

Pošalji Pikice! Ma daj Buco tvoj, ja dobila 15...pa ako si imala viška na početku valjda je to ok. Ja imala manjka...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji