Tvoja malena bas oce do kraja ostati u trbuhu .
Ja se kuham u stanu i neznam kam bi sama sa sobom. Psihicki se pripremam za ponedjeljak. Najgore mi je ak se ja pripremim da je to to u ponedjeljak i onda on kaze vidimo se za tjedan dana na skidanju konaca. Pa za vrat bum mu skocila.
Meni tolko toga curi da sam vec 10 djece mogla nahraniti. Uzas jedan.
Znaci Renchii iscjedak se vratio?
Evo i mene, bili na ručku kod muževih. Nabrao mi muž vreću trešnji, sad sam ih malo stavila u frižider da se ohlade i krećem njupati
. Meni curi kolostrum, ne baš na najjače al mi zatracka spavačicu...joj baš mi je bila teška noć i danas me sve boljelo na ručku, ja sam stvarno više pred raspuknućem...svekrva me komentirala da izgledam ko da je to to i da ne budem ja još puno izdržala. Ma joj cure nadam se jer mi je stvarno postalo teško...toliko me bole i noge i prepone da ću se sad skljokati do sutra.
Renchiii šteta, ne da se tvoja cura. A možda se ni njoj ne sviđa današnji datum pa čeka sutra!

Da Mary, tak je i meni zadnjih par dana, doslovce jedva hodam kolko me bole prepone i noge. I bas je postalo tesko. I isto mi svi govore da je to to, al nikako da krene... mozda cemo ti i ja na kraju zajedno. A Buci ak skinu sav mozda nas stigne, a onda ce i Pikica, kad je bal nek je maskenbal...

Hahhaha.... Cure su nam bas tvrdoglave. Nedaju se one van samo tako.
Meni beba samo mirnija danas i nesto me pika u rodnici,ja mislim da je konac. Mrzim kad se tak pomakne i pika i pika dok se opet ne stavi u drugu poziciju.
A moja je baš živahna danas...sad sam malo odspavala pa mi je ipak bolje, a trbuh me peče i boli, grozno. Još me i uho počelo boljeti...joj Renchiii da bar sve krenemo ovaj tjedan i vidimo se u Petrovoj

Mi u pon moramo kinderbet slozit...sve nekako budemo, budemo a vrijeme proletilo...ogradica je oprana i plahtice, jedino jos moram kupit nepropusnu podlogu... da nas medo ne iznenadi pa ce se tata morati razletiti

I ja bi volila da ovaj tjedan krenemo al za sebe nekako sumnjam...predobro se osjecam i nekako mislim da necu jos...vidjet cu u uto na pregledu sta ce hermancic reci...bas bi da me iznenadi mrvica

Pikice pa vi se uopče niste ozbiljno pripremili, kod mene već sve složeno mjesec dana, ha ha...baš sam totalni ziheraš...Ma zezam te malo, al mislim nekako da bi tvoj dečko mogao biti zadnji od naših curki...bar mi je tako po osjećaju...Al bolje da niš ne pričam da još ne doguram do 42 tjedna pa ću pop...!

Hahaha.... Ja neznam zasto ali sve mi se nakak cini da iscekujemo i nagadamo i na kraju kad odustanemo od toga bas onda cemo sve u radaonu. .
Ja sam sve vec slozila i moji su vec sve razbacali.
Moja mala je danas bila jako mirna i gladim ja trbuh i vec mi dojadilo velim ja njoj ako se ne krene javljati da cu se naljutiti na tatu i da s njim necu razgovarati i javi se muz a nista ja idem onda slagat ogradu. I odjednom mala pocne lupat ko luda. Umrla sam od smijeha.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji