Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    06. Lipanj 2015. 11:23

Hej cure.

Nema nikog ste mi sve rodile? 

renchiii
    06. Lipanj 2015. 12:09

Ja sam jos u komadu  nazalost... a bas sam se nabrijala na porod jucer i nista 

Buco tvoj
    06. Lipanj 2015. 12:21

Malena te bas zeznula 

Mene nocas nesto trbuh bolio, i malena mirna nesto danas. Jucer mi je tak lijepo bilo bez ikakvog iscjetka,ali sreca dugo nije trajala evo ga danas natrag 

Renchiii imas kakvih znakova da bi moglo skoro?

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 13:39

Ja danas u obilasku groblja, familije i sad cekam rucak da se najedem graha pa ako ce mu smetat nek napusti maminu bušu...necemo se bunit...nek samo priceka da dodjem u zg jer sam u sisku kod svojih

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 13:49

E curke zaboravih vas pitati...jel curi vama kolostrum iz cika?  Kod mene nista

Buco tvoj
    06. Lipanj 2015. 14:05

Joj meni curi ko lud. Znam se cijela mokra ujutro probuditi. Ili ak se naslonim na muza i on postane mokar. 
    Koristila sam one jastucice ali kad mi je sad i grudnjak poceo smetat. 

Ja sam misla da cu se sinoc ugusiti,tolko tezak zrak a ja nisam mogla udahnuti nikako. Uzas jedan. 

Bublica123
    06. Lipanj 2015. 14:37

Ja se opskrbila sa dva grudnjaka iz mullera...prekrasni su, mekani i jaaako udobni...kupila i jastucice kad ono nista jos...

Buco tvoj
    06. Lipanj 2015. 15:01

I ja ssm kupila dva u mulleru,al mi je mama kupila jedan rozi (odmah me osvojio sa bojom) ali je ko topic i on mi je fenomenalan. Bas nigdje ne stisce ni nista. 

A jastucica potrosila valjda vise neg kaj bum kad rodim 

renchiii
    06. Lipanj 2015. 15:03

Nista Buco, bila bez ikakvog iscjetka do maloprije, sad opet neki mokri bijeli...

Meni iz cika jos apsolutno nista. Isto sam kupila u mulleru grudnjak, bas je fini mekani i jastucici su isto spremni. Znam samo imati navecer zutu tockicu na bradavicama koja nestane poslije tusiranja...

renchiii
    06. Lipanj 2015. 15:05

U hm-u imaju super potkosulje sa umetnutim topicem, bas za dojenje i mislim si to kupiti za ljetne dane po kuci. Sestricna mi je u tome bila i u bolnici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI