Ja sam jos u komadu nazalost... a bas sam se nabrijala na porod jucer i nista

Malena te bas zeznula
Mene nocas nesto trbuh bolio, i malena mirna nesto danas. Jucer mi je tak lijepo bilo bez ikakvog iscjetka,ali sreca dugo nije trajala evo ga danas natrag
Renchiii imas kakvih znakova da bi moglo skoro?
Ja danas u obilasku groblja, familije i sad cekam rucak da se najedem graha pa ako ce mu smetat nek napusti maminu bušu...necemo se bunit...nek samo priceka da dodjem u zg jer sam u sisku kod svojih

E curke zaboravih vas pitati...jel curi vama kolostrum iz cika? Kod mene nista

Joj meni curi ko lud. Znam se cijela mokra ujutro probuditi. Ili ak se naslonim na muza i on postane mokar.
Koristila sam one jastucice ali kad mi je sad i grudnjak poceo smetat.
Ja sam misla da cu se sinoc ugusiti,tolko tezak zrak a ja nisam mogla udahnuti nikako. Uzas jedan.
Ja se opskrbila sa dva grudnjaka iz mullera...prekrasni su, mekani i jaaako udobni...kupila i jastucice kad ono nista jos...

I ja ssm kupila dva u mulleru,al mi je mama kupila jedan rozi (odmah me osvojio sa bojom) ali je ko topic i on mi je fenomenalan. Bas nigdje ne stisce ni nista.
A jastucica potrosila valjda vise neg kaj bum kad rodim
Nista Buco, bila bez ikakvog iscjetka do maloprije, sad opet neki mokri bijeli...
Meni iz cika jos apsolutno nista. Isto sam kupila u mulleru grudnjak, bas je fini mekani i jastucici su isto spremni. Znam samo imati navecer zutu tockicu na bradavicama koja nestane poslije tusiranja...

U hm-u imaju super potkosulje sa umetnutim topicem, bas za dojenje i mislim si to kupiti za ljetne dane po kuci. Sestricna mi je u tome bila i u bolnici.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji