Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    26. Svibanj 2015. 15:09

Ha, ha, misliš onu slikicu žali Bože da nisam portir?  Meni je muž prošli mjesec radio noćne pa si mislim nekad da sam se s njim uskladila!

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 15:31

Ma to sam si i ja mislila jer glupo bi mi bilo da samo kad piskis jer onda nikad nitko nebi skuzio da mu curi plodna voda.
    Ovaj tvoj test ja svaki dan provjeravam .

Eee da ta sa portirom. Moj kraj mene ponoci hrce ko top a ja neznam kaj bi vise sama sa sobom, na netu vec sve stranice znam, i onda naravno zalutam na neku kaj me posteno isprepada. I tak se vrtim u krug,svaki dan neki novi strahovi 

Mary36
    26. Svibanj 2015. 16:11

Ja isto tu i tamo provjerim to s plodnom vodom . Ma google je užas, na njemu stvarno svašta možeš naći...a uvijek se tu nađu najgore priče i onda paranoja. Ja sam si zato uzela iz knjižnice neke knjige o odgoju, sad čitam mudrost majčinstva od Christiane Northurp i to me malo smiri. Bitno mi je ufurat se u nešto drugo, a opet da je dosta povezano s trudnoćom da mogu to pratit i razmišljati onda o tome! A ova knjiga je baš o majkama i kćerima, pa je i zbog toga meni dodatno zanimljiva.

renchiii
    26. Svibanj 2015. 18:17

Vidiš dobra ideja za knjige... Da, grozno sam se prehladila i sad svaki put kad kihnem idem vidit u kupaonu jel ima kaj na gacicama.  A frendica te to pitala jer vjerojatno ima osjeća zbog drugacijeg mokrenja, tak je i meni, mislim da sam se popiškila i onda se nagnem po papir i ko da mi  još par kapi prođe...
    Super da si dobila tak brzo termin, to je bas iznenađujuće u našoj drzavi, ali eto nije sve tako crno! 

E curke, da vas malo razveselim. Javila mi se maloprije curka koju sam upoznala na redovitim kontrolama u Petrovoj, termin joj je bio i petak i rodila je u ned ujutro u 4.50 prekrasnog dječačića, 2950g i 51cm. Rekla je da ne moze vjerovati kako je super sve prošlo, došla je u 3 u rađaonu i rodila u 4.50! Nije isla na tečaj i babica joj je cijelo vrijeme pomagala i govorila kako da diše i to ju je spasilo kaze. I bila je dr. Ivanišević za koju kaze isto da je divna. Uglavnom kaze da su svi po redu super i da ima prekrasno iskustvo poroda.Čak su ju i samo malo zarezali

Mary36
    26. Svibanj 2015. 18:40

super da je tak dobro prošla, lijepo je čuti pozitivna iskustva, odmah je nekako lakše kad znaš da je i to moguće. A cure da li vi imate plan poroda? I što mislite koliko smisla to ima nositi u Petrovu? Ja sam danas napisala, kratko, stvari tipa da bi htjela izbjeći epiziotomiju, da želim muža na porodu, da bi htjela provesti vrijeme s djetetom na prsima nakon poroda ak je sve ok i tome slično. Nisam sad ništa previše čudno poželjela...a čini mi se to ok da ne moram sve baš objašnjavat.

renchiii
    26. Svibanj 2015. 18:52

Mislim da njima iskreno idu na živce ti planovi poroda. A ovo tvoje je sve normalno pa mislim da nećeš imati problema da ti to i ostvare.
    Ja ću im samo naglasiti da je međica "pripremana" i da probaju što manje rezati... 

Mary36
    26. Svibanj 2015. 19:02

Pa i mislim si da ih to možda sam iznervira jer odmah misle da ću ih gnjavit i tak. A ja bi samo napisala neke normalne stvari. Ma ponjet ću ga, pa ću vidjeti kakva će bit situacija i doktor.

Mary36
    26. Svibanj 2015. 19:05

Mislila sam i početi piti sad onaj čaj od lista maline od kojeg se lakše otvaraš, al nemam sad pojma gdje da ga nađem, a ne da mi se baš do grada u čajoteke. Baš sam gledala u dm-u i nema...

renchiii
    26. Svibanj 2015. 19:15

E ne znam ti za to... nisam ni znala da postoji čaj za otvaranje!  Ak se ne budem jače otvorila do sljedećeg pregleda bome ću ga i ja kupit...

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 19:16

Ja mislim da popijem caj da mogu pravac radaona kak brzo se otvaram .

Svaki dan me sve vise strah,sad brojim dane do petka i rekla sam mami kaj se mene tice cim dobim Taj papir u ruke mogu pravac radaona,moze me odmah voziti u petrovu. 

Ma izludim,i meni cim jedna kap kapne odmah cijeli dan pratim alk ne ponavlja se pa sam mirnija. 

Ja bum tam dosla ko Mujo,nis neznam. Znam da moram roditi. Hahah.... Nista nisam radila, nista nisam naucila, disat neznam, epi nesmijem, nek mi daju nekaj drugo. Bas bum mali Mujo u radaoni. 

Ja se svaki dan spremam roditi,a torba jos prazna prazna. Ni cokoladica nije u njoj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI