Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 07:07

Ja se nadam da cu kroz dva-tri tjedna da nebum ranije 
    Ali stvarno je proslo brzo,ja jos nemam viziju da ce u ovaj kimbac kaj imamo doc nasa beba. Fakat neznam,moram to vidjet pa cu onda valjda tek bit svjesna

Cure kaj mislite u slucaju da ja ne stignem kod neurologa i prime me trudovi,sta oni rade samnom? S obzirom da sam citala da neke cure neurolog salje a neke ne na carski. Bas me sad to muci .

Mary36
    26. Svibanj 2015. 10:18

A probaj tamo objasniti da ti je hitan taj pregled...inače da, na sve živo se čeka sto godina. Nemam pojma kak je s ovim al vjerojatno ak nemaš neku vezicu čekaš dugo? Probaj se ti na visoku trudnoću izgurati i reci koliko ti je važno.
    Ma meni je isto to sad toliko nevjerojatno...ne mogu još nikako zamisliti da će tu biti to još jedno malo stvorenje! A valjda će to sve doći na svoje kad rodimo!

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 11:04

Ma nadam se da ce mama uspjet srediti to jer jucer sam na fb nasla di je jedna cura napisala da je nju njezin neurolog poslao na carski zbog ciste,ali da sve ovisi di je cista,da oni imaju taj kriterij,i ajde ga sad ti znaj. Mislim mene ti je vise strah da se meni nekaj na porodu ne dogodi,pa nebi podnjela da ja moram bit u bolnici 2 mjeseca zbog necega kaj se moglo sprijeciti a da mi beba zdrava bude doma sama sa tatom.

Mislim da cu svjesna svega postat tek kad ju donesemo doma i stavimo u kimbac pa prode par dana. 

renchiii
    26. Svibanj 2015. 11:15

Daaa, jupiiii, punih 37!!!   Eto nekako je i meni na kraju brzo prošlo koliko god smo kukale kako nam je dosadilo bit doma i ležati. Ali i vi ste blizu, jos par dana i eto nas sve 3 u sigurnoj zoni.

Ja sam isto sinoc razmisljala kako ce ubrzo bebe stici i kako ce se cijeli svemir okrenuti! I zapravo me više strah toga nego poroda...

Buco točno kak ti je mary rekla, reci ima da trebaš roditi i da ti je hitno pa će valjda malo ubrzati, a ako i ne sigurno su imali situacije takve pa će te poroditi po onom što znaju  iz iskustva. Al vjerujem da neće biti problema zbog te ciste jer te nije jako mucila do sad.

To s nogama su ti mozda grčevi, ja ih imam po noći. I užasno me bole zglobovi na prstima na rukama po noci. 
    Ja sam se uspjela i prehladiti i sad cu sa svakim kašljanjem ić vidjeti jel curi kaj  Bas sam koma, nos mi se zaštopao, kasljem, glava me boli, aaaaaaa....

Mary36
    26. Svibanj 2015. 11:15

Nadam se da budeš sve sredila i da ćeš moć prirodno roditi 
    Ja mislim da ću ja postati svjesna tek za nekoliko mjeseci! A toliko sam osjetljiva da je to za poludjet, stalno cmizdrim...Sad mi polako popušta strah od preranog poroda i vjerujem da bude sve ok!

renchiii
    26. Svibanj 2015. 11:18

Ma nema straha više, sutra ulazite u 37. tjedan, možete roditi što se medicine tiče   

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 13:44

Ali cure moje da vi vidite te face od doktora kad sam ja spomenula sta imam u glavi, gledali su me ko da sam rekla da sam ostala trudna sa vanzemaljcem. Onaj glupi blago teleci pogled. Kao sta ti mislis da mi trebamo znat kako ti smijes roditi .

Ja neznam meni od jucer kad me pregledao Goluža pregledao ko da mi je ubacio kamen na mjehur. Do jucer sve super,ali od jucer nakon pregleda ja idem na wc doslovno cim popijem gutljaj vode. Strasno ... 

Mary na profil svoj sam stavila jednu prigodnu sliku za tebe i sebe 

Renchiii kak se ti osjecas ko terminska trudnica?

renchiii
    26. Svibanj 2015. 13:57

Super, bas iscekujem i pratim svaki grč ili nešto neobično 

Jedino me prehlada baš uhvatila i evo u krevetu sam cijeli dan, ne mogu se pokrenuti...

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 14:43

A joooj kud sad i prehlada. .

Ja narucena u petak na pregled kod neurologa,samo da se moja princeza do tad strpi. 

Imam jedno pitanje, zvala me frendica ona je trudna 33 tjedna i ide isto cesto na wc i sad ju je neka panika uhvatila dal je moguce da plodna voda curi samo kad ona ide mokriti na wc a da inace ne kapa niti da se na gacicama vidi?
    Ja sam trazila odg ali nemrem nista nac pametno pa reko da pitam vas.

Mary36
    26. Svibanj 2015. 15:06

A joj renchiii kud baš sad glupa prehlada...Buco tvoj super da si već u petak dogovorila, ma to ćeš sigurno dočekati! Mislim da plodna voda baš curka i kapa stalno ak napukne vodenjak, e ne samo dok piškiš. Ima ta fora s maramicom da staviš ispod maramicu zakašlješ i ak bude vode na maramici onda kaplje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI