Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    25. Svibanj 2015. 18:44

Ja još uvijek imam samo pojačan iscjedak, ni čep mi još nije počeo ispadati. Možda ti to malo žilice pucaju? Posebno ak još vaginalete stavljaš. Ja sam za sad uspjela izdržati u trudnoći bez veće najezde tih gljivica, nadam se da bude tak i do kraja!
    Renchiii ja sam malo počela masirati međicu s onim uljem, al me strah jače natezati pa je to više mackanje s uljem ...al baš mi fino miriši to weledino!

Buco tvoj
    25. Svibanj 2015. 18:57

Renchiii ni bu ni be. Reko je vidjet cemo. Aali mislim da ga misli drzati cim duze da duze drzi. Nadam se samo da ce mama uspijet dog da jos ovaj tjedan odem kod neurologa da budem sigurna ako me ulovi kaj dalje. Da znam ako me ulovi jel idem prirodno ili carski. ...

Ma od pregleda je to i onaj sugavi gel i tak to. 

A s vaginaletama pocinjem sutra. A danas me sve ziv boli. Uzas jedan.

renchiii
    25. Svibanj 2015. 19:25

I ja sam počela s masažom, nije baš ugodno to rastezanje i nisam sigurna ni da li radim dobro, ali ne moze skoditi... i da, super mirisi!

I mene buco uvijek boli poslije pregleda cijeli dan, a vaginalete necu onda uzimati jer me nista ne svrbi ni ne peče, samo jači iscjedak. I bolje da ti puste šav što duže... ja imam osjećaj da sam tak blizu! imam uzasan nagon za pospremanjem, sve me boli, beba me sve nize lupa... uh uh... 

Buco tvoj
    25. Svibanj 2015. 20:36

I ja bas imam neki osjecaj da je blizu i uzasno me strah. 

Ali iskreno imam osjecaj da moja beba umjesto da se spusta,ona se dize jer jedva sjedim kak mi je u zelucu. Prestrasno koji osjecaj. 

A ne znam kolko sav znaci kasd ssm se unatoc njemu otvorila. Dal on jos kaj drzi skupljeno ili ne neznam, ne razumijem se bas u tu anatomiju.

Ugl danas je Goluza sve zene ispred mene poslao u radaonu,ja sam umrla od straha. Rekla sam muzu sad kad vidis da i mene posalje. Ali nije vratio me doma. 

Ja pokusavala guglat kolko tj do kuda si ti renchiii otvorena ali gugl je glup. 

renchiii
    25. Svibanj 2015. 22:39

I ja sam probala, ali kazem ti da nisam bas skuzila...

I moja mala ti je meni sve vise gore i to vec neko vrijeme...ne znam vise kaj da mislim ali ocito se ne spusta jos...

Buco tvoj
    25. Svibanj 2015. 23:05

Meni danas cijeli dan stalno po malo gacice vlazne ono par kapi. Valjda od onog gela. Sanjam vec plodnu vodu koja curi ... To mi najgore kaj se bojim da necu primjetiti da curi. 

Mrzim te iscjetke,gelove,mokre gacice .

Od pregleda sam u kronicnoj panici da ce svaki cas ...

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 01:24

I da cure moje kak mene vec 4 dana bole misici nogu. Mislim ja imam problema s koljenom i znam sta je bol kad ono krene boliti,ali ovo nije koljeno nego bas misici ko da sam se penjala na sljeme i natrag. Uzaas jedan. Mislila sam da misici nogu nemaju veze sa trudnocom, pogotovo u mom slucaju kad samo lezim. 

Buco tvoj
    26. Svibanj 2015. 01:25

Renchiiii punih 37 :-) . bravooooooo 

Mary36
    26. Svibanj 2015. 01:48

Moguće da te baš i bole od ležanja. Mene kad par dana mirujem baš sve počne boljeti i jedva stojim, a čim sam malo aktivna par dana bolje mi je. Zeznuto je u trudnoći mirovat, zato čemo poslije navalit na sportski život . Renchii je već u terminu! Budemo i mi uskoro, za ćas će to proći!

Mary36
    26. Svibanj 2015. 01:51

Jao kad si pomislim da čemo sigurno roditi kroz dva tri tjedna baš mi se sad čini da je brzo prošlo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI