Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    24. Svibanj 2015. 21:31

Ma joj meni je najgore ujutro ic. Uvijek mi je zlo. 

Moj muz nije imao vremena cekati i on je slozio kinderbet i sve poslozio i samo ceka Saru. Ja ga zezam da on mene sutra oce strpati u rodiliste l

renchiii
    25. Svibanj 2015. 11:39

Sve će biti ok Buco! nece te ostaviti, pisat ćeš ti nama ubrzo da si dosla i da je sve ok... 
    Ja sve lošije spavam, toliko mi se mjerur napuni da se ne mogu dici od boli na wc, nikad mi se to nije događalo, uzasna bol... jel vama tak?  a zglobovi na rukama i prstima me isto bole za boluditi, probudim se, a sake zgrcene skroz 

Mary koji dan ćeš gađat Petrovu?

Buco tvoj
    25. Svibanj 2015. 12:13

Hej. Eto stigla ja doma. Wc mi ne spominji,mogla bi spavati u njemu kolko mi se brzo mjehur napuni.

Danas je Goluza bio jako dobre volje, i zacudo me zapamtio ( ocito je ono prepiranje vrijedilo). Bio je vrlo njezan i ljubazan ( zvuci perverzno ).

Ja nisam srece kao ti renchiii jer sam se unatoc serklazi otvorila i prohodna sam tijesno do ovoja i glavice i cerviks mi je gotovo nestao, dr je zakljucio da se sve vec polako sprema za porod i da bi bilo dobro da MALO VISE MIRUJEM (ne znam kud vise), narucio me na kontrolu 8.6 i ljubazno rekao da se on toplo nada da cemo se vidjeti tada u komadu, dam mi plymicol vaginalete za gljivice i uputnicu za neurologa. 

I iako sam se pripremila i nabrusila na ostru prepirku s njim,on me iznenadio svojom ljubaznocu. 

I da odkada mi je rekao da sam tijesno prohodna do glavice na wc idem jedva jer sam si nekaj zabrijala u glavi da mi beba moze past u skoljku 

renchiii
    25. Svibanj 2015. 13:33

Tocno sam znala da će tako biti!  Baš kad se čovjek nabrusi oni ko bebe...

Isuse Buco, ti i tvoje brijice hahah...Ne bu ti dijete ispalo!!!  Mozda sam i ja tak otvorena samo koriste razlicitu terminologiju. Meni piše prohodna do u kavuum, što god to značilo... u prijevodu je to kao šupljina di je maternica, ali ne mogu bas povezati da li ima veze s bebom...

A daj mi reci kakve su te tvoje gljivice? Samo iscjedak ili i osjetiš? Meni je opet neš žućkasto...

renchiii
    25. Svibanj 2015. 14:01

e jesu vama doktori spominjali onu pretragu na streptokok skupine B? Meni nitko ništa...

Mary36
    25. Svibanj 2015. 14:30

Renchiii ne znam još koji dan budem gađala, budemo se s svojom dr porazgovarala o tome kad bi otprilike trebala krenuti pa ću odlučiti. Nekako mi se ne sviđa samo taj ponedjeljak i Goluža . Meni je moja dr zadnji put napravila bris na streptokok i sad sam baš u jutro bila po nalaz i nemam ga na sreću, a posebno jer sam alergična na penicilin a s njim se najlakše liječi. Mislim da bi trebala dr pitati za to jer mislim da dosta žena to ima, a i nije tako bezazleno za bebača pri porodu. Ovako ti daju lijek i sve ok ak slučajno imaš. Mene je pak zaboravila poslati drugi put na provjeru Rh, al mi je prvi put nalaz bio da sam A + krvna grupa, pa se baš i ne brinem previše, al pitat ću je sad u srijedu za to.
    Buco tvoj ma to je sve ok! Eto vidiš kak je bio ljubazan!Pa mi smo skoro u 37 tjednu tak da ako ti porod i počne sve bude ok! Nemoj se ništa brinuti! Da si previše otvorena zadržali bi te.
    Renchiii mene je danas u autu užasno počeo bolit mjehur da sam sve zvijezde vidla i misla sam da ću se upišat...kad sam došla doma brzo na wc, a kad ono tri kapljice...a valjda je to mormalno, ipak nam beba sjedi na njemu 

renchiii
    25. Svibanj 2015. 15:27

Uzas, nista me do sad nije bolilo kao to nocas, i to par puta... skoro sam počela vikati! ja bas imam visoku toleranciju na bol, al ovo me sokiralo... i kad se popiškim sve ok, ali dok se dignem i dođem do wc-a muka i onda još dok mi krene me isto jako boli.... Po danu sve ok.

Ja sam B- pa sam išla 3 puta vaditi krv i sad su mi rekli da vise ne trebam, a za taj streptokok nisam pitala, sutra mi radi moj popodne pa cu ga nazvati.

Buco tvoj
    25. Svibanj 2015. 16:36

Renchii zna me nekad ludacki svrbiti da neznam kam bi sama sa sobom,pa prestane,pa opet nikaj,pa se opet javi ... Vecinom me gljivice svrbe,iscjetka nema. Osim nakon pregleda kad uvijek imam lagano smedi ko da malo krvarim. Imate vi to,?

Mene nije poslao on nikam,a moja dr vice da sam pod nadzoro!m petrove i da ona nema vise veze samnom. 

A dobro da sam dobila za neurologa bilo bi previse da sam i to trazila 

Da i danaa sam u 9:20 bila vec gotova.

renchiii
    25. Svibanj 2015. 18:05

Svaka cast! Kaj nije bilo guzve ili?
    Ja nemam taj smećkasti poslije pregleda, samo mi je onak vlazno od tog gela za pregled...

ja cu pitat blajića sljedeci put za tu pretragu, ak dobijem riječ 

renchiii
    25. Svibanj 2015. 18:12

Jel ti rekao šta za skidanje sava?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI