ma ekipa iz porezne...dobro da sam zvala da vidim što je s povratom od dragog.... mora donijeti neke dokaze koje da živi tu di živi, a da je znao da treba donijeti to bila bi mu prijava obrađena još tko zna kad
Scena: odjel za ginekologiju u običnom Domu zdravlja, dvije ordinacije - jedna radi poslijepodne,a druga se taman zatvorila. Upada obitelj, majka i kćer u visokom stupnju trudnoće, otac/muž vidno pijan. Deru se, svađaju, lupaju po vratima zatvorene ordinacije. Vade limenke piva, raskomote se i počnu piti (i trudnice). Čovjek počne hodati po čekaonici i verbalno maltretirati pacijantice koje tamo čekaju, tjerati ih da idu u ordinaciju i slično. Skine jaknu i objesi ju na jedinu vješalicu odmah do prolaza, sjedne, ustane i vrati se do vješalice, uzme jaknu skroz do zida (od pacijentice) i pokuša ju obući. Ova skoči, otme mu ju iz ruke i "nakefa ga", uzme svoje stvari i drži ih u krilu. Opet pijenje i deračenje. Opet krug po čekaonici i maltretiranje. Čovjek počinje psovati one pacijentice koje mu ne odgovaraju nego ga ignoriraju, prijeti NJIMA da će im zvati policiju jer njega diskriminiraju.
Ajd, sad ne budi živčan.
katastrofa...znam da ću ja sada zvučati grozno, al da nije jedna određena manjina u pitanju...? jer tako mi to zvuči.... ali bilo kako bilo, užas... brijem da bi nakon nekog vremena il zvala ravnatelja tog doma zdravlja il murju
svakakvih seljačina ima na ovom svijetu
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
vidiš kak sam ja znala...kod mene ih ima u ambulatni dosta...i ja svaki put volim doć prva da ih izbjegnem što više mogu.... znam da sam grozna, ali što bi ja kad su i oni grozni i svakakvi...
Ja i bih zvala policiju. Mrtva-hladna.. Užas
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji