Too daa zato kazem bolje da ja i raja sa klokarnice dodemo k tebi da se malo nakuhas pa mozda i rodis
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure jeste išle na kupanje ove godine?
Čitala sam da je dobro za trudnicu da pliva. Htjela sam do bazena skoknuti, ali nije baš pametno da trudnica ide na bazene zbog klora i ostalih infekcija, onda sam razmišljala o jezeru no ne čini se baš sigurno i ne preporučava se trudnicama zbog velike razlike u dubini. Rijeke su pak hladne i mogu biti isto kao i jezera onečišćene.
E sad preostaje mi jedino odlazak na more ali negdje gdje nije veliko zagađenje tj gdje nema puno ljudi demotivirana sam. Imate li kakvu preporuku gdje skoknuti na kupanac?
A gle, na moru na svakoj plazi ima hrpa ljudi, osim ako ne sjednes u neku barku i trazis zabacene uvale do kojih nikako drugacije ne mozes doci A to sam sigurna da sad neces raditi
Ja sam bila na moru mjesec dana, i to u Crikvenici gdje se na ljeto obicno preseli pola Zagreba...moja baka je od tamo, pa imam gdje biti i nije mi palo na pamet ici negdje drugdje samo zato jer ima manje ljudi...mogla sam jedino na Hvar kod R-ovih staraca, ali bi mi to bilo previse drockanja do dole...
Sto se bazena tice, ja ih nisam ni prije voljela...ali moja frendica i njezin muz svako malo idu u Tuhelj na kupanjac sa klincem...ona je sad u 26. tjednu trudnoce ;-)
jezera i rijeke su meni uvijek draza opcija od bazena, a i ne znam zato nebi otisla tako negdje na kupanjac...? Samo polako ulazimu vodu, prvo malo rashladi trbuh da ne ulje es onako vruca u hladnu rijeku, i to je to...
Jos pogotovo ako ti je trudnoca uredna i nema problema, zasto ne ?!
Ja sam se ove godine kupala u uni...i inače volim rijeke,još ako znaš da su povoljne za kupanje,odnosno da nema bakterija super... baš kao što darija kaže,lagano ući u vodu i nema frke :) more me neće vidjeti,a bazena nekako nisam ljubitelj ni inače,a pogotovo sad kad sam trudna
ja sam bila na moru 2tjedna i stalno sam se kupala bez obzira koliko je ljudi bilo...baš kako darija kaže prvo sam si namočila nožice i tibicu i tek onda zaplivala...nisam se držala plićaka nego sam išla na malo dublje jer je tamo ipak malo manja koncentracija ljudi i moram priznat da sam uživala čim bi ušla u more
Znači relax trudnice, mozak na pašu i zaplivaj
Inače i ja volim rijeke pogotovo mrežnicu, svake godine idemo ali ove nikako da se odlučimo, em vrijeme bezveze pa posao.. A ja bi plivalaaaa ili bar plutala
Ma kupaj se. Ja sam isto bila na moru dva tjedna i kupala sam se najnormalnije, i super mi je pasalo. Isto nisam baš za bazene, makar poznam puno ženska koje su trudne išle non-stop na bazene i nije im niš bilo tak da to je stvarno tvoj izbor. Ali more, rijeka, pogotovo ako ti je poznato okruženje i sve ostalo samo naprijed i uživaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji