Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 14:12

Bas mi je zao da niste imale podršku obitelji kada ste saznale za trudnoću... Ok, beba je trošak i sve ostalo, ali je prije svega neizmjerna sreća za roditelje, i svi to trebaju poštovati i staviti na prvo mjesto. 
    Ja sam imala punu podršku i svojih i suprugovih, štoviše, ta je informacija dočekana sa sveopćim oduševljenjem. I da, btw, živimo na selu, i ni najmanje se ne brinem kako cemo odgojiti dijete iz tog razloga. I ja sam odrasla u istom mjestu, kao i moj suprug i nista nam ne fali, niti je ikad falilo. Samo glavu gore cure, sve se moze!

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 14:19

...ovo sa selom je glupost...ja mislim da su djeca odgajana na selu u prednosti naspram nas " gradske djece"...ja recimo kao pravo " gradsko dijete" nikad u zivotu nisam vidjela malu, rozu svinjicu sa zavrnutim repom... Ono, sram me toga, jbg ga, al tak je...zato stalno i  govorim R-u da me vodi u Slavoniju kod svojih u vrijeme kad ima malih svinjica....
    Ono, jesam ja landrala po vani kao klinka, i nauzivala se prirode i sve to, ali ja u Zg-u nemrem nigdje vidjet kravu ili svinju osim u zoo-u, nacrtanu ili na tv-u...
    Hvala Bogu pa je R sa sela, nadam se da ce mi dijete jednog dana voljet odlazit tamo i penjat  se po drvecu, skakat po sjenu i sta ja znam...kopat krumpir....

cloudy
    13. Kolovoz 2014. 14:32

Pa da...mi smo 15km od prvog grada i 30km od grada iz kojeg smo i dragi i ja i selo je za njegove nemam pojma,ko da smo na marsu recimo...moji su ok što se tog tiče al oni se tak i tak ne vole petljat previše....njegovi kažem vam ko da ću na marsu bebu odgajat...da ne govorim prednosti koje mi vidimo tipa čist zrak i domaća hrana....
    Darija...ako ti je do praščića slobodno dođi do mene...popodne i predvečer znaju i oni divlji navratit na naše imanje 

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 14:34

Hehe Darija jesi ih bila onda upoznati ?? Kako je prosao susret hihihi
    Jooj moja susjeda vam ima Vjetnamsko prase kao kucnog ljubimca isuse kako se on voli maziti i mahat repom u zivotu to nisam vidjela skoro sam se upisala od smjeha kad se on krenuo mazit jer sam ga coskala po ledima 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 14:40

Cloudy,  te divlje svinjice mi vise nisu tak fora, s njima se druzim kad sam na moru...ima ih tam  kod mene u brdu puno, punooo... Al hvala na ponudi 

Tea, ma niiisssaaam  Uvijek se nekak potrefi da dodjemo kad su te male svinjice vec velike, i onda klinac 

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 14:41

Eeehh Darija sta reci nadam se da cete se brzo upoznati  hihi

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.