Bas mi je zao da niste imale podršku obitelji kada ste saznale za trudnoću... Ok, beba je trošak i sve ostalo, ali je prije svega neizmjerna sreća za roditelje, i svi to trebaju poštovati i staviti na prvo mjesto.
Ja sam imala punu podršku i svojih i suprugovih, štoviše, ta je informacija dočekana sa sveopćim oduševljenjem. I da, btw, živimo na selu, i ni najmanje se ne brinem kako cemo odgojiti dijete iz tog razloga. I ja sam odrasla u istom mjestu, kao i moj suprug i nista nam ne fali, niti je ikad falilo. Samo glavu gore cure, sve se moze!
Krešimir 19.08.2014. <3
...ovo sa selom je glupost...ja mislim da su djeca odgajana na selu u prednosti naspram nas " gradske djece"...ja recimo kao pravo " gradsko dijete" nikad u zivotu nisam vidjela malu, rozu svinjicu sa zavrnutim repom... Ono, sram me toga, jbg ga, al tak je...zato stalno i govorim R-u da me vodi u Slavoniju kod svojih u vrijeme kad ima malih svinjica....
Ono, jesam ja landrala po vani kao klinka, i nauzivala se prirode i sve to, ali ja u Zg-u nemrem nigdje vidjet kravu ili svinju osim u zoo-u, nacrtanu ili na tv-u...
Hvala Bogu pa je R sa sela, nadam se da ce mi dijete jednog dana voljet odlazit tamo i penjat se po drvecu, skakat po sjenu i sta ja znam...kopat krumpir....
Pa da...mi smo 15km od prvog grada i 30km od grada iz kojeg smo i dragi i ja i selo je za njegove nemam pojma,ko da smo na marsu recimo...moji su ok što se tog tiče al oni se tak i tak ne vole petljat previše....njegovi kažem vam ko da ću na marsu bebu odgajat...da ne govorim prednosti koje mi vidimo tipa čist zrak i domaća hrana....
Darija...ako ti je do praščića slobodno dođi do mene...popodne i predvečer znaju i oni divlji navratit na naše imanje
Hehe Darija jesi ih bila onda upoznati ?? Kako je prosao susret hihihi
Jooj moja susjeda vam ima Vjetnamsko prase kao kucnog ljubimca isuse kako se on voli maziti i mahat repom u zivotu to nisam vidjela skoro sam se upisala od smjeha kad se on krenuo mazit jer sam ga coskala po ledima
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cloudy, te divlje svinjice mi vise nisu tak fora, s njima se druzim kad sam na moru...ima ih tam kod mene u brdu puno, punooo... Al hvala na ponudi
Tea, ma niiisssaaam Uvijek se nekak potrefi da dodjemo kad su te male svinjice vec velike, i onda klinac
Eeehh Darija sta reci nadam se da cete se brzo upoznati hihi
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji