Ja sam prvog rodila 16.9. i on sad siroček cijelo vrijeme navija da mu i bracu rodim na isti dan. Nekako se neda uvjeriti da ne mogu baš birati.
Jojo....moji nisu bilu tak drastični ali isto je bilo pitanja,ne baš od bliske familije ali opet, kak ćemo mi to i slično...i isti odgovor su dobili kao ovaj tvoj o razlici u godinama...a najjače mi je bilo pitanje kak ćemo mi odgajat bebu kad na selu živimo....ono
Jojo ja isto nisam imala nikakvu podršku od svojih. Njegovi su aludirali na pobačaj jer smo "pre mladi" i u današnje vrijeme "nema" posla. Moj tata je bil totalno u banani, stvarno su me svi nagovarali na pobačaj i u jednom trenutku sam bila užasno izgubljena i nisam znala kaj da radim i bila sam van sebe, al onda me moj dragi trgnul van iz svega u sekundi i to je bilo to.
Sad su svi pre sretni, moj tata svaki dan prije nego ide spavati dođe do mene i "pomazi" bebu, pomaže nam oko renoviranja prostora, ide u šopinge s nama, gledamo svi skupa slatku robicu i stvarno nakon svih drama sve se na kraju nekak posložilo.
Jojo & Mala Muca, bas mi je zao sto niste imale potpuno podrsku svojih kad ste im rekli za trudnocu...
...kad sam ja saznala da sam trudna, ja sam bila totalno izbezumljena i u soku...nije da je beba nezeljena, ali definitivno nije bila ocekivana...da su rekacije oko mene bile takve, ja bi posizila....da mi mama, sestra i frendovi , a i R naravno,nisu bili toliko odusevljeni ja ne znam kako bi ja to sebi poslozila u glavi...
Sortiraj odgovore
Najstariji