Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    13. Kolovoz 2014. 10:02

Ja sam prvog rodila 16.9. i on sad siroček cijelo vrijeme navija da mu i bracu rodim na isti dan. Nekako se neda uvjeriti da ne mogu baš birati. 

cloudy
    13. Kolovoz 2014. 12:55

Jojo....moji nisu bilu tak drastični ali isto je bilo pitanja,ne baš od bliske familije ali opet, kak ćemo mi to i slično...i isti odgovor su dobili kao ovaj tvoj o razlici u godinama...a najjače mi je bilo pitanje kak ćemo mi odgajat bebu kad na selu živimo....ono 

MalaMuca
    13. Kolovoz 2014. 13:48

Jojo ja isto nisam imala nikakvu podršku od svojih. Njegovi su aludirali na pobačaj jer smo "pre mladi" i u današnje vrijeme "nema" posla. Moj tata je bil totalno u banani, stvarno su me svi nagovarali na pobačaj i u jednom trenutku sam bila užasno izgubljena i nisam znala kaj da radim i bila sam van sebe, al onda me moj dragi trgnul van iz svega u sekundi i to je bilo to.
    Sad su svi pre sretni, moj tata svaki dan prije nego ide spavati dođe do mene i "pomazi" bebu, pomaže nam oko renoviranja prostora, ide u šopinge s nama, gledamo svi skupa slatku robicu i stvarno nakon svih drama sve se na kraju nekak posložilo.

DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 13:59

Jojo & Mala Muca, bas mi je zao sto niste imale potpuno podrsku svojih kad ste im rekli za trudnocu...
    ...kad sam ja saznala da sam trudna, ja sam bila totalno izbezumljena i u soku...nije da je beba nezeljena, ali definitivno nije bila ocekivana...da su rekacije oko mene bile takve, ja bi posizila....da mi mama, sestra i frendovi , a i R naravno,nisu bili toliko odusevljeni ja ne znam kako bi ja to sebi poslozila u glavi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.