Ja to bas najviše volim u tom cijelom životu na selu. Uvijek sam jela voće iz našeg voćnjaka, jela povrće koje je mama uzgojila u našem vrtu, i piletinu koja je kod nas rasla... Ne volim one tipične seoske stvari-ogovaranja i sto ti svi znaju sve o svima, al eto ne možeš imati sve... Selo u kojem živim je 8km od grada i zaista mi nije bio nikad nista problem. I to su toliko glupi razlozi da ja ne mogu vjerovati...
I da, mali prascici su super. Dok se ne uprljaju
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija...tog ogovaranja i da svi znaju sve o svima ima i u gradu tak da....
joj kak vas muce te slatke brige..... moji roditelji imaju svaka 2-3 mjeseca male gujceke iliti prascice kak vi to zovete...hehe....
imaju i kravu...ako je netko zainteresiran moze samo ovdje dobit popust na obilazak cijelog imanja...
Laura 21.08.2014 :-*
Ma i ja se slazem ogovaranja svugdje,,di god oces ljudi nemaju pametnijeg posla...
Darija pa nemoj onda
Tina i od mm starci imaju kravicu i gujdice kak ti kazes i imaju kokice :D mmm zato kazem domaci sir i vrhnje i kuhani sir jao meni
Jel ti jedes isto kad vec imas
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
mos si mislit tea.... ja ti uopce ne jedem mlijecno...ali ama bas nista... jedino si mogu popit kakao...ali mora bit puuuno kaka-a da se cim manje osjeti mljekeco i pojedem gris ili cokolino...drugo ama bas nista...
ni sir...ni jogurte osim vocnih...ni sirne namaze...nis...nis... ni ne kuham s vrhnjem ni mlijekom bas nista...kod mene je pire s vodicom i najbolji je...
moj muz voli sir s vrhnjem... i jos kraj toga luka... daj mu to i pusti ga..hehe
Tinaaa pire s vodicom?? Daaajj salis se ?? Hahhaha ovo jos nisam cula sta reci totalno se slazem s tvojim muzem i lukeca uz to i spekec mmm :))
A jel jedes domace kobasice sunkice i slicno barem??
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
oooo...pa kaj to uopce pitas... u tom bi se utopila...hehe
da...i da znas kak je pire s vodicom finiii.....
Sortiraj odgovore
Najstariji