Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 22:06

Hehehe dobra si morat cu ja probat taj tvoj pire s vodicom..a kaj samo vodu stavis umjesto malo mlijeka? A margo?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Jojo5
    13. Kolovoz 2014. 23:38

A kaj fali selu? Ovdje u Zagrebu ja ne znam gdje bih s bebačem prošetala, sve je puno smoga i smrada a ono što kupim u dućanu nije meso a mrkva dok ju skuham mi smrdi.
    Ima svekrva vikendicu pa tamo sadimo lukec, papriku, mrkvu itd a baka u Slavoniji šalje ostalo :-) nitko sretniji od mene s domaćim češnjakom :-) 
    A to s potporom obitelji je strašno, svi polako dolaze k sebi ali nikada u život se nisam osjećala osamljenija nego u tom periodu a nije mi baš ni sada bolje, kao da to nekako sve prolazim sama.
    Ali eto cure hvala na potpori!
    Rekla bih samo za kraj ,što je s onom uzrečicom: potrebno je cijelo selo da odgoji dijete?

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 10:39

ma nemam pojma šta je loše u selu... mislim da oni briju da smo predaleko od grada kao da nam trebaju tri gladne godine da stignemo... iako smo i dragi i ja pobornici života na selu (zato smo se s 20 i nešto sitno i preselili na selo) i sveg domaćeg... baš smo neki dan komentirali kak ćemo bebicu fino iduće ljeto hranit s domaćim voćem i povrćem i kašicama od našeg voća :)

MalaMuca
    14. Kolovoz 2014. 11:54

Zato sam ja zadovoljna s Koprivnicom :D to je grad selo :D Prođeš cijeli grad u pol sata, ljudi tračaju di stignu, ima super stazica za šetanje. Bolnica je blizu, policija je blizu, dućani su blizu... Ja nebi volila bit u većem gradu, ovo mi je taman <3 
    al radije bi bila na nekom imanju na selu sa puno životinja i nekom šumicom sa strane, al kaj sad. nemreš sve imati

MisicaMia
    14. Kolovoz 2014. 12:24

pozz cure :)

dugo nisam pisala jer zbog posla nisam stizala....ali eto me da se malo izjadam ...

na porodiljnom sam,imam jos 16 dana do termina a sve nervoznija i nervoznija i sveeee mi smeta..jucer sam SAMA sastavljala komodu 5 sati (i sve cudom valja) jer nisam imala zivaca cekat nekog a muz na poslu hhh :)

nadam se da ste mi dobro i vi i bebice 

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 18:55

Ehh pa kako ja to nisam nanjusila

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 19:04

steta kaj se mora jesti dok je vruci...jer dok ti posaljem postom vise nebu valjal...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.