Ooo da...ljudi ko da nikad nisu vidjeli trudnicu.... a što se pitanja tiče baš ono što ti boba spomonješ....jel vam se zalomilo il ste htjeli....ono...intima ljudi..mikad čuli za to?
Najveća debilana - ne mogu vjerovati da ćeš ti biti mama,kaj si ti radila?kak si znala da si trudna?čuo sam za i onda pokaže s prstom na trbuh,kao da sam počinila kardinalni grijeh,a ima ih par na poslu koji se valjda zato što nisam udata,ponašaju kao da sam zarazna
Mi stvarno nasrecu nismo imali takvih komentara na pocetku vec tek sada ljudi zaj..da kaj sam bas morala rodit 1.7. na dan ulaska u EU ??? Wtf !? Bas sam ja to birala..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hahaha tea ti si birala eu znala sam. E tea da te pitam. Sjedim sa m cekajuci da me prime u bolnicu i pita on mene nakon kaj rodim u petrovoj dal ti daju bebu u boksu i koliko mozes bit s njom tako?
Meni je termin bio na 8. mart, tada je rodjendan mojoj babi koja uzasno zlocesta zena i ne pricamo godinama. Ona je stalno govorila mojoj mami joj pa nece valjda na moj rodjendan rodit? Mislim wtf.? Kaj ne zelis dijelit rockas s njim? Ko da ima 10 godina? Iskreno i ja sam rekla ak me uhvati na termin da cu "stisnut" do sutra sam da nema rockas na isti dan ko baba!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudmomy to mi je presmijesno. Al dosta ljudi tako reagira. Meni su znali rec a kaj ako preneses i rodis tocno na svoj rodendan? Kj nije to glupo i slicno. Zakaj bi bilo glupo svasta...
Kod mene nema znatiželjnika ovakvih vrsta , bar ne još.
Najviše što me smetalo u početku kada sam objavila sretnu vijest nakon dobrih tri mjeseca su reakcije obitelji. Nisam baš osjetila potporu i to mi je teško palo. Najgore mi je bilo pitanje da kako ću ja to? Koje? Pa sve, mislim kako ćeš ti to uspjeti? Reko hvala imam 6 godina više od tvoje mame kada te je rodila a ti mene pitaš kako ću ja to. Moj tata ima 60 godina i uspio je izjaviti da mu to baš nije jer je on premlad da bude djed ?! wtf ekipa a ono čestitam i to?
Ne bih ništa rekla da imam 16 godina ali imam 26, završenu školu i živim s dečkom već 7 godina i nismo podstanari.
zar je ikome ikad bilo lako roditi odgojiti , othraniti i podići dijete? Ja takve ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji