Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    13. Kolovoz 2014. 08:39

Ooo da...ljudi ko da nikad nisu vidjeli trudnicu.... a što se pitanja tiče baš ono što ti boba spomonješ....jel vam se zalomilo il ste htjeli....ono...intima ljudi..mikad čuli za to?

Nalah
    13. Kolovoz 2014. 08:42

Najveća debilana - ne mogu vjerovati da  ćeš ti biti mama,kaj si ti radila?kak si znala da si trudna?čuo sam za i onda pokaže s prstom na trbuh,kao da sam počinila kardinalni grijeh,a ima ih par na poslu koji se valjda zato što nisam udata,ponašaju kao da sam zarazna

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 09:48

Mi stvarno nasrecu nismo imali takvih komentara na pocetku vec tek sada ljudi zaj..da kaj sam bas morala rodit 1.7. na dan ulaska u EU ??? Wtf !? Bas sam ja to birala..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    13. Kolovoz 2014. 09:53

Hahaha tea ti si birala eu znala sam. E tea da te pitam. Sjedim sa m cekajuci da me prime u bolnicu i pita on mene nakon kaj rodim u petrovoj dal ti daju bebu u boksu i koliko mozes bit s njom tako?

13. Kolovoz 2014. 09:54

Meni je termin bio na 8. mart, tada je rodjendan mojoj babi koja uzasno zlocesta zena i ne pricamo godinama. Ona je stalno govorila mojoj mami joj pa nece valjda na moj rodjendan rodit? Mislim wtf.? Kaj ne zelis dijelit rockas s njim? Ko da ima 10 godina? Iskreno i ja sam rekla ak me uhvati na termin da cu "stisnut" do sutra sam da nema rockas na isti dan ko baba!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    13. Kolovoz 2014. 09:57

Proudmomy to mi je presmijesno. Al dosta ljudi tako reagira. Meni su znali rec a kaj ako preneses i rodis tocno na svoj rodendan? Kj nije to glupo i slicno. Zakaj bi bilo glupo svasta...

Jojo5
    13. Kolovoz 2014. 10:01

Kod mene nema znatiželjnika ovakvih vrsta , bar ne još.
    Najviše što me smetalo u početku kada sam objavila sretnu vijest nakon dobrih tri mjeseca su reakcije obitelji. Nisam baš osjetila potporu i to mi je teško palo. Najgore mi je bilo pitanje da kako ću ja to? Koje? Pa sve, mislim kako ćeš ti to uspjeti? Reko hvala imam 6 godina više od tvoje mame kada te je rodila a ti mene pitaš kako ću ja to. Moj tata ima 60 godina i uspio je izjaviti da mu to baš nije jer je on premlad da bude djed ?! wtf ekipa a ono čestitam i to?
    Ne bih ništa rekla da imam 16 godina ali imam 26, završenu školu i živim s dečkom već 7 godina i nismo podstanari.
    zar je ikome ikad bilo lako roditi odgojiti , othraniti i podići dijete? Ja takve ne znam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.