hahah cure ubuduće kad se idete seksati molim izvještaj. ahhahahaha strašno. takvi ljudi bi da mogu rekli daih nazoveš prije nego uđe dabudu dobro upućeni
hahaha ninika kak si me nasmijala :) pa ja se ne bi čudila da moja sveki ima takav prohtjev, jer ta mora sve znati i u sve biti upućena... a bogami i njena susjeda... ta je još gora... i onda olajavanje po ulici i svim bližim ulicama ..
hahah pa moraju podijeliti kad je koji ušao izašao dal je izbacio i slično ahhahha. ma srava i užas. neka babe (stare i mlade) pričaju okolo... nemaju pametnijeg posla
ma, ovak im je bar život zanimliviji... meni je danas žena u trgovini, ok znam ju cijeli život al opet, išla pričat kak je njoj izgledao 8. mj trudnoće i porod... mislim stvarno... a sve je krenulo pitanjem... kak si? jel se debljaš? na što sam ja rekla pa i ne baš... i onda je krenula... mislim da ću tu trgovinu zaobić neko iduće vrijeme... dobro je što je to kod mojih u kvartu pa ne moram stalno tamo
Izgleda da je počelo...
Čudim se ja vama i vašim pričama, a kad danas:
Stojim ja lijepo kod bankomata i ne smetam nikome. Prođe susjed moje mame i vrati se par koraka natrag i izjavi: "Ooo, suseda, pa ti si se nekaj zbuckala!"
(da se razumijemo, stalno sam kod mame, nije da me nije vidio ovih 6 mj.)
A ja odvratim: "Ma da, neznam jel mi to od TRUDNOĆE ili ovak bez veze."
Onda više nije znao štoda kaže pa je samo produžio, a ja si mislim "stari moj, ideš ti direktno na Klokanicu"
A mene najviše živcira pitanje; "a baš ste htjeli dijete". Mislim haloou, što se to koga tiče, da imam godina koliko imam i dvoje već velike djece ali dajte me pustite na miru. Ili neki dan mama od vjenčane kume-pa kako se to desilo? Wtf, kako se desilo? Po duhu svetom!!!
Boba
Kod mene su komentari bili kad sam rekla kad mi je termin, "aha to ste vi koji ste se grijali oko Božića"....MOLIM?????
Sortiraj odgovore
Najstariji