Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    12. Kolovoz 2014. 21:20

hahah cure ubuduće kad se idete seksati molim izvještaj. ahhahahaha strašno. takvi ljudi bi da mogu rekli daih nazoveš prije nego uđe dabudu dobro upućeni

cloudy
    12. Kolovoz 2014. 21:30

hahaha ninika kak  si me nasmijala :) pa ja se ne bi čudila da moja sveki ima takav prohtjev, jer ta mora sve znati i u sve biti upućena... a bogami i njena susjeda... ta je još gora... i onda olajavanje po ulici i svim bližim ulicama ..

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 21:35

hahah pa moraju podijeliti kad je koji ušao izašao dal je izbacio i slično ahhahha. ma srava i užas. neka babe (stare i mlade) pričaju okolo... nemaju pametnijeg posla

cloudy
    12. Kolovoz 2014. 21:40

ma, ovak im je bar život zanimliviji... meni je danas žena u trgovini, ok znam ju cijeli život al opet, išla pričat kak je njoj izgledao 8. mj trudnoće i porod... mislim stvarno... a sve je krenulo pitanjem... kak si? jel se debljaš? na što sam ja rekla pa i ne baš... i onda je krenula... mislim da ću tu trgovinu zaobić neko iduće vrijeme... dobro je što je to kod mojih u kvartu pa ne moram stalno tamo

Dada32
    12. Kolovoz 2014. 22:36

Izgleda da je počelo...
    Čudim se ja vama i vašim pričama, a kad danas:

Stojim ja lijepo kod bankomata i ne smetam nikome. Prođe susjed moje mame i vrati se par koraka natrag i izjavi: "Ooo, suseda, pa ti si se nekaj zbuckala!"

(da se razumijemo, stalno sam kod mame, nije da me nije vidio ovih 6 mj.)

A ja odvratim: "Ma da, neznam jel mi to od TRUDNOĆE ili ovak bez veze." 

Onda više nije znao štoda kaže pa je samo produžio, a ja si mislim "stari moj, ideš ti direktno na Klokanicu" 

cloudy
    13. Kolovoz 2014. 07:20

hahah Dada :) super odgovor :) smijem ga posudit kad mi zatreba ? 

Boba10
    13. Kolovoz 2014. 07:54

A mene najviše živcira pitanje; "a baš ste htjeli dijete". Mislim haloou, što se to koga tiče, da imam godina koliko imam i dvoje već velike djece ali dajte me pustite na miru. Ili neki dan mama od vjenčane kume-pa kako se to desilo? Wtf, kako se desilo? Po duhu svetom!!!

Boba

pčelica9
    13. Kolovoz 2014. 08:37

Kod mene su komentari bili kad sam rekla kad mi je termin, "aha to ste vi koji ste se grijali oko Božića"....MOLIM?????

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.