Ninika... kao što su ti cure rekle... lijepo odmah u startu kažeš i gotovo... meni je svekrva to obznanila okolici i isto sam poludila al nekak razmišljam nek je... boli me dupe... na kraju me dragi nagovorio da me fotka i da to stavim na fejs pa nek ljudi gledaju... i na kraju i jesam :) nek se vidi, nek se zna hihi ... iako ni tamo ne mogu svi vidjet... da bi mi neki ljudi s kojima nisam baš tako bliska iskomentirali da zašto im nisam javila da sam trudna i valjda sve detalje (kad i kako je beba začeta i slično) onda sam samo iskomentirala da sad znaju i bio je mir :P
Joooj, sad sam se sjetila, ne znam zasto
Prije nego sam ostala trudna, R i ja smo krajem 11. mjeseca uzeli godisnji i otisli na Plitvice na 4 dana... Kako sam ja saznala da sam trudna tamo oko Bozica, naravno da su svi mislili da smo dijete napravili na Plitvicama....jel mi vjerujete da sam jedno 2 mjeseca slusala fore i spike kak smo bili " aktivni" na godisnjem i kak sad dijete moram nazvat " veliki slap" valjda Meni je to toliko islo na zivce, i na kraju sam poludila i pocela govoriti ljudima da nisam ostala trudna na Plitvicama, jer sam na Plitvicama imala mengu...kako smo usli sobu, tako sam ja iste sekunde procurila...cak sam im i pocela pricati kad su mi bili plodni dani nakon toga, s obzirom da su ih zamimali detalji i koliko puta smo se seksali u tom periodu...naravno da mi nitko nije vjerovao i mislili su da serem...ali ja sam fakat imala mengu, i jedina aktivnost koju smo radili na Plitvicama bilo je cijelodnevno hodanje, a kad dodjes u sobu, tusiranje i spavanje jer smo bili krepani od hodanja
Nemam pojma zakaj sam vam to sad napisala, al se sad tog sjetila...kad ne pricas detalje, ne valja...kad kazes istinu, onda isto ne valja jer onda sigurno seres....
:) hahah nije ni tebi lako Darija... sad si me sjetila i mog događaja... ja sam se u 3, mjesecu, sredinom mjeseca skljokala u trgovini... i normalno da kad sam rekla mami i kad je dragi ispričao svojim starcima (jer je sve bilo nekak komično, bar nama, kak sam se ja skljokala na blagajni) da su krenula pitanja jesam trudna... i moj odgovor je bio da nisam... i onda kad smo im rekli da sam trudna onda su svi bili pametni i iskomentirali da sam se ja zato skljokala tad i da su oni meni to tad lijepo rekli (a ja glupača ne slušam kad mi ljudi govore hihi) i to su tolko tupili da sam morala imati sličan odgovor kao ti..odnosno svima ko god mi je to spomenuo (svekrva je valjda svima ispričala kak sam se urušila) lijepo rekla da nisam tad bila trudna i da to znam 100% jer sam početkom 4. mj imala mengu ... i onda su prestali...
neki valjda baš ne prestaju dok ne čuju detalje...
Kod nas je bila slična situacija, ali vrlo simpatična... Naime, stvarno sam ostala trudna kad smo bili na Pagu kod kumova, proslaviti rođenje njihova sina... A jos mi je bilo smjesnije kad je kum to izračunao pa nazvao za nekih 2 mjeseca i nije mogao doci do zraka od smijeha i mi skupa s njim...
Ali takva uplitanja i komentare bi i ja vjerojatno s nervozom primila...
Krešimir 19.08.2014. <3
ok, ako je kum u pitanju ili neki bliski frendovi... ali njegovi starci (stari pogotovo), susjeda njegovih staraca i njegova ujna... mislim onak .... leave me alone people... :)
Da, da. Jasno mi je da je to poprilično neugodno... Jos pogotovo sto je to malo delikatna tema, ja o trenutku začeća nisam ni sa svojom mamom pričala, ili sa sestrama, a bas smo jako bliske... A kamoli s nekim od suprugove obitelji.
Krešimir 19.08.2014. <3
...ma ja sam stvarno vec bila poludila od objasnjavanja kako nismo dijete napravili na Plitvicama, da valjda znam...ali su i dalje bili oni komentari " da , sigurno.. Kak znas, ti to nama sigurno neces rec" ...wtf? Zasto bi ti uopce rekla to?!
A onda kad sam na kraju poludila toliko da sam rekla detalje samo da usutkam ( njegov buraz je najvise bio naporan), ee, onda to ziher nije istina i zasto ja njega sad zafrkavam...
Hvala bogu, pa su eto mislili da lazem, pa me ubrzo pustili na miru...
ja ne kužim tu opsesiju :/ mislim ono... jel nije dosta šta sam trudna, moraš znati i detalje... mogu si samo mislit kakva će bit pitanja nakon poroda...
Sortiraj odgovore
Najstariji