Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Kolovoz 2014. 09:14

I ti stavljaš nasmijanog smajlija kraj tog :)  ja nekak ne volim da me baš svi ispipavaju....dragi može i tak neki meni bliži ljudi al susjedi i okolna ekipa...ne bih baš :P

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 09:16

Zato što mi je smiješna fascinacija mojim trbuhom i pipanjem istog,meni je to malo bolesno

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 09:16

Zato što mi je smiješna fascinacija mojim trbuhom i pipanjem istog,meni je to malo bolesno

cloudy
    12. Kolovoz 2014. 09:22

Ja rekoh tebi se to sviđa hihi...pa i meni je bolesno i ok dok ih uspijem izbjeć al frka me kad trbuh postane veći a samim time i zanimljiviji pipkačima...

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 12:43

cure trebam savjet. bila sam na moru i počeli su mi ljudi prilaziti i govoriti kako su ČULI da sam trudna.mene je to naljutilo i naljutila sam se na baku misleći da je ona kao starija žena išla pričati po selu. da bi otišla kod sestrične i ona mi rekla da je ona razglasila cijelom selu (al za sebe nije razglasila) da se nije mogla suzdržati.  znači pričamo o ljudima koje ja znam iz viđenja ili površno. mm je rekao da ćemo ići na 4D tako da ona zna za to i sad mi došla poruka da joj velim sve detalje, dal sam otkrila najbitnije spol (wtf) i da zašto joj nisam javila odmah nakon pregleda (zašto bi, nije da ona mene odmah zove i obavještava, niti mi to treba). ja bi htjela nekako izbjeći taj razgovor jer znam da će opet sve rastrubiti po selu a to ne želim. oprostite na dugom postu ali ne znam što da učinim...

DarijaZ
    12. Kolovoz 2014. 12:59

..pa nist, reci joj samo da je sve ok s bebom i da vam je bilo super..ako ne zelis da zna spol, jednostavno reci da se mali nije htio pokazat....pa nisi ti njoj duzna davat izvjesce u detalje..pogotovo sto znas da ce svima reci...

..a i mozda bi joj mogla reci da nije ok sto je rastrubila naokolo da si trudna, jer to ipak vasa privatna stvar...ja popizdim na takve lapače! 

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 13:03

Ja bih to isto direktno-kažeš joj da ćeš joj ispričati za 4D pod uvjetom da ne zna svaka kuća kako vam je bilo, kao sa trudnoćom. Pa neka si misli. Doduse, ja sam u trudnoći postala malo oštrija i stroža, pogotovo na te pricopricalice... Ali definitvno joj ne bih presutjela. Ne činiš ti nista loše, samo ne želiš da se tvoja trudnoća i sve vezano za nju prepričava na kavama.

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 13:04

rekla sam joj da nije u redu od nje još pogotovo jer je govorila nekim ljudima s kojima nisam dobra u zadnje vrijeme. ako joj velim da nismo vidili spol (jer je njoj to očito najbitnije u cijeloj priči, znači to je bilo prvo pitanje, ne da li je ok bebica nego spol) onda će pričati okolo da smo masno platili a ništa nismo dobili. ja to ne volim. smeta mi to. samo čekam da mi napiše da joj video pošaljem ahhahahahah pa da ga može svima valjda pokazati hahahaha

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 13:07

pa točno to ne želim da se na kavama prepričava moja trudnoća a ja ni nisam tamo.. ili me nije ni pitala jel može reči ikome da sam trudna ili nosim li dečka ili curicu

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 13:11

Bas zato, fino joj kažeš i budeš mirna do kraja trudnoće. Pa sto misliš koliko će tek kasnije pitanja imati? Ne treba ti to, najvažnije je da sebi ugodis, a ako ti ona stvara nelagodu sa svojim pricanjem okolo, samo ju prekines u startu i mirna si..

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.