I ti stavljaš nasmijanog smajlija kraj tog :) ja nekak ne volim da me baš svi ispipavaju....dragi može i tak neki meni bliži ljudi al susjedi i okolna ekipa...ne bih baš :P
Zato što mi je smiješna fascinacija mojim trbuhom i pipanjem istog,meni je to malo bolesno
Zato što mi je smiješna fascinacija mojim trbuhom i pipanjem istog,meni je to malo bolesno
Ja rekoh tebi se to sviđa hihi...pa i meni je bolesno i ok dok ih uspijem izbjeć al frka me kad trbuh postane veći a samim time i zanimljiviji pipkačima...
cure trebam savjet. bila sam na moru i počeli su mi ljudi prilaziti i govoriti kako su ČULI da sam trudna.mene je to naljutilo i naljutila sam se na baku misleći da je ona kao starija žena išla pričati po selu. da bi otišla kod sestrične i ona mi rekla da je ona razglasila cijelom selu (al za sebe nije razglasila) da se nije mogla suzdržati. znači pričamo o ljudima koje ja znam iz viđenja ili površno. mm je rekao da ćemo ići na 4D tako da ona zna za to i sad mi došla poruka da joj velim sve detalje, dal sam otkrila najbitnije spol (wtf) i da zašto joj nisam javila odmah nakon pregleda (zašto bi, nije da ona mene odmah zove i obavještava, niti mi to treba). ja bi htjela nekako izbjeći taj razgovor jer znam da će opet sve rastrubiti po selu a to ne želim. oprostite na dugom postu ali ne znam što da učinim...
..pa nist, reci joj samo da je sve ok s bebom i da vam je bilo super..ako ne zelis da zna spol, jednostavno reci da se mali nije htio pokazat....pa nisi ti njoj duzna davat izvjesce u detalje..pogotovo sto znas da ce svima reci...
..a i mozda bi joj mogla reci da nije ok sto je rastrubila naokolo da si trudna, jer to ipak vasa privatna stvar...ja popizdim na takve lapače!
Ja bih to isto direktno-kažeš joj da ćeš joj ispričati za 4D pod uvjetom da ne zna svaka kuća kako vam je bilo, kao sa trudnoćom. Pa neka si misli. Doduse, ja sam u trudnoći postala malo oštrija i stroža, pogotovo na te pricopricalice... Ali definitvno joj ne bih presutjela. Ne činiš ti nista loše, samo ne želiš da se tvoja trudnoća i sve vezano za nju prepričava na kavama.
Krešimir 19.08.2014. <3
rekla sam joj da nije u redu od nje još pogotovo jer je govorila nekim ljudima s kojima nisam dobra u zadnje vrijeme. ako joj velim da nismo vidili spol (jer je njoj to očito najbitnije u cijeloj priči, znači to je bilo prvo pitanje, ne da li je ok bebica nego spol) onda će pričati okolo da smo masno platili a ništa nismo dobili. ja to ne volim. smeta mi to. samo čekam da mi napiše da joj video pošaljem ahhahahahah pa da ga može svima valjda pokazati hahahaha
pa točno to ne želim da se na kavama prepričava moja trudnoća a ja ni nisam tamo.. ili me nije ni pitala jel može reči ikome da sam trudna ili nosim li dečka ili curicu
Bas zato, fino joj kažeš i budeš mirna do kraja trudnoće. Pa sto misliš koliko će tek kasnije pitanja imati? Ne treba ti to, najvažnije je da sebi ugodis, a ako ti ona stvara nelagodu sa svojim pricanjem okolo, samo ju prekines u startu i mirna si..
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji