Ne žalim se sada, nego mi se čini da mi ništa ne bi bilo i da sam rodila prvo sa 23-24 godine, pa u ovim godinama već drugo... Uvijek neko čekanje - završi faks, nađi posao... Standardna priča, ali evo, srećom nam je uspjelo iz prve, i baš smo htjeli bebicu, pa onda bolje da šutim...
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam rodena 6.12.1980 a muz 8.11 1974.Imamo malog od 10 i pol god. pa drugog od tri i pol god i sad cekam malenu i ja se nadam da mi se vise nece trefit niti jedno.he he.A sad mi se cini da sam prestara kad odem na kontrolu najstarija sam trudnica uh
5ra ..potpisujem..mi smo uvijek imali izgovor da su nam male plaće, pa ja nisam radila, pa ovo pa ono, a sad radim na ugovor do sredine 12.mj a plaća i dalje nije neka...ali eto..ako ima za nas 2 bit će i za 3 :)
Cure, pa sve ste baš mlade! Ja sam isto stalno odgađala tak da sam tek s 28 krenula u akciju i mislila kak će bit iz prve, međutim trebalo nam je godina i pol tako da sad imam već 30, a tek prva beba..
Kimito i ja sam svog malca rodila sa 29, odnosno u 30.oj. Stalno kao nest cekas i onda skuzis da godine prolaze, a ti nisi iz dana u dan sve mladji i eto. Zato sad odmah po drugo pa da smo mirni :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam se zato nadala blizancima pa da riješim to iz prve, ali ništa od toga hehe Kad pogledam malo unatrag nemam pojma gdje su te godine nestale i koliko zapravo to ganjanje karijere mi se sad čini nebitno! Nema veze, ja se svejedno osjećam kao mlada trudnica i buduća mama!
Vidim da sam ja ovdje isto među "starijima" hihihi.. Ja sam '81 godište. Udala se 2009-te (u 28-oj), rodila 2010 (željeno dijete i srećom zatrudnjela 1,5 mj nakon svadbe) u 29-toj prvo. Sad mi je 33 i čekam drugo. I ne namjeravam ići dalje..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Uglavnom,cure ..sve ste mlade, a za neke od vas sam mislila da ste starije od mene, a kad ono
A i vas par kaj ste oko 30. i mislite kak ste stare....ak vam je duh mlad, i vi ste... A vidim da je
Sortiraj odgovore
Najstariji