marija :) mi smo onda godište...ja u 8. mj punim 27,bebač stiže u 1, znači nekih 27 i. pol... i kao što rekoh da sam bila pametnija možda bi i ranije...ali eto...
ah onda to ne ide mene... ja imam 23,a u osmom mjesecu punim 24 godine...
nije mi ni na tren zao sto sam ostala trudna jer sam se udala i tek tada su poceli planovi za bebu... moja beba je jaaaako zeljena i jedva cekam da se rodi..hihio
Laura 21.08.2014 :-*
Bome i ja kazem da sam trebala ranije :-), jedno 5 godina barem :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
tina... :) pa nisi ti u toj skupini... i ne treba ti biti žao, još. akoje beba željena, milina...mi nismo planski išli na bebu nego se dogodila, ali je željena..imali smo stav, ako bude,bude tako da...a sa svakim danom je sve više i više željena
joj daaaaaaa........sad bus jos rekla da si stara baba....
Proudmomy daj se skubiciraj....
Laura 21.08.2014 :-*
heheh sad se žalimo, a kad smo bile mlađe nismo ništa poduzimale po tom pitanju
Ja ću 10.07. napunit 25 a mm će 4.07. imat 26 god. Vjenčali smo se prošle godine,živimo zajedno 4 god.,radimo oboje i htjeli smo dijete. Nije da imamo neke bogovske plaće al ja uvijek govorim da gdje ima za dvoje bit će i za dijete,a i da čekamo neka bolja vremena nikad nebi imali djecu (takva nam država).
...i nekako mislim da imam više živaca,strpljenja,adrenalina i svega ostalog sad u tim godinama nego poslije 30.-e a tamo za par godina planiramo još jedno...
5ra ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji