haha,...sto bi sad to trebalo znaciti... dal i ja spadam pod "te cure"?????
Laura 21.08.2014 :-*
Jaoj cloudy, boli te dupe, neka baljezgaju što ih volja... To je odluka tebe i tvoga dragoga. Već mi je puna kapa priči sa "vraćanjem" svatova, ali što ćeš, to je naš mentalitet. Ne vjerujem da će ti uspjeti nagovoriti partnera na svatove, ipak i ti moraš pristati, tako da...
antonio, mene isto živciraju ti komentari sa veličinom trbuha... Majketi, kao da smo sa Marsa pale. Ja sam čula neki dan da mi trbuh nije tako velik kao dan ranije. Rekla mi to jedna poznanica. Baš me nasmijala. Kažem joj ja, ma sigurno zbog druge odjeće pa se tako čini. Žena me htjela ubijediti da se trbuh smanjuje..
Krešimir 19.08.2014. <3
Joj i mene su svi počeli živcirat s komentarima o trbuhu,u zadnjih tjedan dana već 10 puta sam čula istu stvar: aaa vidi ti se trbuščić,koliko si trudna?2-3 mj? onda ja kažem,ne već 5,onda slijedi onaj teleći pogled i komentar: pa ništa ti se ne vidi
pa što onda,mali je ali ima vremena da naraste,uglavnom ko da je uopće važno,nije da postoji neki zakon koliki ti trbuh mora bit...ccc...
Cloudy lijepo ti njoj reci neka ona sebi napravi još jedne svatove ako misli vraćat te silne novce,haha,baš su mi smješni svi koji se mješaju u nečiji privatni život,mislim ona i njen muž odlučuju u svom životu,tako neka puste tebe i dragog da odlučujete o svom
ja sam P rodila sa 22, sad ću D sa 24, eto 2xmama prije 25, kaj mislite kak mene pogledaju kad im to velim, a kaj ću ljudi ko ljudi, a popustila sam ženiti se na nagovor dok sam bila trudna da kao nema poslije problema sa papirima, prezimenom i sl, totalna katastrofa, i to 7 mj trudna bila, bzvz, nit sam bila opuštena niti sam si spila heheh
url=https://lilypie.com]
tina..ako imaš 14,16 i 17 godina od kolko sam nedavno upoznala/čula da su cure trudne... :) mislim, ja fakat nemsm ništa protiv mladih mams trudnica...čak i bolje to odradit dok si mlad, ali to u srednjoj školi i to mi je malo premlado... koliko ti imaš god, ako nije tajna? sveky...hehe baš dobar odgovor koji ću možda i morati iskoristiti :)
mmama...nije to rano..da sam i ja bila pametnija, možda bi imali bebu i ranije...sad sam rekla do 30 najmanje dvoje :) ako ne i troje :) a što se tiče ženidbe, baš zato ja sad ne želim...ak si ne mogu popit i proveselit se usvojim svatovima kad ću zato ja sve izvidila...on će morati potpisat papir da priznaje bebu sa je njegova i da ima njegovo prezime...a meni se moje tak i tak više sviđa i više mi paše od njegovog uz ime
Hehe iskoristi evo ja ću za točno mjesec dana 22 god,i ponosna sam što ću postat mama,i naš se bembo nije "dogodio" već je željen
al isto se slažem s tobom cloudy da je 14 premlado, mislim ja u tim godinama nisam ni pomišljala spavati sa dečkom,al eto,tko voli...
Čini mi se da nema nekog pisanog pravila... Neki od nas ne sazriju nikad, pa nisu ni sposobni biti roditelj u pravom smislu riječi, tj ne samo roditi dijete, nego izvršavati sve dužnosti roditelja. Ja ću sad prvo imati sa punih 27. Uvijek sam htjela prvo roditi do svoje 30., a da me se sad pita, rodila bih i ranije...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji