Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka18
    25. Listopad 2014. 13:07

meni se hvala bogu nikad nije desilo u busevima.. je da redovito stojim na nogama u busu i po pola sata jer bude pun bus i dođe mi loše al nekako me sram pitat nekog da se ustane

Tonka18
    25. Listopad 2014. 13:22

znam, al na meni se i ne vidi toliko da sam trudna pa imam neki osjecaj da se nitko nece ustat :S

tena123
    25. Listopad 2014. 14:02

tonka 18 svaka čast kako si izdržala da prešutiš tom konjini s liftom, imam osjećaj kad bi mi mrak pao na oči da bi požalio što me pogledao a ne tako drsko i bezobrazno komentirao.. a i babama bi dobro odbrusila..

MalaMuca
    25. Listopad 2014. 15:02

Mene živcira to kaj nemrem normalno izać van iz auta, a bogme i dok ulazim mi je sve  teže -.-

cloudy
    25. Listopad 2014. 18:03

Luki,tonka...babe uvijek dobiju dodatnu brzinu kad vide slobodno mjesto....ja se ne vozim baš busevima al kad se i vozim sad od kad sam trudna uredno sjedim i boli me briga za poglede....
    mala muca...kaf smo kod ulaska/izlaska meni problem stvaraju vrata na tuš kadi...više ne znam kak da se okrenem da ne zapnem...bude bila fešta tamo negdje sredinom 12.mj...veli dragi da će ih morat skidat svaki put hihi

LuKi5
    25. Listopad 2014. 18:26

Babe na nitro hihi :)))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.