Najviše me nervira što mi svaki dan bar 5 ljudi na poslu kad me vidi kaže: "A šta ti još radiš ovdje?". Ko da sam tri dana do poroda, a ja tek u 22.-om tjednu. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hahha luki...baš...meni je jučer jedna baba iskomentirala kao jel puno sad jedem i velim ja onak pa da i ne kako kad...i veli ona meni eee tek sad zadnja 3 mj kreće nakupljanje najviše kila....ne moram ni napomenut da je ona u 100+ kategoriji
Joj to doranje trbuha je meni neshvatljivo...zašto ljudi uopće imaju potrebu za tako nečim?ja dam samo mami i dragom i par frendica...drugi stay back :P
nova sam tu .. cure čitala sam vam sve komentare i stvarno ste me nasmijale nekim komentarima
al evo što je mene u zadnje vrijeme najviše iznerviralo
Odem ja u doktora na neki pregled i sad kako moram na 4. kat čekam lift sa mamom i neki stariji gospodin mi kaže: Ti si debela, trebala bi ić skalama da izgubiš malo kila
i ja njemu pristojno: oprostite gospodine, al ja sam 7. mjesec trudnoće, a on na to : pa šta sve jedno si predebela ..
grrr
ja sam oduvijek bila jača i sad uopće nisam dobila puno kila al sam osjetljiva na tezinu i stvarno sam pop…dila :S
ja sam dosta mlada i oduvijek imam poštovanja prema starijima tak da sam premučala al zato kad sam izašla iz lifta suza suzu goni baš mi je bilo muka
mama mu je rekla da ne može tako a neke babe ga počele branit da nije ništa uvredljivog reka bla bla ....
Sortiraj odgovore
Najstariji