Ma bezveze! Mislim da stvarno pretjeruju, ja sam u 34. tjednu i dobila 13 kg, isto mi jučer ginić nije bio zadovoljan! Koga briga ako je sve u redu kila gore dole, pa neće ih on skidat nakon poroda!
Upravo tako. Ne jedem ja ništa pretjerano više nego prije trudnoće, ali takva sam da se kile primaju. A da ću gladovat i suzdržavat se od nečeg što me samo tijelo traži, ne dolazi u obzir.
I meni idu na živce s kilama,ko šta sam i jučer rekla...al baš svi vole komentirat...evo,do sad mi jedini mama nije prigovarala,ni baka...ni dragi...ok...on me zeza da sam debela i guzata sad u trudnoći al znam da se on zaje... tak da mu to ne uzimam za zlo...i da vam pravo kažem uopće mi se ne da zamarat kilama...sad sam se fino najela,gravče na tavče je danas za ručkovečeru (kak da drugačije nazovem ono što mi je i ručak i večera hihi) a bome će i domaćica kasnije planut
Na slici mi uopće ne izgledaš debelo, čak bi se dalo reći da si za jednu trudnicu šlank, koliko vidim samo je trbuščić u pitanju, a kaj bi oni htjeli da trudnica niš kila ne dobije...
Fala ti draga...al sam na nekih 72kg trenutno...a krenuh sa 57,58...ali da...trbuh i guza su se jedino zapravo povečali....:)
Ma žene ne dajte se sekirati sa kilažom... Znam kako je to kad netko komentira, i samoj mi je bilo tako... Sve to mora biti tako.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ma glupi su svi ti komentari i bespotrebni savjeti. Ja mislim da nikad u životu nisam dobila tolko savjeta kolko sad u ovim mjesecima i komentara naravno. I svi znaju najbolje.
Slažem se malamuca...i svi si uzimaju za pravo sve komentirat i sve pitat kad si trudna...od onih bližih do ludih baba iz susjedstva....nekad imam feeling da ljudi pitaju/daju savjet samo da nešto pričaju....
Ja sam u trudnoci napokon dobila guzove posto prije nje sam bila kost I koza, do 41+1 sam bila na +14 kg. Ljudi mi kao govore da se ne vidi uopce da sam rodila bla bla bla, dok sam bila trudna kao da imam samo trbuh, ali ja to sebi vidim sve. Znam kakva sam bila prije I znam kakva sam sad. Iskreno, budem nekad jako nezadovoljna sama sa sobom. Al to su sve cari. Cloudy super izgledas. Volim vidit trudnice I meni su sve trudnice lijepe ma koliko one kila posle gore. Imaju razlog za to I to jedan prekrasan razlog. :)))
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji