Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    16. Listopad 2014. 13:04

Za to posipanje ne znam...tog kod nas nema...jedi o kad ja odem rodit dragi bi trebao bit kod svojih di se okreće odojak,janje,vol (naravno zavisno o spolu) i lokat s ekipom i susjedima i rodbinom cijelu noć....e moj će bit samnom a feštat može kad ja rodim...već sam mu rekla i njemu i njegovima da ide samnom makar ga lisicama vezala   a to za posipanje...pa ubila bi nekog da mi to doma napravi....katastrofa

tena123
    16. Listopad 2014. 13:23

ovi komentari od susjede.. iz aviona se vidi da nisu dobro namjerni i da su baš pakosni, ja bi na tvom mjestu rekla pa jel da da se jesam udebljala, svi mi govore kako nisam i još mi doktor prigovara da sam pre malo dobila, ja se trudim a neide, baš si draga, ti si prava koja mi je tako nešto rekla, inače svi seru kako bi trebala dobit koju kilu,,, pa nek se pojeda malo.. kad razmislim ovo je briljantna ideja

a što se tiče tih fešta rođenja, e kad je netko spomene meni se sva kosa na glavi digne. ja se uvijek brinem kad je dragi vani jer promet je vrag, a tad znam da se neću moći brinit još gdje je on i jel sve u redu, plus toga skupit će se hrpa ljudi kojih nije briga ni za mene ni za moje dijete niti će ga vidit al će zato lokat i žederat do iznemoglosti, i bljuje mi se od toga. 
    bili smo na nekoj lokalnoj fešti i ja te ljude tek upoznajem, dragi ih naravno zna. i iskomentira jedan ajmo se tako svi skupit u ovom broju ispred rodilišta kad mu se dijete bude rađalo, ma dobro da u tom trenutku nije bilo oštrih predmeta u blizini, zamisli ti to.. a sve stariji ljudi koji mene znači uopće ne poznaju, pa dat ću vam rakije i vina i pijete gdje hoćete ali mene pustite na miru..

cloudy
    16. Listopad 2014. 13:29

baš to tena... dođu žderat i lokat... moš si mislit da je to od sreće što si ti rodila...  glupo i degutantno... ja ubiti uopće i ne vidim smisla tome... još pogotovo ak se  sin rodi pa svi pjevaju i slave ko da su curice manje vrijedne... to mi je u rangu s onom što sam doživila već masu puta kad me pitaju jel cura il dečko... i kažem da je cura...i onda komentar ma dobro samo nek je živo i zdravo...a da je dečko bilo bi super, bravo bla bla bla... tolko sam živčana na te komentare da bi najradije volila da i mi drugo dijete i treće jednog dana isto bude cura...

tena123
    16. Listopad 2014. 13:39

ma to oko spola se uopće ne zamaram, ja bi i jedno i drugo..
    al te fešte me toliko živciraju, umjesto da to bude neki intimni trenutak za našu malu obitelj, dođu ljudi koje godinama ne vidiš, kladim se da ih više od pola neće znat kako se zove,a nemi možda ni šta sam rodila, al nema veze bitno da se fešta, još ono pijano ponašanje kao da sam svakom od njjih rodila a ne da nemaju veze ni samnom ni s bebom, žalim samo pare koje će otić na to oblokavanje.. i onda za krštenje opet,, e neće moći.. ja sam već dragoom objasnila kojih 20 ljudi mislim pozvat na ručak i doviđenja..

ninach1903
    16. Listopad 2014. 13:40

ovi komentari za kilazu su mi najbolji, svaki put kad mi neko to prokomentira isto ko i ogroman trbuh ja im kazem: "moj trbuh i kile ce do nove godine nestat, a tebi/vama ce ostat i dalje" i neznam zasto ljudi odmah zasute nakon toga il promjene temu 

16.12.2014 <3 Lena <3

Luli2
    16. Listopad 2014. 13:50

Hvala cure ;) 
    Moj dragi ce sa mnom na porod a kasnije nek ide gdje hoce sa ekipom ;) Ne mogu ni zamislit da dok sam na porodu da on vec slavi, to mi je grozno.
    A njegovi starci su komentirali kako bi pekli odojak ili slicno (ne kuzim se bas u meso) kod nas u kuci kad se vracam iz bolnice pa da se tako proslavi. Naravno, sasjekli smo ih u korjenu. Di ces mi radit neku zabavu kad dolazim iz rodilista :O

Luli2
    16. Listopad 2014. 13:53

A sto se tice ovog nazivanja-jesi rodila, mislim da ce to i mene jako zivcirat. Sad me malo zivcira sta me svi  pitaju kad je termin i to vise puta, kao da se u meduvremenu promijenio i onda daju svoje datume za termin. Najbolja mi je: strpi se do bozica.

tena123
    16. Listopad 2014. 13:56

meni to s terminom isto ide na živce, znam da će svi pitat ali neki ljudi me pitaju svaki puta kad me vide pa ako ne možeš zapamtit nemoj ni pitat sto puta,,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.