Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    17. Listopad 2014. 18:25

Evo još nešto što me upravo iživciralo - ja sam dakle imala urednu trudnoću koju sam sad prenijela (dakle prešla sam puni termin od 40 tjedana). Beba je u savršenom redu. Pitam savjet mama na jednom forumu kako bih mogla potaknuti da mi lažnjaci pređu u prave trudove, jer me frće pa ne frće već neko vrijeme. I onda se javi par pametnih sa izjavama - "a zakaj ste nestrpljivi, pustite prirodi svoje, nešto će se dogoditi, to je u Božjim rukama, bla bla bla bla"... Mislim, ak nemaš niš pametno za reći nemoj. Nisam pitala za osobni komentar nego za prijedlog. Ja kad na nešto ne znam odgovor - ŠUTIM. Ne pametujem. Nije da guram pletaće igle u sebe ili da i inače nisam aktivna, ili da sam morala čuvati trudnoću ili da sam 37 tjedan... Uostalom, mislim da je 40 tjd teške trudnoće i više nego dovoljno za izdržati. Pa što onda ak sam nestrpljiva.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    17. Listopad 2014. 18:33

Draga moja ja mislim da bi na tvim mjestu i ja bila nestrpljiva,a nakon tih komentara idto kao i ti iživcirana... pa normalno da si hoćeš potaknut da prijeđu u prave...jel nije bolje to nego da te induciraju il nešto takvo...ja ti držim fige da ti se pretvore u prave i da se napokon maziš sa svojom bebicom 

17. Listopad 2014. 18:53

Iskrica bas sad citam te komentare tamo i skuzih da si pop...! Nemoj se zamarat s duzebriznim kozama molim te! Veceras kad P zaspe akcija i do jutra si u rodilistu! ;-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Iskrica1347
    17. Listopad 2014. 22:12

Proud i cloudy - :grlim: Ma znam da se ne bih trebala time zamarati, ali me baš znaju izbaciti iz takta. Puno ih tamo komentira i očekivala sam i par "pametnih", ali neke od njih ipak znaju za neku pristojnost u komunikaciji, a neke očito nemaju baš odgoj na razini. I svaki put me znaju izbaciti iz takta te koje komentiraju i druge upite slične ili ne slične mojem. Npr. platnene pelene, dojenje i sl. I uvijek se iživciram ne na one koje kažu neću jer to,to i to, ali tko voli nek izvoli, nego na ove koje se nađu uvrijeđene argumentiranim komentarima. Ili u mom slučaju, pitanjem koje je postavljeno napola i u šali (jer znam da u konačnici mogu i na glavi dubiti, ali ako me neće, neće me...).
    Ali, moguće da sam osjetljivija i sada zbog toga što sam pred porod i što mi je stvarno dosta trudnoće. Ali stvarno...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

LuKi5
    18. Listopad 2014. 09:51

Mene bila tako nasmijala sestra u TA kad smo nas par koje smo prenjele bile na CTG-u pa nam je rekla da li mi namjeravamo rodit ikad ili nam je draze gledat nju svaki dan. 

14.06.2014. L ♥

cloudy
    20. Listopad 2014. 09:50

To što neki ljudi moraju sve popljuvat i tvrdit da se to ne isplati i da ni ne treba kretat s tim... ali što god rekli/napravili/planirali uvijek postoji ona da to ubije odmah u startu.... katastrofa...

cloudy
    20. Listopad 2014. 17:39

ma znam i znam da ću svejedno opet po svom i kak smo si isplanirali... al već mi je tog puna kapa... da ne kažem onu drugu riječ na k ... tebi dojenje, meni pelene... iako imam feeling da će i o dojenju se naći koja pametna .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.