Meni isto nije jasno kak ti je mogla tak nekaj reći?! To je bezobrazno.
Iskrice, drži se <3 Još malo! :D
Sto sve covjek nece cuti. Ljudska glupost nekad stvarno nema granica. Ici govoriti trudnici da se zdebljala, to mora da je ta susjeda bas neki pacijent I to zesci, a I sto nju to ima biti briga. Osobnost cini covjeka, a ne mrsavost ili debljina. ...Iskrice dobro si im rekla, meni je to uzasno tlak dizalo kad sam prenjela, pa pozivi u 8 ujutro ako sam rodila. Uf. Najbolje nikom ne govorit termin osim muzu pa na miru provest zadnje dane do poroda. :)
14.06.2014. L ♥
Al kad svi uvijek pitaju kad je termin xD A na početku trudnoće se niti ne sjetiš da bi te pred kraj mogli zamarati s takvim stvarima :D
Luli... ma glupača... meni isto idu na živce takvi komentari... ja neki dan prošli tjedan bila s curama na cugi i vele mi njih 3 da se nisam baš zdebljala jako i da sam ok kad jedna ma je... kak nije, dobila je u guzici dosta... ja onak... pa trudna sam šta bi sad trebala.. al probavam se ne živcirat...
a što se tiče tog kad ćeš rodit... šta kod uopće briga... imam feeling da kad si trudna da ljudi imaju potrebu zabijat nos tamo di mu uopće nije mjesto... kad ću rodit je moja stvar i stvar dragog... i nikog više... mene recimo ubi svekrva sa svojim stalnim komentiranjem da ću rodit oko nove godine, a ne oko 17. kad mi je termin... kao ranije ću ja jer mi je trbuh velik, a još je i na prošla 2 uzv-a bebica bila veća 2 tjedna... sad kad sam ga u ponedjeljak imala rekao doktor da možda rodim 15. ali da je to malo vjerojatno da će ipak biti 17. vrlo vjerojatno... kak sam joj to slatko rekla eee ne bude bila ranija beba... :D
kakve veze opće ima kad se bude bebica rodila? Bitno je da je zdrava i da je sve oke
točno to... pa valjda ljudi pitaju da se znaju organizirat da dođu na feštu.... ono besplatno jelo i pilo jer se rodilo nečije dijete... a te se teme ne želim uopće doticat jer mi je to tak bezveze, jadno i tipično hrvatski,...
Debljina: "I'm not fat - I'm pregnant!"
"Nisam se ja zdebljala - beba se je"
"Kaaaaj?!!! Debela sam??? ... uf, hebote, pa pitam se od čega mi je to..." (plus, nabaciti debilni izraz lica)
"Ja bum svoju debljinu porodila, a budala se svoje gluposti nemre riješiti"
A to s rođenjem/feštama..... Cloudy, ne znam jel kod vas imaju onaj "divni" 'rvacki običaj "POSIPANJA" kuće/okućnice? ono, dok ti u noći nakon rođenja djeteta, sve okolo posipaju perjem/piljevinom/izrezanim papirima i slično. e. čisto mi se ne da nikome reći dok zbilja rodim. Još smo mi u zgradi i napomenuli smo svima da nismo sami ida se treba respektirati kućni red i ostale susjede, ali ja se bojim da se uvijek nađe neka pijana budala...
Ja bum ubila nekoga ak mi to napravi. Ozbiljno velim, ovaj moj ima pankere za frendove i iskreno se nadam da nebu ni jednome palo na pamet napraviti tak nekaj jer bum ja luda.
Mene živcira to kaj sam ko nasukani kit, nemrem se normalno okretati po noći, onda dok mi utrne lijeva strana tijela i hoću se okrenuti na desnu potrošim više energije nego da sam otišla rupu kopati van.
Sortiraj odgovore
Najstariji