Doma mi nitko nema probleme sa štitnjačom, svi su zdravi skroz hvala Bogu
hvala vam drage moje i držite se još malouživajte u tom blaženom stanju, ja se nadam da ću i ja uskoroi :)
Jesi pricala sa doktorom?
Ma naravno da ces i ti uskoro biti u blazenom stanju!
Doma mi nitko nema probleme sa štitnjačom, svi su zdravi skroz hvala Bogu
hvala vam drage moje i držite se još malouživajte u tom blaženom stanju, ja se nadam da ću i ja uskoroi :)
Jesi pricala sa doktorom?
Ma naravno da ces i ti uskoro biti u blazenom stanju!
Moj soc ginekolog mi je rekao da ovo povećanje TSH ne može značajno utjecati na spontani pobačaj da se više reflektira kao remećenje menstrualnog ciklusa u smislu neredovitosti, a meni moji ciklusi cijeli život skroz uredni. Nema mi to logike. svuda čitam kako to utječe jako na trudnoću (kao usporen rad štitnjače, niska razina hormona štitnjače) i onda mi on ovo kaže. Koga slušati. Svakako planiram raditi sljedeći tjedan provjeru svih hormona štitnjače i ići na pregled endokrinologu pa ćemo vidjeti što on kaže.
Endokrinologica će ti sve objasniti.
I ja sam imala visoki tsh prije nego su mi ustanovili problem sa štitnjačom i ciklusi su bili uredni: svakih 28-30 dana po 6-7 dana... Niti jednom nije preskočilo... Kad sam počela primati terapiju euthyroxa mi se poremetilo mjesec dana, odnosno, nakon jednog ciklusa je odmah krenuo drugi, pa sam išla na hitnu i dali mi tablete da to reguliram... Od onda se sve vratilo u normalu...
Koliko se ceka nalaz od krvi za stitnjacu. Iduci tj bi trebala ici opet na pregled. A krv sam vadila u petak.
Nalaz TSH zna biti isti dan skupa s krvnom slikom. Ako je vađen T4 iT3 ili antitijela onda je 7 dana cca.
U Rijeci.
U Puli slijedeci radni dan.
Znaci, vec u pon si ga mogla podici nakon 11h..
Pozdrav cure..nisam citala postove prije pa me zanima ima li koja da je trudna sa povisenim tsh?ja sam sad u 30.tt i svakih mjesec dana vadim hormone tsh i ft4..i prvi mj mi je tsh bio poviseni i dobila sam eutirox,onda drugi mj je bio.normalne vrijednosti,pa treci mjesec opet poviseni i dobila jacu dozu eutiroxa da mi se opet 4.mj smanjio..i tako svaki drugi mj poviseni tsh..zanima me moze li to jako negativno utjecati na bebicu?danas sam opet vadila te hormone i opet je tsh poviseni a ft4 na donjoj granici..oprostite na dugom postu,brinem se😐😐
Ana, meni je do nedavno bio TSH povišen. Svakih mjesec i pol vadim hormone i onda idemo kod endokrinologice. Danas sam ih vadila, a sutra moram po nalaz. U ponedjeljak imam zakazano kod endokrinologice. Mislim da ne bi trebalo biti problema jer ako ne bi te već obavijestili. Kolika di je doza euthyroxa?
Pa mijenja mi dr svaki mj..kad je poviseni stavi mi 75mg,a kad nije onda 50..sutra imam pregled u petrovoj,redoviti,al moj dr je na go i ne znam ko ce mi biti na pregledu i koju ce mi sad terapiju staviti..inace sad mi je tsh 4,53..ah,nadam se da nece nista biti
Ana, TSH je dosra visok za T.. Hmmm... Po meni mozda ti ne bi trebala terapiju mijenjati, odnosno, meni se TSH snizio i od onda primam istu terapiju 5d 125mg a 2d 150mg. sutra cemo vidjeti ako se povisila ili snizila previse. Meni je zadni put bio tsh 0,53
Sortiraj odgovore
Najstariji