Danas dobila nalaz TSh 18,27. Pijem 50 eutyrox od ljeta. Sutra imam prvi pregled i uzv kod gin, i sad umirem od straha. Da li ce se stic regulirat stitnjaca sa povecanom dozom ili je vec steta nastala...😳
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Danas dobila nalaz TSh 18,27. Pijem 50 eutyrox od ljeta. Sutra imam prvi pregled i uzv kod gin, i sad umirem od straha. Da li ce se stic regulirat stitnjaca sa povecanom dozom ili je vec steta nastala…😳
Ja sam bila u panici zbog povissnog TSH odmah na pocetku trudnoce jer sam citala da moze izazvati spontani i svasta nesto lose. Pa ssm trcala privatno u endokrinologa po regulaciju terapije i rekao mi je da nije to tolika drama - tj da nista nece biti u kratko vrijeme - samo da uzimam terapiju i da ce se to smanjiti. Da su zene radjale najnormalnije i prije kad nisu znale za visok tsh
3/2024 💙
Danas dobila nalaz TSh 18,27. Pijem 50 eutyrox od ljeta. Sutra imam prvi pregled i uzv kod gin, i sad umirem od straha. Da li ce se stic regulirat stitnjaca sa povecanom dozom ili je vec steta nastala…😳
Ja sam bila u panici zbog povissnog TSH odmah na pocetku trudnoce jer sam citala da moze izazvati spontani i svasta nesto lose. Pa ssm trcala privatno u endokrinologa po regulaciju terapije i rekao mi je da nije to tolika drama - tj da nista nece biti u kratko vrijeme - samo da uzimam terapiju i da ce se to smanjiti. Da su zene radjale najnormalnije i prije kad nisu znale za visok tsh
Hvala na odgovoru. I ja sam u panici trcala opcoj praksi, poduplala mi dozu, 15.2 imam dogocreno kod priv. endokrinologa da vidim sta ce ona reci. Jucer mi je i gin rekla da nije to takva katastrofa ali da treba odmah reagirati. Nadam se da ce sve biti u redu.
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Termin 05.10. 🥰
Pozdrav mame. Imam hipertireozu u remiaiji, grejvs i hasimoto. Zanima me da li je neka mama izvadila štitnjaču zbog hipertireoze i grejvsa?
Sa 1.curicom sam u 9oj nedelji trudnoce otkrila da je tsh oko 10..dobila terapiju nakon par dana, nikakvih problema nije bilo, curica rodjena zdrava, prava, sad ima 3 godine, napredna, pametna, ma sve super.
Sa 1.curicom sam u 9oj nedelji trudnoce otkrila da je tsh oko 10..dobila terapiju nakon par dana, nikakvih problema nije bilo, curica rodjena zdrava, prava, sad ima 3 godine, napredna, pametna, ma sve super.
Meni su digli terapiju na 100, nakon mjesec dana nalaz super. Dalje nastavljam piti tu dozu i pratimo. Nažalost od doktora do doktora je drugačije tumačenje, moja gin me ubila u pojam da ona nikada u svojoj praksi nije vidjela uspješnu trudnoću iznad tsh 2.5, a endicka mi je rekla da su i žene sa tsh 90 iznijela zdravu trudnoću...pa sad ti znaj..samo mi se dodatni stres stvorio.
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Termin 05.10. 🥰
Meni su digli terapiju na 100, nakon mjesec dana nalaz super. Dalje nastavljam piti tu dozu i pratimo. Nažalost od doktora do doktora je drugačije tumačenje, moja gin me ubila u pojam da ona nikada u svojoj praksi nije vidjela uspješnu trudnoću iznad tsh 2.5, a endicka mi je rekla da su i žene sa tsh 90 iznijela zdravu trudnoću…pa sad ti znaj..samo mi se dodatni stres stvorio.
O Boze, kako ce to reci, naravno da su zene iznijele trudnocu kad je tsh preko 2.5. Ja sad u drugoj trudnoci pijem 100 isto vec 2 mjeseca, prije toga sam 75mg 5 dana cini mi se, a dva dana 100..na pocetku sam pila samo 75mg sve dane..ali stalno podize..rekla je da ce mi podici na 5 dana 100, a dva dana il samo jedan dan 150mg u 8om i 9om mjesecu. Sad sam 30 nedelja. Iako malo mi to previse doza jer mi je tsh trenutno 1.7🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji