Cure ja se sjecam da sam ja daaavno nesto vadila isto tako u nekim odredenim danima ciklusa, ali mislim da se radilo o necemu drugom..
Ali najbitnije nek nalazi budu dobri☺️
A nista, onda cu otici tako kako je rekla, u srijedu. Jer citam po netu i nista ne pise iskljucivo za TSH i termin analize.
No mene je zbunilo sto me danas pitala jesi vadila to 3i dan ciklusa, sto sam potvrdila jer mi je ginekolog naglasio, obavezno 3i dan ciklusa i jos te tete tamo sto vade krv pitale koji mi je dan ciklusa. No dobro. Mozda zbog nekih drugih pretraga koje su jos bile navedene uz TSH je bio vazan dan ciklusa. 🤔
Hvala cure. 🤍
Sta si jos vadila? ☺️ Kad kreces ponovno u akciju?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Estradiol, LH, testosteron... se uzimaju 3.-6. DC, progesteron između 20. i 22. DC... Sad sam isla malo procitat, a za TSH ne pise nista, tako da nije bitno ☺️☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ja vec 15 g znam da imam hipotireozu i mogu potvrditi da nije vazno koji dan ciklusa se vadi TSH. Također mi je bio TSH 6 no nisam primala terapiju dok nisam ostala trudna..kada sam rodila sam prestala s njome jer su rekli da nije previse poviseno da moram cijeli zivot piti terapiju. Ali nakon prvog spontanog su mi prvi put spomenuli da bi trebalo biti ispod 2.5, i posto sam kao u reproduktivnoj dobi da je najbolje da sam stalno pod terapijom... Upozoravam da svaki endokrinolog ima svoje misljenje,jer su me dva ismijala kada sam se prvi put zanimala za terapiju u trudnoci 2015 g.,pa mi na kraju ginekologica prepisala eutirox.. sada vodim hipotirozu u Vuku Vrhovac i imam samo riječi hvale
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Ja vec 15 g znam da imam hipotireozu i mogu potvrditi da nije vazno koji dan ciklusa se vadi TSH. Također mi je bio TSH 6 no nisam primala terapiju dok nisam ostala trudna..kada sam rodila sam prestala s njome jer su rekli da nije previse poviseno da moram cijeli zivot piti terapiju. Ali nakon prvog spontanog su mi prvi put spomenuli da bi trebalo biti ispod 2.5, i posto sam kao u reproduktivnoj dobi da je najbolje da sam stalno pod terapijom… Upozoravam da svaki endokrinolog ima svoje misljenje,jer su me dva ismijala kada sam se prvi put zanimala za terapiju u trudnoci 2015 g.,pa mi na kraju ginekologica prepisala eutirox.. sada vodim hipotirozu u Vuku Vrhovac i imam samo riječi hvale
Ista stvar, dva spontana, TSH 6.100, ali ona je meni rekla da obzirom da planiram trudnocu on mora biti ispod 2.5., kako si i napisala, zato idemo ponoviti nalaz. No, vidjet cemo, kao sto je i napisala Timmy, samo da nalazi budu dobri.
Ona je meni odma rekla da ne vjeruje da je to bio razlog spontanih, al kao da bi svakako trebala sniziti TSH. Vidjet cemo. Glavno da sam dodatno potvrdila da nije pitan dan ciklusa. 😁
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Missmama i Lea
bas super da vas isto onda pitam za mišljenje, i ja se borim s tim, i tsh mi je sad oko 3, pa smo povećali dozu.
ali da li je baš tako da se uopće ne može ostati trudan?
vidim da tu ima curki koje su uspjele i s višim tsh
Pa ja evo iz svog iskustva govorim da ne bi trebalo imati, jer je meni tako uvijek, a ostanem trudna, jedino ne mogu zadrzati trudnocu. E sad, ona je i sama meni rekla iako mi je 6.100 da misli da to nije bio uzrok, da nije to toliko drasticno, ali je kao pozeljno da je ispod 2.
Ne znam evo bas sutra idem ponoviti nalaz, pa cu znati na cemu sam. Hocu li dobiti terapiju ili ne.
Jedino ako ti imas problem sa zacecem mozda zato. Iako i zbog sebe same je dobro da je ispod dva, to je najzdravija varijanta. 😁
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Lea svakako je bolje da je ispod 2, ako nis zbog mrsavosti😂 meni je bio i preko 90 i jako sam se udebljala.
Sad je pod kontrolom: ali oko 3.
Pijem veliku dozu eutiroxa. I rekli su cim zatrudnim da odmah zovem da mi jos povecaju
Preko 90 ??? 😨
Ja sam jucer ponovno kontrolirala i sad je 5.80 tako da ce mi vjv dati terapiju da dodje ispod dva. Dobro je pa je to jos kolko tolko "nisko" naspram tvojih vrijednosti sto si imala. Uf. Dobra si.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Lea da, zamisli, uzas :-)
Ali ajde sad je koliko toliko pod kontrolom, samo me jako zivcira to spustanje ispod 3, pa to je jako teško gađati, e sad još nek bude ispod 3 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji