Spuštanje bebe u zdjelicu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    02. Lipanj 2014. 14:24

ja sam u 25 tjednu.doktor veli da je glavica dolje,a simptomi su mi zbrčkani.nekad osjetim da me udara po rebrima,a nekad me zaboli nisko dolje i to tako jako da se jedva pomaknem.valjda to tako mora biti.i meni je dr.oko 30-og tjedna napisao da je beba na zadak pa sam negdje pročitala i probala mu puštati glazbu nisko dolje.navodno nagna to bebice da se okrenu.sad da li je pomoglo ili bi se svejedno dečko okrenuo ne znam,ali eto...vrijedi probati

cedevita2
    02. Lipanj 2014. 22:52

Ja bila danas na ctg-u..ni ovaj put nije bilo trudova pokazanih...znači da je bolje da prije laznjaci uhvate i drze nekoliko vremena,vec kad odmah uhvati u danu/noci?hm...do termina petka,6. cemo vidjet,ak izdrzimo iduci ctg 

jolevk
    03. Lipanj 2014. 06:40

Dali mi možete reci dali lazni trudovi mogu ići samo iz stomaka..Jel ono dok su me hvatali od nedjelje su mi isli iz leda pa u stomak a sad me jako malo bole leda tj kičma a najviše stomak.mali se nerita samo malo dok se istegne. Idem tek sutra na pregled.

LuKi5
    03. Lipanj 2014. 07:40

jolevk, Mene su lazni prvo bili poceli hvatati samo iz trbuha, u 36. tj. a sad tek pred kraj od kad sam usla u 40. tj. su poceli bolovi od leđa prema trbuhu.

14.06.2014. L ♥

Tina0208
    03. Lipanj 2014. 14:22

bjap jesi bila na ctg-u???
    kako je proslo??

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.