ja sam u 25 tjednu.doktor veli da je glavica dolje,a simptomi su mi zbrčkani.nekad osjetim da me udara po rebrima,a nekad me zaboli nisko dolje i to tako jako da se jedva pomaknem.valjda to tako mora biti.i meni je dr.oko 30-og tjedna napisao da je beba na zadak pa sam negdje pročitala i probala mu puštati glazbu nisko dolje.navodno nagna to bebice da se okrenu.sad da li je pomoglo ili bi se svejedno dečko okrenuo ne znam,ali eto...vrijedi probati
Ja bila danas na ctg-u..ni ovaj put nije bilo trudova pokazanih...znači da je bolje da prije laznjaci uhvate i drze nekoliko vremena,vec kad odmah uhvati u danu/noci?hm...do termina petka,6. cemo vidjet,ak izdrzimo iduci ctg
Dali mi možete reci dali lazni trudovi mogu ići samo iz stomaka..Jel ono dok su me hvatali od nedjelje su mi isli iz leda pa u stomak a sad me jako malo bole leda tj kičma a najviše stomak.mali se nerita samo malo dok se istegne. Idem tek sutra na pregled.
jolevk, Mene su lazni prvo bili poceli hvatati samo iz trbuha, u 36. tj. a sad tek pred kraj od kad sam usla u 40. tj. su poceli bolovi od leđa prema trbuhu.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji