Spuštanje bebe u zdjelicu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    05. Lipanj 2014. 17:26

Moj se okrenuo u 36. tj. glavicom dolje.

14.06.2014. L ♥

mmama2
    16. Lipanj 2014. 15:40

jeeeeeejjjjj glavica je dolje, bebica je super, kaže žemska doktorica da je beba kao velika, a ja si mislim kud stane trbuh ko lopta progutana velik/mali, bitno da je ona spremna i da ne trebam o carsko bar ne iz tog razloga da je na zadak ni razmišljat.. super hepi sam!!!!

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ
    16. Lipanj 2014. 20:12

Moj je isto glavicom prema dolje!!! Sunce mamino!  Sad sam u 31.tt i kaže liječnica da će vrlo vjerojatno tako ostati i do kraja. Da je dobar dječak... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    16. Lipanj 2014. 20:24

Mmama i Marija super za vase bebice 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    16. Lipanj 2014. 21:05

Mamma i Marija bravo za bebace neka tako i ostanu ja idem u srijedu pa cu vam znat rec.

antonio
    16. Lipanj 2014. 21:13

Marljas iskreno vise i neznam dali zelim znati 34 tj sam vec neka bude iznenadenje ha ha ha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.