Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Listopad 2019. 09:21

Meni je menga nakon spontanog stigla 31.dan. Prirodni spontani je u pitanju bio

Mrvica2019
    30. Listopad 2019. 17:43

Nova super za dobre rezultate, sad samo pozitivno naprijed 💪
    Meni je danas vec stigla prva menga! 24dana nakon kiretaze. 
    Inace mi ciklusi traju 28-30dana tako da ju nisam jos ocekivala.
    Malamarelica ja sam odlucila pricekat da dode prva menga pa bi se onda vjerojatno upisala na nesto ili krenula doma lagano vjezbat. Nista zahtjevno jer nisam ni prije nesto pretjerano vjezbala tako da nisam u nekoj kondiciji 🤐

malamarelica
    30. Listopad 2019. 20:47

Mrvica, blago tebi, kod mene nikakvih naznaka jos. Ciklusi su mi znali biti i 33. Sada ostavi sve iza sebe i hrabro naprijed sa zivotom, a kasnije malo i s novim pokusajima. Ma ne bih ni ja nista previse, ali sam cesto vozila bicikl, isla sam i na fitness pa ono.. fali mi. Ali strpit cu se, imate pravo

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Mokvica
    30. Listopad 2019. 20:52

28 godina mi je i ovo je bila prva trudnoća koja je nažalost završila u 12.tjednu. To se desilo 3.8., bili smo na moru primjetila sam smećkasti iscjedak, otišli smo na hitnu u Zadar i doktor mi je rekao da je bebi srčeko prestalo kucati. Dobila sam 2 opcije, medikamentozni pobačaj ili kiretaža. Odlučila sam se za tablete po preporuci doktora. Prvu sam popila 4.8., 6.8. sam primljena u dnevnu bolnicu kako bih dobila preostale tablete. U 9 ujutro dobila sam 2 tablete, otopile su se pod jezikom. Nakon pola sata počeli su grčevi, stalno sam odlazila na wc jer sam krvarila jedino dok bih sjedila na wc školjci. U 15h pozvali su me na ultrazvuk, kako se još nisam potpuno očistila dobila sam još jednu tabletu, u 21h sam po drugi put otišla na uzv, ni tada nije sve izašlo pa su mi odlučili dati još jednu tabletu i rekli da moram prenoćiti u bolnici. Sutradan oko 9h ujutro sam ponovno pozvana na uzv, vidjeli su da je još nešto ostalo pa su mi dali injekciju za izazivanje kontrakcija. U 13h idem ponovno na uzv i to što je ostalo je i dalje bilo u meni. Odlučili su me pustiti i rekli da se za tjedan dana javim svom ginekologu. U tih tjedan dana stalno sam lagano krvarila i iz mene je izlazilo neko sluzavo tkivo. Otišla sam na pregled i ostaci su još bili u meni, ali pošto ih je bilo malo, doktorica je odlučila da me neće slati na kiretažu da me potpuno očiste. Beta je tada iznosila 478. Nakon 2 tjedna ponovni pregled, još ostataka i beta 17, nakon još dva tjedna na uzv-u se napokon više ništa nije vidjelo i beta je iznosila 1, a stijenka maternice je normalno zadebljala te je doktorica rekla da će uskoro stići i menstruacija. Sve do tada sam imala lagani smećkasti iscjedak. 5.10.je prošlo dva mjeseca kako sam prokrvarila i još uvijek nisam dobila menstruaciju. Doktorica mi je radi toga prepisala duphastone  da mi izazove menstruaciju. Danas je 6.dan kako sam ih prestala piti, no još ništa od krvarenja. 
    8.dan sam dobila Estrofem i konačno prokrvarila nakon dva dana. Sad sam odlučila ponovno probati uz pomoć lh trakica, ali ne znam hoće tablete koje sam pila utjecati na rezultate koje pokazuju  

Mokvica
    30. Listopad 2019. 20:57

Nova19, evo u objavi iznad sam kopirala dio prve objave u ovoj temi, tu sam sve opisala. Ostalim curkama koje su već čitale isprike. 

Lavica27
    30. Listopad 2019. 21:25

Mokvica sjecam te se da si pisala ovdje. Nisam shvatila ovaj dio "sad sam odlučila probati uz pomoc lh trakica"? Mislis pratiti ovulaciju ili vec ici u nove pokusaje?

Mokvica
    30. Listopad 2019. 21:51

I jedno i drugo, ali za početak vidjeti što je s ovulacijom, pročitala sam da Estrofem blokira ovulaciju pa ne znam hoće li je uopće biti ovaj ciklus. Kad bih uhvatila pik ne bih dvojila, već bih odmah krenula u akciju, stvarno silno želim bebu i psihički se osjećam spremno. 

Lavica27
    30. Listopad 2019. 22:47

Mokvica, 12 tjedana trudnoce je dosta velika trudnoca. Meni je u istom tjednu zavrsila trudnoca i doktori su rekli pricekati 3-6 ciklusa (ne mjeseci) into da mi preporucaju minimalno 3
     Tebi je sad bio prvi ciklus. Vjerujem da si nestrpljiva i silno to zelis,sve smo bile ili jesmo u toj fazi ali daj popricaj s ginekologom. Tijelu treba da se vrati na staro,bilo je "programirano" na tri mjeseca trudnoce i netkp ga je resetirao? Prisilno uz hormone izazvao krvarenje insad odmah nova trudnoća. Jedna doktorica mi je lijepo rekla "posveti se sebi, nek to "zacijeli" i nikako ne gledaj mjesece koje cekate kao da propustas trudnocu vec da radis vecu priliku za sljedecu". I tako je bilo. Nakon 5 ciklusa smo pokusali i prvi dobitni, evo me 26 tj trudna. Kako god odlucis,drzim ti fige. 

Nova19
    30. Listopad 2019. 23:41

Mokvica jako mi je žao šta si tako dugo prolazila kroz čiščenje i da su ti ciklusi tako poremečeni sada... no slažem se sa Lavicom,daj si malo vremena da tijelo zacijeli... znam da si nestrpljiva, sve koje smo to prošle znamo i razumijemo... mene je najviše bilo strah ići na novu T prije nekih pretraga jer šta ako treba ipak nešto srediti prije ili ako se nešto poremetilo... sada mogu mirno krenuti u novi pokušaj i nadati se najboljem...
    Malamarelica u veljači idemo muž i ja na kariogram, ali.ne mislimo čekati do tada za novi pokušaj jer nema smisla... i doktorica se šalila "još ćeš ostati trudna prije toga" ... iz njenih usta u Božje uši 😆

31. Listopad 2019. 11:27

Cure da vam dam malo nade. Sve vec znate moju pricu, a evo krecem s jednom novom pricom. Trudna sam opet. Dva mjeseca nakon spontanog, 1 ciklus. Odmah smo uspjeli. Meni je spontani bio u 10, ali je plod odumro vec u 8 tjednu. Rečeno mi da ne moram čekati, ili eventualno 1-2 ciklusa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani