Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

A znam da sam mlada. Ali ja imam samo jedan jajnik i jajovod pa sam vise isprepadana doktorima koji mi govore da moram odmah na trudnocu isl (davno sam ga izvadila, prije 10god)
    A ne zna jos, ovulacija mi je bas bila lijepa, skolska endometrij 14mm, folikul pukao na 22mm. Pa misli eventualno slabija funkcija zutog tijela..🤷‍♀️ nadam se sa se to utrogestanima moze lijepo nadomjestit barem

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Loza 💙😇

Broj poruka: 1992

Prijavi adminu

Marko1811

Cure, nisam se javljala jer sam htjela u miru bez misli na pobačaje izgurati trudnoću. Nažalost oprostili smo se u ogromnom šoku i boli u 18, tjednu.. opet.. ne dišem, ne jedem, ne spavam. Ne znam kako ću ovo preživjeti..nemaju razlog, ne vide razlog… moram naučiti disati ponovo, ovo je strašno. Ne znam kako dalje.. ako tko ima preporuku za doktora koji se bavi ovakvim kompliciranim slučajevima neka kaže, može privatnik ako je bolje mi je..
    molim cure koje su imale kasne pobačaje, koliko dugo krvarenje traje bez kiretaze? Koliko god mislim ne mogu se sjetit kako mi je bilo zadnji put..

ŠšššttttttaaaaaaaaaaAjme Marko draga, duša me zaboljela, smrzla sam se dok sam vidjela tvoju poruku 😭😭😭😭
    Bože čuvaj tu malu dušu i daj ovoj mami snage za dalje 🙏🙏

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇

Prijavi adminu

PiaBuu

Meni ovo srce para kad sam pročitala sve ovo… bila sam na ovoj temi i uvijek se vraćam da vidim kako ste cure i da Vas ohrabrim, koliko god mi bilo teško, ovo srce para čitajući… želim vam svima zdravu i školsku trudnocu, ne gubite nadu i imajte vjere! Bogu ništa nije nemoguce! 🌈🙏🏼♥️
    Ps; dr Oliver Vasilj, medifem, moja topla preporuka..
    Držite se 🌈♥️🙏🏼

Čestitam na curici draga PiaBuu! ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇

Prijavi adminu

ItsMarija

Cure koje ste imale spontani i kiretazu, dali ste cekali min 3mj kako se preporucuje ili? I dali se smiju imati odnosi ili bolje sve pricekati dok se tijelo ne oporavi. I psih.i fiz.

Spontani i kiretaža u 16tt, dobila zeleno svjetlo nakon prve menstruacije i ostala trudna. Uredna trudnoća je bila 🙏

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇

Prijavi adminu

PBTAB

PiaBuu i Ivy maknula sam se sa foruma ali sad sam na brzinu prosla i vidim da pitate za mene. Hvala sto ste me se sjetile.
    Dobro sam. Ponovio se isti scenarij kao i prosli puta, imala sam taj osjecaj a mene osjecaj nikada nije prevario.
    Odlucila sam napraviti dužu pauzu jer dogodilo se u vrlo kratkom periodu tako da tijelo to pamti. Psihicki sam dobro ali fizicki bas i ne, tako da moram se vratiti u normalu, nastaviti svoj zivot gdje sam ga ostavila prije 8 mjeseci. Mlada sam, doci ce dijete, nigdje mi se ne žuri, zaista ne,bila sam previse zaokupljena dobivanjem djeteta da sam zaboravila na sebe, na svoj zivot prije svega ovog, koliko sam bila sretna i neopterecena, tako da, vracam se tome, putovanjima i uzivanju, a ovaj dio života ce morati malo pricekati. Sve dok se tijelo ne oporavi. Malo odmora uvijek dobro dode, to preporucam svima od srca, nista ne ide preko noci, vec kako je zapisano u zvijezdama i kad je Onaj gore odlucio da je pravi trenutak ❤️🙏🏻

Čuvaj se 🙏

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇

Prijavi adminu

Marko1811

PBTAB, potpisujem sve do rijeci! I ja sam se sama u zadnjih godinu dana osjećala doslovno kao sto kažeš kao rasplodna krava. Svaki put me isprate sa “bit će drugi put, probat ćemo s aspirinom preventivno”, “bit će drugi put, probat ćemo s utrogestanima”, “bit će drugi put, probat ćemo sa serklazom”. Do kada? Nitko ne pita koliko mogu podnijeti, da su sve to moja djeca, da sam ulagala u te trudnoce i brinula se i strepila, da sam svaki put imala snove i planove i onda se sve sruši u minuti. Do kada?? I sve sto kažeš, plaćamo sve , sve sto može bi platila, ali ni to mi nije pomoglo. Vise ne znam kome se obratiti, kome vjerovati, nikoga nije briga i to je prava istina, ostajem izgubljena u moru informacija, nalaza, mišljenja i sl. Najviše od svega me nervira sto kao da me ne uzimaju ozbiljno jer imam zdrave trudnoce iza sebe i čak sam dobila od doktorice u rađaoni” ma sto se mučite, kupite psa, imate već djecu”.
    Place mi se. I plačem, svaki dan. I ljuta sam, bijesna sam. Nije fer.

Užasne, užasne riječi. Slažem se s tobom i PTAB. Nitko od njih ne zna koliko je snage potrebno ženi da nakon takvog iskustva kaže da je spremna opet pokušati zatrudniti. Drži se 😥

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇

Prijavi adminu

PBTAB

freyaa

PBTAB

freyaa

PBTAB

Kod mene su u pitanju, mthfr hererozigot i pai 5g, ostalo sve uredno. 10 razlicitih ginekologa je vidjelo nalaz, bilo privatno ili soc.svi do jednog su rekli, ne treba heparin samo aktivna folna jer u tako ranim trudnocama nije do trombofilije vec krom.greske. Ali ja cu svakako ici na pregled kod hematologa da vidim sto ce on reci. I od svih nalaza jos je ostao kariogram, pa cu i to obaviti, iako, ako se nesto i pokaze jedino mogu ici van hr na pgd analizu ali to necu jer po embriju je 1000 eura.
    Mala pauzica ce mi dobro doc i onda idemo dalje u nove pobjede.
    Nadam se da si dobro.. Meni je danas tek stigao nalaz nasljedne trombofilije i mislim da je kao i kod tebe, poslala sam mail doktorici pa ti javim sta su meni rekli. Uglavnom kod mene pise heterozigotni tip za mthfr i PAI insercijski polimorfizam 5g/5g, pa sta je sa sad to..
    Hej, super sam. Takav nalaz ima svaka druga osoba na planeti i nije dovoljno istražen. Postoje zene koje na taj nalaz primaju terapiju kad ostanu trudne a neke ne.
    Ja sam se narucila u vinogradsku kod hematologa, idem u pon vec, obzirom kako sam u ivf postupku ocito nas malo preko reda stave jer mi je dr opce reko da je prvi slobodan termin tek 7.11. Svakako cu javiti sto ce mi reci hematolog i dali ce slati preporuku za terapiju na komisiju. Nadam se da cu uspjeti dobiti neke detaljnije info vezano za taj nalaz 🤞🤞
    Hej, samo da vidim kako je proslo kod hematologa. 😊
    Hej, odobren mi je fragmin. Moja mutacija nije velika i samo je 1% uzrok spontanih. No medutim kako sam ja imala vec 2 i kako bi napravili sve i izbjegli treci idemo preventivno sa fragminom. Krecem s pikanjem par dana prije transfera i nastavljam svaki dan prema uputi. Nadam se da ce ovog puta biti dobro do kraja 🤞

Sretno!

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇

Prijavi adminu

Cure isprike što sam spammala cj stranicu, baš se puno toga izdogađalo u zadnjih mjesec i po dana... Došla sam vidjeti kako ste, kad ono... 😥 držite se cure, nema riječi utjehe nažalost, nema čarobni štapić za promjenu raspoloženja. Evo, godinu i po dana nakon gubitka moje bebice i dalje boli, i dalje oči zasuze ako bi nešto ispričala o toj trudnoći. Moj mali dječak od 7mj mi je cijeli svemir, ali ne briše ono što se dogodilo. Samo se s vremenom naučiš živjeti s boli. 
    PiaBuu i Lana, drago mi je čuti da ste dobro ❤️❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

PiaBuu

Broj poruka: 838

Prijavi adminu

Loza, bas mi je drago šta sj se javila ♥️ 
    Možeš mi reci kad si imala spontani kako di skužila da di curi plodna vođa ? 
    Kako nam je Marko? Jel nestašan ? ☺️☺️
    Kako se ti osjećaš ? ☺️
    Bas mi je drago da si se javila, često dođem na ovoj temi da ohrabrim cure i da vidim jel se javio tko od starih cura ☺️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

PiaBuu

Loza, bas mi je drago šta sj se javila ♥️
    Možeš mi reci kad si imala spontani kako di skužila da di curi plodna vođa ?
    Kako nam je Marko? Jel nestašan ? ☺️☺️
    Kako se ti osjećaš ? ☺️
    Bas mi je drago da si se javila, često dođem na ovoj temi da ohrabrim cure i da vidim jel se javio tko od starih cura ☺️

Evo i mene nakon duuugo dugooo vremena.
    Draga, CESTITAAAAAAAAAAAAAM ❤️ nemas pojma koliko me razveselilo vidjet da si uspjela, da cekas svoju curicuuu 🥰🥰
    Vjerujem da ce ova trudnoca bit mirna i skolska do kraja 🤗
    Spavaj kolko mozes jer uskoro vise nece bit previse prilike 😅Svim curama koje prozivljavaju teske gubitke zelim svu srecu. Zelim da se ni jednoj ne ponovi takvo sto. Zao mi je za svaku od vas.Znam koliko je tesko, nikad bol ne prode. Evo i meni je sad godinu i 4 mjeseca od spontanog i i dalje boli kad se sjetim. 
    Jake ste, vjeruj te, doci ce i vasa duga. Svasta zena prode, nema rijeci utjehe, al nemojte odustati. Vrijedi se boriti. Saljem vam zagrljaje❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.