Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

PiaBuu

Broj poruka: 838

Prijavi adminu

Loza,kako mislis da nisi prepoznala?  imala sam vodeni iscjedak,dr mi je rekla da je sve to uredu i da kako trudnoca odmice da je normalno da je pojacan..ugl,samo sam se radi toga prestrasila... i sestricina me prestrasila kojoj se isto desilo al u 6 mj.. sta se tice tih testova, budem ih uzela cisto radi mira :)  
    jesi sama odlucila da prestanes dojiti ili ?  jooj, slatkis,jedva cekam sve to! :) koliko vidim imam isti termin kao i ti :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Loza 💙😇

Broj poruka: 1992

Prijavi adminu

PiaBuu

Loza,kako mislis da nisi prepoznala? imala sam vodeni iscjedak,dr mi je rekla da je sve to uredu i da kako trudnoca odmice da je normalno da je pojacan..ugl,samo sam se radi toga prestrasila… i sestricina me prestrasila kojoj se isto desilo al u 6 mj.. sta se tice tih testova, budem ih uzela cisto radi mira :)
    jesi sama odlucila da prestanes dojiti ili ? jooj, slatkis,jedva cekam sve to! :) koliko vidim imam isti termin kao i ti :)

Nisam prepoznala da je to plodna voda u svoj toj krvi i ugrušcima. Na kraju krajeva, bila sam preuzrujana i van sebe da bi razmišljala šta to može biti. A amnisure test su mi radili u bolnici. Ako ti je gin rekla da je sve u redu onds je sve u redu, ne zamaraj se :)
    Nisam prestala dojiti, već je došla na red i kruta hrana pa kombiniramo. :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

PiaBuu

IKk1109, znaš fa sam pitala dosta puta gdje si, bas mi je drago da si se javila☺️
    Jedva čekam svoju curicu, malo ne drži napetost samo da prođem tj kritični period 😅
    Kako si ti? Kako Niko? Kako se snalazite sa svime? ☺️☺️

Jooj vjerujem, samo se opusti, sve ce biti kako treba. Uzivaj u svakom trenutku ❤️ trudnoca ce proci brze nego sto mislis 🤗
    Evo dobro sam, malo umorno, al sve je to normalno i ocekivano. Niko nam je pravi momcic. Evo imamo 6 i pol mj, oko 9 kg...sve teze mi je nunat, a naucila sam ga na ruke 🤷‍♀️😅
    Dobar je stvarno, obozava papat puno, lagano se priprema za puzanje i tako...veselo je 🥰
    Jos malo i tebe to ceka 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

PiaBuu

Broj poruka: 838

Prijavi adminu

LOZA,samo su odjednom krenula krvarenja?
    kk1109,diiiiiivno! pravi deckina! <3

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mimkica

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Pozdrav svima. Kiretirana sam prije 15 dana u 8tt(beta oko 11000) i danas na kontroli u maternici vidljivo još krvi, i na nalazu pise endometrijum blago raslojen. Doktor kaže 95% bi trebalo izaci sa sljedećim menzes ali ako ne dođe za 6 tjedan da ponovo odem 🤔 malo me to uplašilo... jel ko imao slično? 

-biokemijska 2022
    -missed ab 11tt 2023
    -missed ab 9tt 2023

Loza 💙😇

Broj poruka: 1992

Prijavi adminu

PiaBuu

LOZA,samo su odjednom krenula krvarenja?
    kk1109,diiiiiivno! pravi deckina! &lt;3

Ja sam praktički cj trudnoću krvarila pomalo i onda odjednom se samo dogodilo...

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Siva

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav zene, 
    Imam par pitanja vezanih uz spontani pobacaj. S obzirom da mi je ovo (bila) prva trudnoca ,nisam sigurna sta da radim. 
    Prije mjesec dana sam saznala da sam trudna,kratko nakon toga zavrsila sam u bolnici zbog bolova gdje su mi rekli da ne mogu nista utvrditi jer je jos prerano. Otpustili me iz bolnice. Nakon dva tjedna sam napravila prvi pregled kod ginekologa gdje su mi rekli da su skepticni i da su male sanse da trudnoca prode jer se plod ne razvija kako bi trebao,al su opet postajale sanse da je jos prerano. Dao mi je termin za tjedan dana opet, medutim,dan prije termina ja sam imala izljev (vise smedi nego crveni),svejedno sam sutradan otisla kod gin.,gdje mi on jos uvijek sa sigurnoscu nije mogao nista reci,cak ni vezano za krvarenje. 
    -Sad je proslo vec 5 dana od pocetka „krvarenja“ (mali iscjedak,al svaki puta kad bi se obrisala,na papiru je bilo dosta sukrvice). S time da sam jucer navecer imala uzasne bolove (grceve) i krv je bila jarko crvena s malim grudicama(vise kao sluz neka,ne znam to opisat). Ja sam to povezala sa pobacajem,s obzirom na sve prognoze doktora i ucestalo krvarenje,ali sam odlucila ne ic u bolnicu,barem za sad. 
    MOJE PITANJE: bi li trebala otic u bolnicu s obzirom da su mi grcevi skoro pa skroz nestali ili da cekam sljedeci pregled na koji sam narucena kod ginekologa? (Koji bi trebao biti za 4 dana,slj.srijedu) Ne znam koja je procedura,jer su mi jedni doktori (u bolnici) rekli da dodem u slucaju pobacaja, a moj gin. je rekao da pustim da prode samo kod kuce i onda cemo radit kontrole. 🤷‍♀️ 
    - I da, zao mi je svake zene koja prode ovako nesto,ostanite jake! ❤️

Mimkica

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Siva

Pozdrav zene,
    Imam par pitanja vezanih uz spontani pobacaj. S obzirom da mi je ovo (bila) prva trudnoca ,nisam sigurna sta da radim.
    Prije mjesec dana sam saznala da sam trudna,kratko nakon toga zavrsila sam u bolnici zbog bolova gdje su mi rekli da ne mogu nista utvrditi jer je jos prerano. Otpustili me iz bolnice. Nakon dva tjedna sam napravila prvi pregled kod ginekologa gdje su mi rekli da su skepticni i da su male sanse da trudnoca prode jer se plod ne razvija kako bi trebao,al su opet postajale sanse da je jos prerano. Dao mi je termin za tjedan dana opet, medutim,dan prije termina ja sam imala izljev (vise smedi nego crveni),svejedno sam sutradan otisla kod gin.,gdje mi on jos uvijek sa sigurnoscu nije mogao nista reci,cak ni vezano za krvarenje.
    -Sad je proslo vec 5 dana od pocetka „krvarenja“ (mali iscjedak,al svaki puta kad bi se obrisala,na papiru je bilo dosta sukrvice). S time da sam jucer navecer imala uzasne bolove (grceve) i krv je bila jarko crvena s malim grudicama(vise kao sluz neka,ne znam to opisat). Ja sam to povezala sa pobacajem,s obzirom na sve prognoze doktora i ucestalo krvarenje,ali sam odlucila ne ic u bolnicu,barem za sad.
    MOJE PITANJE: bi li trebala otic u bolnicu s obzirom da su mi grcevi skoro pa skroz nestali ili da cekam sljedeci pregled na koji sam narucena kod ginekologa? (Koji bi trebao biti za 4 dana,slj.srijedu) Ne znam koja je procedura,jer su mi jedni doktori (u bolnici) rekli da dodem u slucaju pobacaja, a moj gin. je rekao da pustim da prode samo kod kuce i onda cemo radit kontrole. 🤷‍♀️

Ja bi otisla kod ginekologa da vidi je li sve izaslo. Ja sam kiretirana prije cca 2 sedmice i jucer na pregledu doktor kaze nesto malo kao ostalo ali da misli da ce samo otici i jucer nakon pregleda bas jaki grcevi i kontrakcije i na kraju neka veca sluz kao napuhan baloncic izađe i posle toga bez bolova.

-biokemijska 2022
    -missed ab 11tt 2023
    -missed ab 9tt 2023

EasyGoing

Broj poruka: 246

Prijavi adminu

Siva

Pozdrav zene,

Ja bi na tvom mjestu otišla u srijedu kod ginekologa na pregled. Nema ti smisla ići na hitnu kad oni ionako ne mogu ništa učiniti ni "spasiti". Mogli bi ti eventualno prepisati nekakvu terapiju tipa duphastone ili utrogestan (ukoliko je već ne uzimaš) al mislim da ni to nebi pomoglo obzirom da si već krvarila s ugrušcima i imala jake bolove. Ja sam također krvarila s ugrušcima i imala bolove, išla sam dva puta na hitnu i ništa nisu mogli učiniti, tako da tebi savjetujem da pričekaš zakazani pregled. Doktor će ti napraviti uzv i vidjeti situaciju, nema smisla da ti neko non stop "čačka" dolje, nedaj bože da navučeš neku bakteriju, pa sebi nakalemiš dodatne probleme. Sretno!

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Siva, na hitnoj ti mogu dati terapiju duphastonom. Zbog toga bih ja otisla. Jer nista ti zapravo ne moze pomoci, osim toga. Ali svakako bi bilo bolje ako mozes samo nazvati svog ginekologa da ti pripise terapiju, ili privatnika. Jer bolje je izbjeci te preglede sada kad si ranjiva. Ako si vec terapiju dobila onda super, samo cekaj pregled:) Ja sam u sve tri trudnoce krvarila, a jedna je zavrsila spontanim. U zadnjoj trudnoci sam dosta krvarila do negdje izmedju 4-5 mjeseca i sve je na kraju bilo ok. Sretno! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.