Isla sam ipak jucer na hitnu gdje su mi rekli da ne mogu nista potvrdit jer se na uzv.sve cini u redu. Napravili neke testove i pustili me na kraju kuci. Kad sam se vratila kuci za nekih sat i po krenuli su jos gori bolovi i grcevi. Zbog tih bolova mi je bila i muka toliko da sam povracala i skoro pala u nesvijest. Kad sam otisla na wc i obrisala se papirom bilo je dosta sluzi (i mjehurici kao sto je gore Mimkica napisala da je bio slucaj kod nje) i mali komadic (otprilike kao nokat )tamno crvene boje.
Nakon toga mi je bilo malo bolje,jer sam i popila ibuprofen protiv bolova i uspjela prespavat cijelu noc. Jutros imam grceve slabijeg intenziteta,ali jos uvijek krvarim.
Odlucila sam pricekat do srijede i otic na redovan pregled kod ginekologa,do tad bi svakako trebalo biti jasnije.
Hvala zene na odg. 😊
@Zarica, hvala ti na odgovoru.
Jesu li ti se krvarenja razlikovala u kojim slucajevima? (Kod pobacaja i kod trudnoce koju si iznijela)
Mozda je malo glupo pitanje,al s obzirom da su meni rekli jucer da ipak nisam pobacila,a krvarim (nije roza,ni smeda krv,vec zarko crvena) pa mi sad nista nije jasno.
Kad sam u bolnici upitala,rekli su mi da to nije uobicajeno,al da se moze dogodit da ipak bude sve u redu.
Tako da sam sad jos vise zbunjena. Pogotovo jer mi je ovo prva trudnoca.
Drage zene,
koliko dugo ste krvarile ili imale iscjedak nakon kiretaze?
Meni je danas 2 tjedna ali i dalje je smedi iscjedak (reko mi je dr.da se to zna oduziti, a opet citam po internetu da to bas i nije uobicajno).
Kad ste otisle na kontrolu nakon kiretaze? Kod nas kazu da cekamo prvu menstruaciju pa tek onda😮💨
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Drage zene,
Meni je danas 2 tjedna ali i dalje je smedi iscjedak (reko mi je dr.da se to zna oduziti, a opet citam po internetu da to bas i nije uobicajno).
Kad ste otisle na kontrolu nakon kiretaze? Kod nas kazu da cekamo prvu menstruaciju pa tek onda😮💨
Prva kontrola mi je bila 2tjedna poslije kiretaze pod obavezno , i jos jedna nakon prve menge (Zagreb)
Krvarila sam mozda 7,8dana i jos bar 5dana smedjeg iscjetka, iako su mi rekli na Merkuru da toleriraju do 10dana krvarenja. I obavezno mi se beta pratila jel pada ,ispratili smo ju do negativne
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Drage zene,
Ja nisam imala kiretažu vec medikamentozni i sada drugi puta mi je gin rekla da je kontrola tek nakon mj dana na sto ja nisam pristala vec sam zahtjevala da me pregleda nakon 14 dana sto je i napravila. Dok sam prvi puta isla nakon 14 dana, sve nesto naopako. Prvi puta sam krvarila jako dugo i obilno, smedi iscjedak isto dosta dugo, a sada, krvarila 3 dana i to je to, sve čisto 🙂
Kako ste curke inače?
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pbtab, ja sam ok, mislim da sam tek sad prihvatila spontani i suocila se s time da sam izgubila bebu. Bas mi je trebalo vremena i spremna sam na nove pokusaje pa eto 😊 valjda ce biti ubrzo
Uradili smo jos kariograme u medjuvremenu , cekam rezultate i hormone. Vise manje sve uredno, samo manja inverzija lh i fsh.
Kako si ti, vidim planiras novi fet uskoro?🥰 si se odmorila od svega?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Drage zene,
Kad ste otisle na kontrolu nakon kiretaze? Kod nas kazu da cekamo prvu menstruaciju pa tek onda😮💨Ja nisam imala kiretažu vec medikamentozni i sada drugi puta mi je gin rekla da je kontrola tek nakon mj dana na sto ja nisam pristala vec sam zahtjevala da me pregleda nakon 14 dana sto je i napravila. Dok sam prvi puta isla nakon 14 dana, sve nesto naopako. Prvi puta sam krvarila jako dugo i obilno, smedi iscjedak isto dosta dugo, a sada, krvarila 3 dana i to je to, sve čisto 🙂
Kako ste curke inače?
Hvala puno i tebi Martina1931 ❤️
Zvat cu ja sutra ginekologa da se narucim na uzv jer mi se ovo cini predugo, a i na zadnjem uzv prije nego su me pustili doma maternica nije bila cista. Pa reko mozda je normalno nakon mjesec dana da ne radim frku🤭
Drago mi je da ti je drugi puta bilo krace🤗 jel se spremas u novi FET ili cekas? Pratim te i u drugoj grupi🤣 al tamo je puno cura da ne mogu pohvatat sve.
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Sunce12,trazi pregled uzv. Pogotovo jer ti nije bilo cisto sve zadnji put..jesi betu mozda vadila da vidis kako ti pada?
Nisam, reko je dr.da je kao sve izvadio i da me nece slati na vađenje bete vec samo kontrola nakon menge. A imala sam problem sa ugrsucima i zgusavanjem krvi pa sumnjaju da je to ostalo u maternici. Sutra cu ja otici vaditi betu privatno i naruciti se ponovno na pregled. Nekako mi je to kod mene sve olako napravljeno😏
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Sunce12,trazi pregled uzv. Pogotovo jer ti nije bilo cisto sve zadnji put..jesi betu mozda vadila da vidis kako ti pada?Nisam, reko je dr.da je kao sve izvadio i da me nece slati na vađenje bete vec samo kontrola nakon menge. A imala sam problem sa ugrsucima i zgusavanjem krvi pa sumnjaju da je to ostalo u maternici. Sutra cu ja otici vaditi betu privatno i naruciti se ponovno na pregled. Nekako mi je to kod mene sve olako napravljeno😏
Ajoj😐 kao da nam nije dosta patnja i bol gubitka bebice ,jos se takve stvari uzimaju kao nesto bezvezve
U kojem tjednu si imala spontani?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji