Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Siva

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Isla sam ipak jucer na hitnu gdje su mi rekli da ne mogu nista potvrdit jer se na uzv.sve cini u redu. Napravili neke testove i pustili me na kraju kuci. Kad sam se vratila kuci za nekih sat i po krenuli su jos gori bolovi i grcevi. Zbog tih bolova mi je bila i muka toliko da sam povracala i skoro pala u nesvijest. Kad sam otisla na wc i obrisala se papirom bilo je dosta sluzi (i mjehurici kao sto je gore Mimkica napisala da je bio slucaj kod nje) i mali komadic (otprilike kao nokat )tamno crvene boje. 
    Nakon toga mi je bilo malo bolje,jer sam i popila ibuprofen protiv bolova i uspjela prespavat cijelu noc. Jutros imam grceve slabijeg intenziteta,ali jos uvijek krvarim. 
    Odlucila sam pricekat do srijede i otic na redovan pregled kod ginekologa,do tad bi svakako trebalo biti jasnije. 
    Hvala zene na odg. 😊

• Siva

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

@Zarica, hvala ti na odgovoru. 
    Jesu li ti se krvarenja razlikovala u kojim slucajevima? (Kod pobacaja i kod trudnoce koju si iznijela)
     Mozda je malo glupo pitanje,al s obzirom da su meni rekli jucer da ipak nisam pobacila,a krvarim (nije roza,ni smeda krv,vec zarko crvena) pa mi sad nista nije jasno. 
    Kad sam u bolnici upitala,rekli su mi da to nije uobicajeno,al da se moze dogodit da ipak bude sve u redu. 
    Tako da sam sad jos vise zbunjena. Pogotovo jer mi je ovo prva trudnoca. 

Sunce12

Broj poruka: 218

Prijavi adminu

Drage zene, 
    koliko dugo ste krvarile ili imale iscjedak nakon kiretaze?
    Meni je danas 2 tjedna ali i dalje je smedi iscjedak (reko mi je dr.da se to zna oduziti, a opet citam po internetu da to bas i nije uobicajno). 
    Kad ste otisle na kontrolu nakon kiretaze? Kod nas kazu da cekamo prvu menstruaciju pa tek onda😮‍💨

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Sunce12

Drage zene,
    Meni je danas 2 tjedna ali i dalje je smedi iscjedak (reko mi je dr.da se to zna oduziti, a opet citam po internetu da to bas i nije uobicajno).
    Kad ste otisle na kontrolu nakon kiretaze? Kod nas kazu da cekamo prvu menstruaciju pa tek onda😮‍💨

Prva kontrola mi je bila 2tjedna poslije kiretaze pod obavezno , i jos jedna nakon prve menge (Zagreb)
    Krvarila sam mozda 7,8dana i jos bar 5dana smedjeg iscjetka, iako su mi rekli na Merkuru da toleriraju do 10dana krvarenja. I obavezno mi se beta pratila jel pada ,ispratili smo ju do negativne

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Sunce12

Drage zene,

Ja nisam imala kiretažu vec medikamentozni i sada drugi puta mi je gin rekla da je kontrola tek nakon mj dana na sto ja nisam pristala vec sam zahtjevala da me pregleda nakon 14 dana sto je i napravila. Dok sam prvi puta isla nakon 14 dana, sve nesto naopako. Prvi puta sam krvarila jako dugo i obilno, smedi iscjedak isto dosta dugo, a sada, krvarila 3 dana i to je to, sve čisto 🙂
    Kako ste curke inače?

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Martina1931

Prijavi adminu

Pbtab, ja sam ok, mislim da sam tek sad prihvatila spontani i suocila se s time da sam izgubila bebu. Bas mi je trebalo vremena i spremna sam na nove pokusaje pa eto 😊 valjda ce biti ubrzo
    Uradili smo jos kariograme u medjuvremenu , cekam rezultate i hormone. Vise manje sve uredno, samo manja inverzija lh i fsh.
    Kako si ti, vidim planiras novi fet uskoro?🥰 si se odmorila od svega?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Sunce12

Prijavi adminu

PBTAB

Sunce12

Drage zene,
    Ja nisam imala kiretažu vec medikamentozni i sada drugi puta mi je gin rekla da je kontrola tek nakon mj dana na sto ja nisam pristala vec sam zahtjevala da me pregleda nakon 14 dana sto je i napravila. Dok sam prvi puta isla nakon 14 dana, sve nesto naopako. Prvi puta sam krvarila jako dugo i obilno, smedi iscjedak isto dosta dugo, a sada, krvarila 3 dana i to je to, sve čisto 🙂
    Kako ste curke inače?

Hvala puno i tebi Martina1931 ❤️
    Zvat cu ja sutra ginekologa da se narucim na uzv jer mi se ovo cini predugo, a i na zadnjem uzv prije nego su me pustili doma maternica nije bila cista. Pa reko mozda je normalno nakon mjesec dana da ne radim frku🤭
    Drago mi je da ti je drugi puta bilo krace🤗 jel se spremas u novi FET ili cekas? Pratim te i u drugoj grupi🤣 al tamo je puno cura da ne mogu pohvatat sve. 

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5

Martina1931

Prijavi adminu

Sunce12, trazi pregled uzv. Pogotovo jer ti nije bilo cisto sve zadnji put..jesi betu mozda vadila da vidis kako ti pada?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Sunce12

Prijavi adminu

Martina1931

Sunce12,trazi pregled uzv. Pogotovo jer ti nije bilo cisto sve zadnji put..jesi betu mozda vadila da vidis kako ti pada?

Nisam, reko je dr.da je kao sve izvadio i da me nece slati na vađenje bete vec samo kontrola nakon menge. A imala sam problem sa ugrsucima i zgusavanjem krvi pa sumnjaju da je to ostalo u maternici. Sutra cu ja otici vaditi betu privatno i naruciti se ponovno na pregled. Nekako mi je to kod mene sve olako napravljeno😏

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5

Martina1931

Prijavi adminu

Sunce12

Martina1931

Sunce12,trazi pregled uzv. Pogotovo jer ti nije bilo cisto sve zadnji put..jesi betu mozda vadila da vidis kako ti pada?
    Nisam, reko je dr.da je kao sve izvadio i da me nece slati na vađenje bete vec samo kontrola nakon menge. A imala sam problem sa ugrsucima i zgusavanjem krvi pa sumnjaju da je to ostalo u maternici. Sutra cu ja otici vaditi betu privatno i naruciti se ponovno na pregled. Nekako mi je to kod mene sve olako napravljeno😏

Ajoj😐 kao da nam nije dosta patnja i bol gubitka bebice ,jos se takve stvari uzimaju kao nesto bezvezve
    U kojem tjednu si imala spontani?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.