Drage moje žene, nadam se da ste dobro. 2.5. je bio najgori dan u mom životu. Nakon slučajnog pregleda koji hvala Bogu da se dogodio, dr je utvrdila kako 💗 više ne kuca 😢 Tada sam trebala biti 10+2, izgleda da je srce prestalo kucati odmah nakon zadnjeg pregleda gdje sam bila 8+1 jer je plod ostao na toj veličini.
Slomila sam se. Jedan dan imas a drugi dan vise nemas, uzas. Bez ikakvih naznaka, krvi, bolova.
Bila sam u bolnici gdje su mi dali tablete kako bi se trudnoca prekinula. Bol koju sam osjetila prilikom tih kontrakcija i naprezanja tijela da izbaci sve van je uzasna.
Obilno sam krvarila ali danas je vec malo bolje ali i dalje obilno i bol je prisutna 😢
Trebat ce mi vremena da prebolim jer dijete je najveca zelja koju cekamo vec 3 godine i nadam se da ce se i to dogoditi, da ce i mene moja mrva izabrati i da joj nista nece smetati kod mene i da ce se zadrzati 🙏🏻
Haru žao mi je sto se jedan plod zaustavio sa razvojem 😔
A u kojem si tjednu sada? Ukoliko se utvrdi u nedjelju da i drugom plodu ne kuca srce onda ce te dr uputiti u bolnicu kao i mene. Ili ces mozda prirodno prokrvariti.
Drzim fige da situacija bude pozitivna i da 💓 kucka jako🙏🏻❤️
Draga PBTAB, ovo je tekst kao da sam ga ja pisala u 9. mj, prosli su me trnci jer sam nazalost isto prosla i jednako se tako osjecala, kao da mi se svijet srusio s one tri doktorove rijeci “zao mi je”… sad mi se oci zasuze cim se sjetim.. takodjer sam bila u 10.tt, cca u 9. je srce prestalo kucati. Narucili su me na tablete za dva dana, obzirom da je kod mene vrijedila ona “svako sranje se jos dodatno dogodi vikendom”. Medjutim u nedjelju sam prokrvarila doma, uzasan osjecaj, komadi ispadaju u wc skoljku.. doslovno. Tako da je meni samo dovrseno na hitnoj, vecina je doma izasla ali bolovi su stvarno bili jaki, sto fizicki sto psihicki…
Sada, 8 mjeseci kasnije, nazalost nismo uspjeli jos ostvariti novu trudnocu, nadam se da cemo uskoro🙏
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage moje žene, nadam se da ste dobro. 2.5. je bio najgori dan u mom životu. Nakon slučajnog pregleda koji hvala Bogu da se dogodio, dr je utvrdila kako 💗 više ne kuca 😢 Tada sam trebala biti 10+2, izgleda da je srce prestalo kucati odmah nakon zadnjeg pregleda gdje sam bila 8+1 jer je plod ostao na toj veličini.
Slomila sam se. Jedan dan imas a drugi dan vise nemas, uzas. Bez ikakvih naznaka, krvi, bolova.
Bila sam u bolnici gdje su mi dali tablete kako bi se trudnoca prekinula. Bol koju sam osjetila prilikom tih kontrakcija i naprezanja tijela da izbaci sve van je uzasna.
Obilno sam krvarila ali danas je vec malo bolje ali i dalje obilno i bol je prisutna 😢
Trebat ce mi vremena da prebolim jer dijete je najveca zelja koju cekamo vec 3 godine i nadam se da ce se i to dogoditi, da ce i mene moja mrva izabrati i da joj nista nece smetati kod mene i da ce se zadrzati 🙏🏻
Haru žao mi je sto se jedan plod zaustavio sa razvojem 😔
A u kojem si tjednu sada? Ukoliko se utvrdi u nedjelju da i drugom plodu ne kuca srce onda ce te dr uputiti u bolnicu kao i mene. Ili ces mozda prirodno prokrvariti.
Drzim fige da situacija bude pozitivna i da 💓 kucka jako🙏🏻❤️
Draga PBTAB, budi jaka, nazalost isto to sam prosla u januaru..Isto sam imala medikamentozni pobacaj, nije mi toliko bilo bolno, mislim da se ne lazemo boljelo je, ali se izdrzalo, gore mi je sve ovo poslije.. samo hrabro dalje, nadam se da ćemo sve dočekati nase bebice.. ❤
Donna2022 bolno je, fizički prođe ali psihički ostane malo duže. Mi smo nažalost svima rekli nakon prvog pregleda jer smo bili toliko sretni i htjeli smo srecu sa svima podijeliti, sad smo naučili da to vise ne radimo i da pricekamo barem ta 3 mjeseca. Komentar koji sam dobila od med.sestre na hitnoj, gospođo, znam da Vam je teško ali bolje sada dok je ovako rano nego kasnije 😩 ja gledam i kao pa i ovo je bio plod kojem je srce kucalo u meni, koja je razlika, bol je bol, bas sam bila u šoku 🤦🏻♀️
Mi smo na mpo tako da je nama ovo bio prvi transfer. Mi nazalost prirodno ne mozemo, tako da sad mala pauza da se odmorim i onda na jesen u nove pobjede i ako Bog da doci ce i bebica 🙏🏻💗
Tebi želim svu srecu ovog svijeta da se dogodi plus, jeste bili na kakvim dodatnim pretragama?
Freyaa hvala ti draga na riječima utjehe. I ja se nadam da ćemo sve uskoro u rukama nositi naše bebice ❤️
Jeste li vi isli na dodatne pretrage da vidite jel sve okej?
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Donna2022 bolno je, fizički prođe ali psihički ostane malo duže. Mi smo nažalost svima rekli nakon prvog pregleda jer smo bili toliko sretni i htjeli smo srecu sa svima podijeliti, sad smo naučili da to vise ne radimo i da pricekamo barem ta 3 mjeseca. Komentar koji sam dobila od med.sestre na hitnoj, gospođo, znam da Vam je teško ali bolje sada dok je ovako rano nego kasnije 😩 ja gledam i kao pa i ovo je bio plod kojem je srce kucalo u meni, koja je razlika, bol je bol, bas sam bila u šoku 🤦🏻♀️
Mi smo na mpo tako da je nama ovo bio prvi transfer. Mi nazalost prirodno ne mozemo, tako da sad mala pauza da se odmorim i onda na jesen u nove pobjede i ako Bog da doci ce i bebica 🙏🏻💗
Tebi želim svu srecu ovog svijeta da se dogodi plus, jeste bili na kakvim dodatnim pretragama?
Freyaa hvala ti draga na riječima utjehe. I ja se nadam da ćemo sve uskoro u rukama nositi naše bebice ❤️
Ja sam odradila testove na trombofiliju, papa, briseve I hormone, uzv.. Sve je ok, imala sam samo neku bakterijicu i hormoni mi vise nisu dobri, valjda od stresa i svega, pa nemam ovulacije, cekam ovaj ciklus da vidim hoće li se sta desiti.. Vidim da i kod tebe hsg nije bio dobar.. Kod mene kontrast nije prosao a sl ciklus sam ostala trudna, pa sad ne znam ni stvarno stanje tu, da li je jos gore, pa cu uskoro i na laparoskopiju..
PBTAB to su isto i meni rekli na hitnoj i to gin i med sestra koju poznajem, cak i onaj brutalni podatak- skoro svaka druga orva trudnoca tako zavrsi, bolje na pocetku.. nikad nije “bolje” odnosno bolje je nikad! Ali sada kad razmisljam s odmakom, sigurna sam da bi daleko gore bilo da je bilo kasnije, da smo vec znali spol, da smo rekli svima.. tu se moram sloziti, mi nismo siroko govorili upravo zbog tog strAha, planirali smo tek nakon Panorame.. znali su nam samo najblizi, meni na poslu cak nitko jer nisam imala mucnine pa mi je bilo lako sakriti..
Napravili smo osnovne pretrage, meni je malo povisen TSH, nije strasno ali sam na terapiji. Ali smo prosli mjesec doznali da M ima asthenozoospermiu pa nas je to malo sokiralo.. tako da se sad nadamo da cemo brzo to popraviti, nije strasno ispod granica minimuma ali opet dovoljno da ne dolazi do T😞
Bit ce to sve dobro, ugledat cemo mi nase bebice🙏
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Jeste li vi isli na dodatne pretrage da vidite jel sve okej?Ja sam odradila testove na trombofiliju, papa, briseve I hormone, uzv.. Sve je ok, imala sam samo neku bakterijicu i hormoni mi vise nisu dobri, valjda od stresa i svega, pa nemam ovulacije, cekam ovaj ciklus da vidim hoće li se sta desiti.. Vidim da i kod tebe hsg nije bio dobar.. Kod mene kontrast nije prosao a sl ciklus sam ostala trudna, pa sad ne znam ni stvarno stanje tu, da li je jos gore, pa cu uskoro i na laparoskopiju..
Mi smo pokušavali 2,5 godine i tada sam vec postala zabrinuta iako sam bila svjesna da sam mlada i da ima vremena, ali poslana sam na korpološku obradu i sve je bilo super, muz super spermiogram, i dali smo si jos dva mj ako ne ide prirodno idemo na hsg. Meni kontrast nije prošao niti kroz jedan jajovod i dr.Vrčić je obavio pregled i 4d uzv da se vidi u kakvom su stanju jajovodi i dali ima u njima toksicne tekucine koja bi mogla bili losa za plod, sve je bilo uredno i savjet je bio laparoskopski zahvat ili ivf jer smo kandidat. Ja sam odabrala ivf jer operacije ne podnosim ali ako ce biti potrebe uradit cemo i to. Iz postupka smo imali 13 js, 9 se oplodilo, 5 je bilo savrsene kvalitete i doslo do blastociste a ostalo je bilo losije i bacili su. Vratili smo jedan i odmah se primilo ali nazalost brzo je i zavrsilo🙁 imamo jos 4 zamrznuta pa cemo u 9 mj ici ponovno u borbu.
Pozitivna stvar je to sto se primilo sto znaci da mogu ostati trudna, ocito je kromosomska greska i tijelo je plod odbacilo, nazalost 😢
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
PBTAB to su isto i meni rekli na hitnoj i to gin i med sestra koju poznajem, cak i onaj brutalni podatak- skoro svaka druga orva trudnoca tako zavrsi, bolje na pocetku.. nikad nije “bolje” odnosno bolje je nikad! Ali sada kad razmisljam s odmakom, sigurna sam da bi daleko gore bilo da je bilo kasnije, da smo vec znali spol, da smo rekli svima.. tu se moram sloziti, mi nismo siroko govorili upravo zbog tog strAha, planirali smo tek nakon Panorame.. znali su nam samo najblizi, meni na poslu cak nitko jer nisam imala mucnine pa mi je bilo lako sakriti..
Napravili smo osnovne pretrage, meni je malo povisen TSH, nije strasno ali sam na terapiji. Ali smo prosli mjesec doznali da M ima asthenozoospermiu pa nas je to malo sokiralo.. tako da se sad nadamo da cemo brzo to popraviti, nije strasno ispod granica minimuma ali opet dovoljno da ne dolazi do T😞
Bit ce to sve dobro, ugledat cemo mi nase bebice🙏
Što se muza tice otidi na temu želim dijete, potpomognuta oplodnja i na prvim stranicama bi trebalo pisati sto je dobro da M pije kako bi doslo do normo u par mjeseci, tamo su zene pune znanja i nazalost godinama u tome pa su kao enciklopedije.
Ti uvijek mozes zatraziti detaljniju obradu u dnevnoj bolnici i to je super stvar jer saznas doslovno sve, i onda znas na cem si i na cemu treba poraditi. Jako ti je bitan vit d , zeljezo i feritin.
Nadam se da cemo uskoro biti na ljepsim temama🙏🏻🤞
Hej cure, kako ste? Vidim da se Marko nije javljala od prošlog puta, zna li netko što je s njom? Nadam se da je sve ok s bebicom 🙏❤️
PiaBuu krenuli ste u nove pokušaje 🥳🥳 nek vam je sa srećom :)
Angel mom hvala na pitanju, dobro smo. Bebač je dobar, jučer je napunio 4 mjeseca, baš mi je nekako proletilo:) kako si ti?
Di su Lana, Ella, MBM i ostale cure? Nadam se da je i s Laninom bebicom sve u redu 🙏
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza meni je osjećaj kao da si i ti jučer rodila, kako napreduje beba? Kako si se snašla u ulozi mame?😊
Kod mene je sve u redu, hvala Bogu 🙏❤
Bome sam već 15+5 i ne znam je prije proletilo...
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Draga Loza, kako si ? moram priznati da te se cesto i sjetim, kakva je uloga majke? jesi nam dobro? :)
Mi smo krenuli u nove pobjede i to je rezultiralo sa trudnocom, danas sam 5+2 i nadam se da je ovo moja duga beba, dobro sam, malo me ulovi trema i strah u nekim trenucima al dobro sam, imas li neki savjet? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧