Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marko1811
    16. Svibanj 2023. 11:33

Pia, čestitam na trudnoći i vjerujem da stiže tvoja dugica!
    Loza, Lana! Drago mi vas je čuti ! 
    Kod mene sve po starom, PTSP od doktora i dalje prisutan, užas ali nisam još išla na pregled, naprosto ne mogu. Ne znam možete li me shvatiti.. ne znam ni kada ću ići. Osjećam se užasno, konstantno mi je mučno, spava mi se Non stop. Boli me i prepona to me zabrinjava i zbog toga ću se i primorati otići do doktora. Sve u svemu grozno sam hahaha. 
    Ne javljam se bas tu, jer mogu samo širit lošu vibru a na trudnice nikako ne pripadam sa svojim strahovima. 
    Veliki pozdrav svima!

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

PiaBuu
    16. Svibanj 2023. 12:11

Marko, hvala ti, i nadam se da je taki i da je koje vrijeme došlo! ♥️🙏🏼Jesi trudna ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Marko1811
    16. Svibanj 2023. 14:12

PiaBuu

Marko, hvala ti, i nadam se da je taki i da je koje vrijeme došlo! ♥️🙏🏼Jesi trudna ?

Jesam, 8 tjedana..

PiaBuu
    16. Svibanj 2023. 21:15

Jesi bila na pregledu?
    Jel sve uredu?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

• Marko1811
    16. Svibanj 2023. 22:33

PiaBuu

Jesi bila na pregledu?
    Jel sve uredu?

Bas sam post ranije pisala, nisam bila na pregledu jer imam traumu od samog spomena na ginekologa. Trebala bih uskoro, čuli smo ss telefonom i za to mi je trebalo puno snage da uopće broj okrenem. Uzimam duphaston, imam tu i tamo smeđi iscjedak, ne znam ni sama. Ne želim se ni veseliti jer nažalost dok nemam bebu u rukama ja ću strahovati. Doslovno preživljavam ove Dane, užasno mi je mucno..nema jutarnje ili večernje mučnine već su cjelodnevne. Samo da sve bude dobro. Kako sw ti osjećaš?

PiaBuu
    16. Svibanj 2023. 23:29

Jesi krenula duphaston prije koristiti ili? 
    Ja nemam grceve ni krvarenje al mi je privatni gin rekao da koristim dok državni je rekao da ne trebam do prvog pregleda…. Pa tako da stoji i razmišljam dal da ga uzmem, strah mi ga je uzet… a valjda ne može ništa štetiti? Meni je preporučen utrogestan 2x200… mučnine nemam, imam samo umor, natečene i bolne grudi.. rado bih imala mučnine jer je to znak dobre trudnoće koliko sam čitala od svih cura, tako da bi rado povraćanje 😅 
    Šta uzimaš od lijekova i vitamina ?
    A šta se tiče straha, točno znam kako ti je…. Ja sam jeeeedva nazvala, i kada sam nazvala državni gin mi je rekao da dođem u 5 tjednu da provjeri, i ja njemu kao ma ne bi tako rano, pa je rekao za sljedeći tjedan kad bi bila 6+2 i rekla mu opet da je preeeerano i onda ću ic vjerovatno kad budem 8 😂 ja pokušavam život iz dana u dan.. jedva dišem al držim se, molim se Bogu i neka on odluci ako je to njegova volja, ne mogu ja tu ništa… ako nije suđeno da bude na ovom svijetu, ne mogu tu ništa… koliko god teško bilo, to je činjenica i dugo mi je trebalo da to shvatim… živim iz dana u dan, sa strahom ali opet s veseljem jer sam zahvalna šta je tu♥️ 
    Znam da je teško ali moramo to sve proći kako bi došle do cilja! :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

• Marko1811
    17. Svibanj 2023. 09:25

Ja sam duphaston uzela s pozitivnim testom jer je počelo s krvarenjem, mislila sam da sam dobila mengu. Uzela sam 3x1 i prosi tjedan sam sama smanjila na 2x1. On navodno ne šteti plodu ali ja to bas i ne vjerujem da nema bas nikakvog utjecaja. Ali ti nemaš smetnje tako da bi ja pričekala pregled. Ne bih ga ni ja uzela da nije krenulo sve naopako. Sad tu i tamo imam smeđi iscjedak, brine me, ne Bi smjelo ništa biti, tako da moram na pregled. Mučnina ti ništa ne znaci, zadnju trudnoću povraćala sam skroz do 18.tjedna i dogodilo se sto se dogodilo. Tako da to nije sigurno nikakvo mjerilo.
    Držim ti fige da uspiješ, i ja sam rekla neka bude kako dragi Bog zna najbolje za mene, ali teško je kako god i sama pomisao da se svakog trena možemo rastati me razara. Sve bih dala da uspijem ovaj put. Imala sam spontane u različitim tjednima pa me i prolaz takvih granica ne smiruje..
    Od lijekova uzimam samo prenatal i to ne svaki dan jer mi je mucno i duphaston. 

Lana99
    17. Svibanj 2023. 10:22

Nemojte se bojati, vjerujte u sebe i u to malo čudo.💚
    Ja sam na prvi pregled otišla u 6+5 i kucalo je srce i sve je u redu. Iz dana u dan preživljavam i imam strah iako mi je sada malo lakše ali opet, baš što Marko kaže, straha će biti dok ne uzmemo bebe u ruke. Što se tiče mučnina uopće ih nisam imala tj nisam uopće imala simptoma osim tu i tamo bolnih grudi i umora.
    Čak sam na početku bila na vaginaletama i antibiotiku.  Izdržati ćemo to!!!❤❤❤

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

AngelMama
    17. Svibanj 2023. 20:36

Curee, citam vas, al evo nisam malo duze, udem i vidim ima trudnica. Pa zene cestitam vam od srca, mislim na vas ! Znam da vam je tesko i nemam rijeci utjehe i bas kako je PiaBuu napisala ionako nista nije u nasim rukama ! Ja vjerujem da cete sve docekat svoje dugicee ! Aime kako je ovo prekrasno bas ste mi ulipsale dan ! Javljate nam novosti !
    Loza, bas mi je drago zbog bebaca, nek maleni raste i bude zdrav i nista nije bitno ! Pusaaa za oboje !
    Freyaa, kako si nam ti ? kakva je situacija ?

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

• freyaa
    17. Svibanj 2023. 22:46

AngelMama

Curee, citam vas, al evo nisam malo duze, udem i vidim ima trudnica. Pa zene cestitam vam od srca, mislim na vas ! Znam da vam je tesko i nemam rijeci utjehe i bas kako je PiaBuu napisala ionako nista nije u nasim rukama ! Ja vjerujem da cete sve docekat svoje dugicee ! Aime kako je ovo prekrasno bas ste mi ulipsale dan ! Javljate nam novosti !
    Loza,bas mi je drago zbog bebaca, nek maleni raste i bude zdrav i nista nije bitno ! Pusaaa za oboje !
    Freyaa, kako si nam ti ? kakva je situacija ?

Cestitam PiaBuu Marko1811, bas je lijepo na ovoj stranici vidjeti plusice 🥰🥰
    Kod mene sve gore i gore.. Estradiol opet povisen, moj ginekolog samo govori sve je ok. U subotu sam bila kod drugog i 8dc ja imam dominantni folikul 20mm, a petak, subotu i nedjelju (mrvicu tamnija od ostalih) tamne lh trakice.. Bila je neka blaga bol lijevo, kratko je trajala ne kao bol koju imam pri ovulaciji.. a li zato danas nadutost, pritisak u donjem dijelu mislim da nije bila ovulacija I da je folikul prešao u cistu.. Opći uzas.. Sutra ću na UZV da vidim sta se desava.. pocela sam koristiti kapi konopljike za koju kažu da je bas dobro kod disbalansa estradiola.. 
    Kako si ti? Nadam se da ćemo se i mi uskoro obradovati sa plusicem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.