Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anny35
    25. Ožujak 2023. 17:49

Hvala cure ❤ radila sam opet danas, opet neka blijeda crta. Od jucer navecer imam jaku glavobolju. Jucer navecer sam i povracala i imala provljev. Cijelu noc sam probdila. Izdrzala sam da ne pijem nikakve tablete. Osjecam se cijeli dan kao da sam mamurna (vrti mi se, glava mi puca, tu i tamo mi bude slabo). Imam 3 kapljice krvi i danas. Ginekologa sam zvala u petak, al se nitko nije javljao tako da cu u pon jos jendom napraviti test pa zvati ponovno za pregled. Da se razumijemo i proslu trudnocu mi je bilo lose, ali ne ovako rano. I grudi me sad ne bole. 
    Da je vanmaternicna valjda bi me dosad bolili jajnici jako i prokrvarila bi? Pokusavam se ne zivcirati, ali znate i same kako je...
    Lana99 bas mi je drago, javljaj i ti 😊

Ella..
    25. Ožujak 2023. 18:37

Beban   čestitam i neka sve prođe u redu , da se oporavite čim prije bebica i ti ❤️
    Kako se zove bebica? 
    Lana drago mi je da je sve okej , neka tako I ostane do kraja! 🙏😊
    Sve koje su došle nove na ovu temu, žao mi je što ste se uopće našle ovdje.. psihicki je teže podnijeti sve nego fizički, meni će u 5.mj godina dana, a bol je i dalje postojana.  Trudim se da me to toliko ne ubija ali eto, u podsvijeti je tu, svaki dan.. drzite se ❤️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    25. Ožujak 2023. 18:37

Ella..

Beban čestitam i neka sve prođe u redu , da se oporavite čim prije bebica i ti ❤️
    Kako se zove bebica?
    Lana drago mi je da je sve okej , neka tako I ostane do kraja! 🙏😊
    Sve koje su došle nove na ovu temu, žao mi je što ste se uopće našle ovdje.. psihicki je teže podnijeti sve nego fizički, meni će u 5.mj godina dana, a bol je i dalje postojana. Trudim se da me to toliko ne ubija ali eto, u podsvijeti je tu, svaki dan.. drzite se ❤️

Podsvijesti*

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

AngelMama
    25. Ožujak 2023. 21:38

freya, moje M nakon gubitka su bile dosta obilnije. Mozda je to jos rezultat nereguliranih hormona …
    anny35, i bljeda crtica je crtica, ja sam na pocetku svake trudnoce krvarila i za to sam koristila Utrogestane.
    Beban, iskrene cestitke da ste zivi i zdravi !
    Ostale cure kako ste ? 

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

• Gabi1304
    26. Ožujak 2023. 14:19

Cao nova sam ovdje imam 24 godine ja i suprug zelimo bebu vec 3 godine radimo na tome ali kako mi se cini ne uspijeva nam ….
    Kasnila mi je menstruacija otprilike 3 tjedna i nekoliko dana ..odnose smo imali nezasticene jer kao sto sam rekla radimo na bebi…inace imam 52 kile i pocela sam u zadnje vrijeme da jedem jako puno povrca a nisam inace obozavatelj brokule dok sam u to vrijeme to pocela jeat makar iskreno nisam ni posumnjala na trudnocu i u ta 3 tjedna ja sam prenaglo dosla na 55 kila .
    Ugl.grudi su mi bile jako nateknute i bolne nisam mogla ni hodati koliko su me boljele niti spavati cak mi je i grudnjak smetao…da bi ja 22.3.2023 isla kupiti test za trudnocu jer iskreno nisam toliku paznju dala da mi kasni tek kad sam vidjela po kalendaru vidjela sam da mi kasni 12 dana i 22.3.23 odem da kupim test kad sam primjetila da sam mokra i odem u wc i vidim kao malo krvi al smede boje …
    I na kraju test nisam napravila jer sam mislila da sam dobila  i imala sam jake bolove da mi ni tableta nije pomogla.
    da bi drugo jutro iz mene komadi izasli i napravim test tek sutra dan i vidi se kao neki plus al jedva dal mi mozete reci dal je to imao ovako nesto?

PiaBuu
    26. Ožujak 2023. 20:27

Gabi, tako je i meni bilo, napravila sam test koji je bio ujedno pozitivan, tj blijedo pozitivan i nakon par dani krv, biokemijska ugl…

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu
    26. Ožujak 2023. 20:28

Angel mama , koja je situacija s tobom? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

MBM🐬🍀💕
    26. Ožujak 2023. 22:27

Pia Buu kako si ti? Sta ima kod tebe? Odavno nisam na forumo pa rekoh ajde da udjem da vidim moje curkre kako su.

PiaBuu
    27. Ožujak 2023. 01:35

Mbm, hvala na pitanju, dobro sam, ti? 
    Imamo zeleno svijetlo šta se tiče planiranja, danas sam bila na pregledu i ovulacijq mi je prošla prije očekivanog tako da sljedeći mjesec vise sreće :) 
    Imam i streptokok koji sam liječila 3 x sa različitim antibioticima i prođe pa se vrati i odlučili smo ne učiniti ništa po pitanju toga nego jednostavno pustit jer svejedno nije opasan do rođenja.. i eto…. Najveći problem je stw nam se libido smanjio i njemu i meni… ništa prirodno da nam prođe sve s nekim planiranjem…
    A kod tebe? :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

• Marko1811
    27. Ožujak 2023. 09:49

Kod mene a mengom došla i tuga, redovito kao i uvijek. 
    Mislim da ću se odlučiti na dijagnostičku histero jer osjećam da nešto nije kako treba.. ovaj zadnji pobačaj me je dotukao u svakom smislu. Nikako da se saberem, vjerojatno jer osjetim da mi nije sve kako treba. 
    Ima li tko iskustva s histeroskopijom? Kakav je oporavak? Nude mi opću anesteziju. Kakva je uopće praksa? Bilo sto pišite..

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.