Cure, evo ja sam sva u cudu pa da vam se pohvalim/potuzim malo. Ovako... od nedjelje imam bolove u grudima, jajnicima, maternici, podrigivanje i zelucane probleme. Vjesticu ocekujem danas ili u pon (nesto mi se mijenja ciklus pa nisam ni sama sigurna). U srijedu prestaje bol u grudima i mucnina pa cak i bol u jajnicima. Nakon setnje u srijedu navecer primjecujem 4 kapi tamnije krvi i pomislim uranila vjestica. Sutra opet nista cijeli dan, poslije setnje opet 4 kapi. Danas ocekujem vec normalnu menstruaciju kad opet isto. Jajnici me opet bole, grudi jedva, podrigivanje tu i tamo. Nanerviram se ujutro i odlucim iskoristiti clearblue za rano utvrdivanje trudnoce jer vise ni sama ne znam sto da mislim. Test odmah pokazuje jako blijedu crtu... je li to mozda implatacijsko? Ili biokemijska 🤔🫣😔 je li netko imao slicno iskustvo?
Cure, evo ja sam sva u cudu pa da vam se pohvalim/potuzim malo. Ovako… od nedjelje imam bolove u grudima, jajnicima, maternici, podrigivanje i zelucane probleme. Vjesticu ocekujem danas ili u pon (nesto mi se mijenja ciklus pa nisam ni sama sigurna). U srijedu prestaje bol u grudima i mucnina pa cak i bol u jajnicima. Nakon setnje u srijedu navecer primjecujem 4 kapi tamnije krvi i pomislim uranila vjestica. Sutra opet nista cijeli dan, poslije setnje opet 4 kapi. Danas ocekujem vec normalnu menstruaciju kad opet isto. Jajnici me opet bole, grudi jedva, podrigivanje tu i tamo. Nanerviram se ujutro i odlucim iskoristiti clearblue za rano utvrdivanje trudnoce jer vise ni sama ne znam sto da mislim. Test odmah pokazuje jako blijedu crtu… je li to mozda implatacijsko? Ili biokemijska 🤔🫣😔 je li netko imao slicno iskustvo?
Ako imaš blijedu crtu to je sigurno trudnoća. U ranoj trudnoći često je krvarenje, koje uopće ne mora značiti los ishod. Moj savjet ti je sto prije otići do ginekologa (možda je kakav hematom, upala i sl) i početi uzimati duphaston kako bi pomogao održanju trudnoce.
U svojoj zadnjoj trudnoći imala sam krvave iscjetka svih boja do cca 10. Tjedna, i onda je prestalo.
Imaš plus, drži se, biti će dobro 🤞🤞
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Pozdrav drage žene…
Trebam pomoć ili podršku, a ovo je moja situacija.
U 8.mj prošle godine kasnila mi je M 9 dana, test je pokazao plus, no nisam stigla na pregled, stigla je M i bila je užasno bolna i trajala je 6 dana. Moj ginekolog je rekao da je u pitanju bila biokemijska T. Nakon toga idućih 5. mj dolazila bi u dan, uvijek jednako bolna i traje 5 dana. Ciklusi su mi školski, 28 dana. Prošli mjesec naručila sam se na pregled zbog izuzetno čudne M, tri dana je mrcvarila, jedva da je ista bilo, zatim sam dobila dva dana malo i to je bilo to. Vadila sam betu, trudna nisam bila. Kako sam prije dva tjedna krenula na daleki put, prešla 9000 km, očekivala sam da će kasniti ili se poremetiti.
Posljednja M bila je 21.02., a posljednji nezaštićeni odnos na dan ovulacije, 06.03.
21.03. krenulo je u obliku sluzavo-roza iscjetka, koji je trajao 1 dan jako slabo, 22. je došla M s jakim krvarenjem, jučer skroz malo krvi (za dnevni uložak) i danas već nema ništa. Nisam imala apsolutno nikakvih pms simptoma, sto je jako jako čudno, osjetila sam bol 18.3 u donjem dijelu trbuha (zapamtila sam jer sam se bezbrižno vozila na skuteru s plaže a zabolilo je toliko da sam htjela stati sa strane) a bol u cijelom tijelu sam osjetila samo 22.3 kad sam kao imala M. Nakon toga - ništa, osim što osjećam pritisak u trbuhu.
Trenutno sam u Kini, doma stižem u nedjelju, već sam se naručila na pregled u ponedjeljak, pa mi samo treba malo podrške i da se nekome izjadam - postoji li mogućnost da sam ipak trudna?
Cure, evo ja sam sva u cudu pa da vam se pohvalim/potuzim malo. Ovako… od nedjelje imam bolove u grudima, jajnicima, maternici, podrigivanje i zelucane probleme. Vjesticu ocekujem danas ili u pon (nesto mi se mijenja ciklus pa nisam ni sama sigurna). U srijedu prestaje bol u grudima i mucnina pa cak i bol u jajnicima. Nakon setnje u srijedu navecer primjecujem 4 kapi tamnije krvi i pomislim uranila vjestica. Sutra opet nista cijeli dan, poslije setnje opet 4 kapi. Danas ocekujem vec normalnu menstruaciju kad opet isto. Jajnici me opet bole, grudi jedva, podrigivanje tu i tamo. Nanerviram se ujutro i odlucim iskoristiti clearblue za rano utvrdivanje trudnoce jer vise ni sama ne znam sto da mislim. Test odmah pokazuje jako blijedu crtu… je li to mozda implatacijsko? Ili biokemijska 🤔🫣😔 je li netko imao slicno iskustvo?Ako imaš blijedu crtu to je sigurno trudnoća. U ranoj trudnoći često je krvarenje, koje uopće ne mora značiti los ishod. Moj savjet ti je sto prije otići do ginekologa (možda je kakav hematom, upala i sl) i početi uzimati duphaston kako bi pomogao održanju trudnoce.
U svojoj zadnjoj trudnoći imala sam krvave iscjetka svih boja do cca 10. Tjedna, i onda je prestalo.
Imaš plus, drži se, biti će dobro 🤞🤞
Hvala ti puno na rijecima podrske ❤ a da, otici cu do ginekologa. Nadam se da sam trudna i da ce ovaj put sve biti ok. Jutros kad sam vidila tu crtu odsjekle su mi se ruke i noge. Kako si ti? Jesi bolje psihicki?
mm91, jesi se testirala mozda?
Drage moje, nisam se dugooo javljala, rodila sam decaka u 29+6tt sreca sve je dobro zavrsilo, uglavnom razlog svih pobacaja je nedovoljno ociscena materica nakon prvog spontanog, ostale su neke pregrade koje su se videle kad su me otvorili, sve u svemu zbog toga nije mogla da se digne posteljica i da se trudnoca privede kraju, moracu ici na histeroskopiju pre naredne trudnoce ako odlucimo imati jos jedno dete
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Cure, evo ja sam sva u cudu pa da vam se pohvalim/potuzim malo. Ovako… od nedjelje imam bolove u grudima, jajnicima, maternici, podrigivanje i zelucane probleme. Vjesticu ocekujem danas ili u pon (nesto mi se mijenja ciklus pa nisam ni sama sigurna). U srijedu prestaje bol u grudima i mucnina pa cak i bol u jajnicima. Nakon setnje u srijedu navecer primjecujem 4 kapi tamnije krvi i pomislim uranila vjestica. Sutra opet nista cijeli dan, poslije setnje opet 4 kapi. Danas ocekujem vec normalnu menstruaciju kad opet isto. Jajnici me opet bole, grudi jedva, podrigivanje tu i tamo. Nanerviram se ujutro i odlucim iskoristiti clearblue za rano utvrdivanje trudnoce jer vise ni sama ne znam sto da mislim. Test odmah pokazuje jako blijedu crtu… je li to mozda implatacijsko? Ili biokemijska 🤔🫣😔 je li netko imao slicno iskustvo?
Cestitam 🥰🥰, mislim da je to to.. Ja sam imala jedan dan par kapljica krvi i nista vise, narednih dana samo grcice i bio je poz test..
Drage moje, nisam se dugooo javljala, rodila sam decaka u 29+6tt sreca sve je dobro zavrsilo, uglavnom razlog svih pobacaja je nedovoljno ociscena materica nakon prvog spontanog, ostale su neke pregrade koje su se videle kad su me otvorili, sve u svemu zbog toga nije mogla da se digne posteljica i da se trudnoca privede kraju, moracu ici na histeroskopiju pre naredne trudnoce ako odlucimo imati jos jedno dete
Cestitam, uzivaj sa bebicom 🥰🥰.. Da li si imala kiretazu ili, kako to da nisu vidjeli ostatke..
Beban čestitam, neka je živa i zdrava bebica i vi zajedno sa njom!
Meni isto predlažu histeroskopiju, sumnjaju da je također možda nešto ostalo ili se oštetilo od pobačaja zadnjeg.. no nisam još u tom razmišljanju.
Anny, naravno da ce biti sve ok, javljaj kako ide!
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Cure, evo ja sam sva u cudu pa da vam se pohvalim/potuzim malo. Ovako… od nedjelje imam bolove u grudima, jajnicima, maternici, podrigivanje i zelucane probleme. Vjesticu ocekujem danas ili u pon (nesto mi se mijenja ciklus pa nisam ni sama sigurna). U srijedu prestaje bol u grudima i mucnina pa cak i bol u jajnicima. Nakon setnje u srijedu navecer primjecujem 4 kapi tamnije krvi i pomislim uranila vjestica. Sutra opet nista cijeli dan, poslije setnje opet 4 kapi. Danas ocekujem vec normalnu menstruaciju kad opet isto. Jajnici me opet bole, grudi jedva, podrigivanje tu i tamo. Nanerviram se ujutro i odlucim iskoristiti clearblue za rano utvrdivanje trudnoce jer vise ni sama ne znam sto da mislim. Test odmah pokazuje jako blijedu crtu… je li to mozda implatacijsko? Ili biokemijska 🤔🫣😔 je li netko imao slicno iskustvo?Ako imaš blijedu crtu to je sigurno trudnoća. U ranoj trudnoći često je krvarenje, koje uopće ne mora značiti los ishod. Moj savjet ti je sto prije otići do ginekologa (možda je kakav hematom, upala i sl) i početi uzimati duphaston kako bi pomogao održanju trudnoce.
Imaš plus, drži se, biti će dobro 🤞🤞Hvala ti puno na rijecima podrske ❤ a da, otici cu do ginekologa. Nadam se da sam trudna i da ce ovaj put sve biti ok. Jutros kad sam vidila tu crtu odsjekle su mi se ruke i noge. Kako si ti? Jesi bolje psihicki?
mm91, jesi se testirala mozda?
Jesam, nisam mogla izdržati do ponedjeljka ..
negativan 🫤
Anny35 nadam se da je to to🥳
Ali moj savjet je isto da odeš što prije kod gin i da ti prepiše nešto preventivno. Ja sam imala upalu u 6.tj i uzimala azimed i geonistin, hvala Bogu sada je okej i prestao je iscjedak🙏
Javi nam se brzo❤️
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji