Lana, kako se osjećaš ? Imaš li mučnine ? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Nemam, samo žgaravicu i podrigivanje nakon jela ii smetaju mi mliječni proizvodi, poslije njih bude blaga mučnina
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cao svima, bila sam u jesenjskim bebama, nazalost sam damas saznala da se beba prestala razvijat i srce stalo. Prvo nakon sto sam uspjela prestat plakat je da se ovdje javim, jer def samo drugi sa istim problemima mogu razumijeti. Sutra imam termin da odrede kad ce kiretrazu odraditi.
Najveca zelja mi je sad da necemo morat dugo cekat da ponovo pokusamo :(. Kakva su vasa iskustva?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Nemam, samo žgaravicu i podrigivanje nakon jela ii smetaju mi mliječni proizvodi, poslije njih bude blaga mučnina
Bas mi je drago kad se javis da si dobro ❤
Cao svima, bila sam u jesenjskim bebama, nazalost sam damas saznala da se beba prestala razvijat i srce stalo. Prvo nakon sto sam uspjela prestat plakat je da se ovdje javim, jer def samo drugi sa istim problemima mogu razumijeti. Sutra imam termin da odrede kad ce kiretrazu odraditi.
Najveca zelja mi je sad da necemo morat dugo cekat da ponovo pokusamo :(. Kakva su vasa iskustva?
Kao prvo, jako mi je zao radi svega sto prolazis... jako tuzno i ruzno iskustvo.
A sto se tice novog pokusaja to ovisi od osobe do osobe, o tom koliko ce ti trebati da se ciklus vrati u normalu... Neke preporuke ginekologa su 3 mjeseca, mada ima slucajeva da su i prije zene ostajale pa je sve bilo ok.
freyaa, ja sam nakon prvog spontanog uzimala progesteron da mi M dode, iza poroda sam dobila tocno 40ti dan i sad ovaj zadnji put isto 40 i koji dan nakon pobacaja. Ne bi se smjelo nista poremetit.
Lana99, prekrasne vijesti, nek se samo tako lipo nastavlja da bude uredna do kraja.
Antonia123, bas mi je drago zbog tebe da nisi morala na kiretazu.
BikMik, jako mi je zao sto si na ovoj temi, sto se tice iduce T kako je anny35 napisala sve ovisi od osobe do osobe i slucaja, nadam se da neces trebat dugo.
Cure, trebam preporuku. Odlucili smo da muz jos napravi spermiogram. Ima li neka preporuku, Cito ili Sparac ? Unaprijed se zahvaljujem.
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
freyaa,ja sam nakon prvog spontanog uzimala progesteron da mi M dode, iza poroda sam dobila tocno 40ti dan i sad ovaj zadnji put isto 40 i koji dan nakon pobacaja. Ne bi se smjelo nista poremetit.
Lana99,prekrasne vijesti, nek se samo tako lipo nastavlja da bude uredna do kraja.
Antonia123,bas mi je drago zbog tebe da nisi morala na kiretazu.
BikMik,jako mi je zao sto si na ovoj temi, sto se tice iduce T kako je anny35 napisala sve ovisi od osobe do osobe i slucaja, nadam se da neces trebat dugo.
Cure, trebam preporuku. Odlucili smo da muz jos napravi spermiogram. Ima li neka preporuku, Cito ili Sparac ? Unaprijed se zahvaljujem.
Meni je evo krenulo kao i prošli mjesec u vrijeme očekivane mjesecnice kao smedji iscjedak sa malim smedjim ugruscima i malo krvi u tragovima ne znam da li je to to. Prosli mjesec doktorica mi je rekla da nije treba biti mnogo obilnije.. nisam vise pametna
Bok cure, kako ste?
Meni jutros stigla vjestica a tako sam se nadala da nece🙁 usli smo u 6. mj pokusaja nakon missed ab, jutros sam poslala mail gin da vidim malo da li da idemo na neke dodatne pretrage, nisam do sad ni sebe ni muza htjela opterecivati ali moslim da nema smisla gubiti vrijeme.. prva T ja bila taman unutar 6 mj, nadala sam se da ce ova jos i brze ali eto..Možda da izvadiš neke osnovne pretrage. Ja sam zatrudnila 7 mjeseci nakon spontanog, a taman mjesec prije toga sam išla vaditi fsh, fsh, lh.. i taman kad sam to sve obavila i kad je bilo uredu malo sam predahnula i trudnoća se dogodila.. pila sam folnu kiselinu, maca prah i dala sve od sebe da se zdravije hranim i više krećem❤
Isto me brinulo što nije dolazilo do trudnoće "duže vrijeme" ali eto uspjela sam
Nadam se da ćete sve uskoro ostvariti i da ćemo tipkati na vedriji temama.
Idem drugi tjedan na folikulometriju, muz na spermiogram. Ranije sam vadila TSH i koagulaciju, sve uredno (uz terapiju euthyrox).
Ukoliko folikulometrija ne upali onda cu morati dalje s pretragama ali za pocetak nam je gin to savjetovao.. nadam se da cu tvojim stopama🙏
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Nadam se da će uspjeti🙏
Ali hoće, mora❤️
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Draga BikMik jako mi je zao sto si nam se pridruzila na ovoj grupi i potpuno razumijem sto ti se dogadja u glavi jer mi je tako i samoj bilo. Plakanje i pitanje kada mozemo opet probati. Meni je missed ab krenuo prirodno i dovrsen tabletom tako da smo zeleno svjetlo za dalje dobili odmah nakon prve iduce menge. Nazalost jos bez uspjeha. Kako su ti i ostale cure rekle- sve je to individualno, ali neka tjesi da je danas medicina napredovala, prije su svima preporucali 6 mj pauze, danas samo u rijetkim slucajevima. Jesi sigurna da moras na kiretazu, koliko dugo si bila trudna? Tablete jesu mozda fizicki i psihicki teze ali ipak je oporavak brzi..
Drzi se🍀
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sortiraj odgovore
Najstariji