Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    16. Ožujak 2023. 18:22

Marko1811

Prekrasne vijesti! Samo hrabro dalje!!Freyaa da, kad stigne menga, zatvara se to poglavlje i bas je grozno čekati ju, suosjećam se sa tobom, ali isto tako vjerujem da će stići svaki tren. A čuj i da ne stigne do 8 tjedana, i to ćeš riješiti. Poremete se hormoni i možeš se slikati. Drugi ciklus je već bolji. Meni je drugi došao 34. Dan (inače imam redovne). Onda dva normalna i sad ćemo vidjet kakav će ovaj biti.. nadam se istom..

Meni doktor samo govori ne mozes nista na silu, pusti neka se tijelo samo izbori sa svim, treba vremena, to je sve stres za tijelo, pored emocionlanog i fizički, do neki dan si bila trudna i odjednom nema nista, treba tijelu vremena.. a ja bih odmah sve, nemam vremena da cekam, inace nisam strpljiva osoba, baš sam neki dan procitala rečenicu sreca nestrpljivima naplati ono što strpljivima pokloni. Btw., vidim u tvom potpisu da si nazalost 3x prosla sve ovo, da li si mozda saznala uzrok.. Čuvaj se.. 

• Marko1811
    17. Ožujak 2023. 14:18

Isto tako sam i ja, u ovome nestrpljiva užasno, ja bih odmah i sada. I stvarno do sada smo pravi srećkovići sto se toga tiče, uvijek bi odmah i uspjeli. Sada imam očito neki hormonski poremećaj jer imam probojno krvarenje a možda mi ne gine ni histeroskopija jer imam zaostatke komplikacija od mojih ranijih trudnoća, carskog Reza  i slično, pa bi bilo dobro baciti oko unutra. A tako sam umorna od svega da o tome ne razmišljam.. bliže sam svojoj konačnoj odluci da pustim stvari da idu kako idu pa sto bude. Nemam snage za doktore i sl.. barem trenutno je tako, znam da mi vrijeme otkucava ali.. vjerujem u čuda.. i nadam se jednom..
    Nisam otkrila uzroke konkretne svojih pobačaja, dva su rana, rekli su događa se, rekli su i za ovaj kasniji događa se, nalazi su mi svi uredni. Phd je pokazao upalu i ugrušak , no brisevi su sterilni. 

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• freyaa
    18. Ožujak 2023. 12:51

Marko1811

Isto tako sam i ja, u ovome nestrpljiva užasno, ja bih odmah i sada. I stvarno do sada smo pravi srećkovići sto se toga tiče, uvijek bi odmah i uspjeli. Sada imam očito neki hormonski poremećaj jer imam probojno krvarenje a možda mi ne gine ni histeroskopija jer imam zaostatke komplikacija od mojih ranijih trudnoća, carskog Reza i slično, pa bi bilo dobro baciti oko unutra. A tako sam umorna od svega da o tome ne razmišljam.. bliže sam svojoj konačnoj odluci da pustim stvari da idu kako idu pa sto bude. Nemam snage za doktore i sl.. barem trenutno je tako, znam da mi vrijeme otkucava ali.. vjerujem u čuda.. i nadam se jednom..
    Nisam otkrila uzroke konkretne svojih pobačaja, dva su rana, rekli su događa se, rekli su i za ovaj kasniji događa se, nalazi su mi svi uredni. Phd je pokazao upalu i ugrušak , no brisevi su sterilni.

Kod mene nazalost ne ide bas tako lako, godinu i nesto do trudnoce,  nalazi svi uredni ali hsg je pokazao obostrano neprohodne jajovode, iako ja nisam mogla ni da izdržim taj pritisak, i bez tableta protiv bolova mislim da nije humano hah.  Uglavnom sl ciklus poslije hsg nisam dobila, trudna.. tako da ja sad jedva cekam da dobijem pa da odradim nalaze i ponovim hsg.. Isto i meni ide vrijeme, a ni AMH mi nije bas sjajan.. Mislim cak da bi lakše bilo da sam imala kiretazu, tablete su bas sok za organizam.. 

• antonia123
    18. Ožujak 2023. 18:07

Pozdrav cure, 
    Bila sam na pregledu i ocistila sam se skroz, hvala Bogu nemoram na kiretazu nakon spontanog... 
    mene sad zanima da li je moguce da ovulacija nastupi nakon spontanog ili tek nakon sljedece M ce doci i ovulacija?  

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

• Marko1811
    19. Ožujak 2023. 10:12

antonia123

Pozdrav cure,
    Bila sam na pregledu i ocistila sam se skroz, hvala Bogu nemoram na kiretazu nakon spontanog…
    mene sad zanima da li je moguce da ovulacija nastupi nakon spontanog ili tek nakon sljedece M ce doci i ovulacija?

Da da, doći će ovulacija prije menstruacije svakako. Ja sam tako trudna ostala, tako da ni to ne isključis ..
    Freyaa , ja mislim da ipak tableta bolja opcija jer je manje invazivazna ali ja osobno nisam mogla prolaziti postupak s tabletom, bilo mi je lakše zaspati i provoditi se da je sve gotovo. Tako da mislim da si dobro odlučila.
    Zanimljivo, pokazalo ti neprohodne jajovode a ti ostala trudna? Sto ti kažu za tu neprohodnost?

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• antonia123
    19. Ožujak 2023. 12:00

Super hvala Ti na brzom odgovoru... ❤️

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

• freyaa
    19. Ožujak 2023. 16:31

Marko1811

Da da, doći će ovulacija prije menstruacije svakako. Ja sam tako trudna ostala, tako da ni to ne isključis ..
    Freyaa , ja mislim da ipak tableta bolja opcija jer je manje invazivazna ali ja osobno nisam mogla prolaziti postupak s tabletom, bilo mi je lakše zaspati i provoditi se da je sve gotovo. Tako da mislim da si dobro odlučila.
    Zanimljivo, pokazalo ti neprohodne jajovode a ti ostala trudna? Sto ti kažu za tu neprohodnost?

Rekao je da je očito ipak malo proslo tokom hsg, ali ja sam imala bolove kao peckanje na desnoj strani 2 sata poslije hsg, isto da je tad proslo.. Ja sam baš bila u velikom grču, bol ne podnosim a u klinici gdje sam radila ne daju nista protiv bolova.. kad je prvi taj bol krenuo ja sam se jos vise skupila, jer je bilo kao menstrualna bol od koje ja redovno gubim svijest,  isto tako pritisak kad da moram u wc, i jos sam se vise uspanicila i odustala sam, rekla sam da ne mogu. Sestrica koja je radila sa doktorom, rekla je da je veliki otpor,  i da ne mogu vise izdrzati kad me je pogleda i to je to.. ono što je mene danas zabrinulo jeste što mi se pojavio smedji sluzavi sekret, tj samo pri brisanju, kao nit što sam imala na početku trudnoce. 

Ella..
    19. Ožujak 2023. 19:24

Lana, drago mi je zbog tebe! Neka sve do kraja bude u redu , uzivaj u blaženom stanju 🥰

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Donna2022
    20. Ožujak 2023. 11:29

Bok cure, kako ste?
    Meni jutros stigla vjestica a tako sam se nadala da nece🙁 usli smo u 6. mj pokusaja nakon missed ab, jutros sam poslala mail gin da vidim malo da li da idemo na neke dodatne pretrage, nisam do sad ni sebe ni muza htjela opterecivati ali moslim da nema smisla gubiti vrijeme.. prva T ja bila taman unutar 6 mj, nadala sam se da ce ova jos i brze ali eto..

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Lana99
    20. Ožujak 2023. 13:03

Donna2022

Bok cure, kako ste?
    Meni jutros stigla vjestica a tako sam se nadala da nece🙁 usli smo u 6. mj pokusaja nakon missed ab, jutros sam poslala mail gin da vidim malo da li da idemo na neke dodatne pretrage, nisam do sad ni sebe ni muza htjela opterecivati ali moslim da nema smisla gubiti vrijeme.. prva T ja bila taman unutar 6 mj, nadala sam se da ce ova jos i brze ali eto..

Možda da izvadiš neke osnovne pretrage. Ja sam zatrudnila 7 mjeseci nakon spontanog, a taman mjesec prije toga sam išla vaditi fsh, fsh, lh.. i taman kad sam to sve obavila i kad je bilo uredu malo sam predahnula i trudnoća se dogodila.. pila sam folnu kiselinu, maca prah i dala sve od sebe da se zdravije hranim  i više krećem❤
    Isto me brinulo što nije dolazilo do trudnoće "duže vrijeme" ali eto uspjela sam
    Nadam se da ćete sve uskoro ostvariti i da ćemo tipkati  na vedriji temama.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.